ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zo van die beelden die je in de Regimepers niet ziet… – 't Scheldt

Zo van die beelden die je in de Regimepers niet ziet…

Featured Video Play Icon

17 reacties op “Zo van die beelden die je in de Regimepers niet ziet…

 1. Neenee, die gozer is gewoon werknemer of eigenaar van Carglas Herstelt, en die wil zijn kliënteel wat uitbreiden, logisch toch ? Bemerk trouwens dat hij niks uit de auto’s steelt (hij heeft alles al ?;-).

 2. Ja dat is wellicht weer een van die “verrijkende hooggeschoolden” waar de linkse incivieken het zo graag over hebben. En dat het weer een bruine is die vernielingen aanbrengt, tja… puur toeval! Het kan natuurlijk ook weer een “verwarde” zijn. Maar hij is blijkbaar toch al een beetje geciviliseerd want hij draagt geen strooien rokje meer.

  1. “Ja maar ze zijn toch niet allemaal zo” (sic) ; er soms toch ook goed bij, zoals Zwarte Piet en zo….

 3. Als ik niet alles krijg wat mijn hartje lust, gaat ge wat beleven, “xenofobe racististen”(sic)

 4. “Diversiteit is een verrijking” voor…..Carglass alleszins ! Zou die neger een percentje hebben ?

 5. “Ten Little Niggers”, d.d.1939, “….”en toen was er nog maar één…..” maar wel een heel coleirige neger zo te zien ! Mogelijk te weinig zilverpapier gekregen van de missionarissen, dat wij van de nonnen in de kleuterschool dienden mee te brengen voor de Missionarissen van Scheut, die elk jaar eens met hun lange baard kwamen stoefen in de kleuterklas in de 50-er jaren van vorige eeuw.

 6. Zo van die beelden die je in de Regimepers niet ziet…
  Neen, ik zie het rooie Tanghe nog niet uit haar turtleneck zien persen. Misschien Vranckx?? Hahaha, Vranckx…. we mogen al eens lachen hé?

 7. Als wraakmaatregel dreigt de KKK nu wel alle negerkano’s lek te schieten…. in een rivier vol krokodillen, ai…

  1. Gaia-fiele Geitenwollensokken verzetten zich tegen het vergiftigen van krokodillen. Dan gaat hun vel vlekken vertonen en dan kunnen er geen luxe sacoches meer van gefabriceerd worden

 8. Neen, dat is onze Sjimmie niet, want dat is een fatsoendelijke nergerke, day samen met mij grappige avonturen meemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *