Zo erg was het….geheime opname van de avondklok in Antwerpen – 't Scheldt

Zo erg was het….geheime opname van de avondklok in Antwerpen

Featured Video Play Icon

2 reacties op “Zo erg was het….geheime opname van de avondklok in Antwerpen

  1. Mijn taak gaat echt wel beduidend veel verder dan alleen maar Internet-censuur Inquisiteur te zijn bij het PoCo-Repressieapparaat. Elke gelijkenis met avondklok-toestanden in de eerste helft der veertiger jaren van vorige eeuw berust NIET op toeval, laat u niks wijsmaken. Het is al enkele decennia aan de gang dat onze Burgerlijke Vrijheden schijf per schijf worden geamputeerd door de PoCo-Dictatuur en het gulzig Eurocratisch Graaischap gooit er nog een flinke schep bovenop. Het gaat zeker niet alleen over onze op Biafraans dieet gestelde ,vermeende “Vrijheid van Meningsuiting”. Als één van mijn trawanten, een Gouverneur, in casu een tot status van “ambtenaar” politiek benoemde, weggepromote ex-politica, het zich kan permitteren per oekaze een “Avondklok” af te kondigen, is er “iets bruins aan de knikker” en het is geen choco, echt niet !

    1. De po-co dictatuur is al decennia in versneld tempo aan de gang hier in mijn thuisbasis borg-er-occo .Het extreem linkse gezelschap met collaboratie van de niveanen die het Districtshuis bevolken roven de kas leeg voor allerlei ‘verbindende’ (lees eigen zak) projecten ten voordele van allochtone VZW’s waar zij in de beheerraad zetelen en zo via hun eigen benoemde mandaten extra hun zakken vullen .
      Er zijn verschillende cafés die onderhouden worden met gemeenschap geld ,zoals Bar Mombassa , bar Bruhl
      café Jose , en dan vergeet ik er nog een paar ,huishuur , brouwer , energievoorzieningen ,de hele santenboetiek wordt vermomd als ‘pop up’ ,maar dan een die permanent is ,er is totaal geen democratische controle bij die ecofascisten en hun vuurrode spitsbroeders .tijd voor een revolutie !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *