Zuigen in het zwembad – 't Scheldt

Zuigen in het zwembad

In het Leuvense zwembad Sportoase ontstond het ‘borstvoedingsincident’ dat Vlaanderen in rep en roer zette. Cultuursociologen werden erbij gesleept en zelfs lokaal SP.A-schepen Bieke Verlinden stortte zich in de media met de eis om volle boezems waar dan ook te ontbloten.

In het Leuvense zwembad Sportoase ontstond het ‘borstvoedingsincident’ dat Vlaanderen in rep en roer zette. Cultuursociologen werden erbij gesleept en zelfs lokaal SP.A-schepen Bieke Verlinden stortte zich in de media met de eis om volle boezems waar dan ook te ontbloten. Dit om de honger bij kinderen uit de wereld te helpen. Een socialiste met maatschappelijke idealen herken je meteen. De moeder in kwestie had trouwens al over heel de planeet gezoogd, vertelde ze guitig in zowat alle kranten. Bij ‘tScheldt kennen we een en ander van borstvoeding, want op de redactie zijn de mannelijke collega’s net als een stel kleine kinderen. Althans volgens sommige lezers.

In het inmiddels befaamde zweminstituut zat deze mevrouw met de voeten en benen in het plonswater bungelend borstvoeding aan haar kind te geven. Geen tietenvoer in mijn bad, moet de opzichter gepeinsd hebben. Inderdaad, voor je het weet krioelt het er van de zoogdieren, nestelen mosselen zich en ontstaat er begroeiing onderaan. Dat kan heel vlug gaan zoals iedereen weet die al eens natuurfilms bekijkt. Daarin lijken de beelden soms gewoon doorgespoeld. ‘Geen boel in de poel’ hangt bovendien in groot lettertype bovenaan de ingang. De criminele mama was allochtoon tot op de bodem maar droeg wel een mooi geëmancipeerde bril. Dat had de verantwoordelijke moeten zien vooraleer hij moest vrezen dat zijn instelling ging veranderen in een moeras. “U bent een klier”, wou de vrouw nog uitbrengen maar ze besefte tijdig dat er dan flauwe woordspelingen konden volgen.

In het zwembad gaat men over tot preventieve maatregelen om de morele chaos te beteugelen. Zo werd het abonnement opgezegd van een gast die Flurk Treckmans heet. Gelovigen mogen het kruis niet langer aanbidden in deze publieke ruimte. Eens in het water moeten voyeurs hun bril afzetten. Boerkini’s zijn toegelaten, maar niet die met gaten op misplaatste plaatsen. De uitbater van de gerenoveerde cafetaria had dan weer met ‘Het Tepelhof’ een eerder ongelukkige benaming gekozen. Zoals gebruikelijk had het Gelijke Kansencentrum UNIA zich vergaloppeerd door de redder te bestempelen als een racist die geen woestijnmensen in zijn Sportoase tolereerde. Nu de zogende dame meer thuis zal blijven is haar gluurbuur alvast opgetogen. De dekselse tettenzot! “De kat beter nooit bij de melk zetten”, besloot de redder kordaat. Wat een prachtig verkiezingsthema.

Trui De Swaffelaere

***

Blijf weg van alle zuig-geweld. Steun ‘tScheldt!

1 reactie op “Zuigen in het zwembad

  1. Zo te zien baden deze zwarte weduwen met hun schoenen nog aan ,is het omdat de tenenkaas reeds in een verregaande staat van ontbinding is ,of dat het schoeisel aan
    hun voeten vast gegroeid is ?
    Het verbaasd mij ook steeds dat de venten van deze aliens hun ega herkennen in hun camouflage outfit ,volgens mij hebben die X ray ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *