ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zo doet een Amerikaans bedrijf in Vlaanderen aan politiek… – 't Scheldt

Zo doet een Amerikaans bedrijf in Vlaanderen aan politiek…

4 reacties op “Zo doet een Amerikaans bedrijf in Vlaanderen aan politiek…

  1. Allee, ze zijn vertrokken…. De fine fleur van links mag zich in deze onnozelarij wat belachelijk komen maken. Een van de volgenden is een andere notoire linkse: mediageile Van Ranst. Daarna volgen wellicht de alibibruinen of andere gutmenschen zijn of, als we geluk hebben, misschien de grote moefti Somers himslef..??? Gelukkig hebben we Stefaan Degant al gehad.

  2. Enkel bedoeld voor armen van geest om daar naar te kijken, de totalitaire hersenspoeling zal er zijn ,en alles wat niet mee wil wordt zwaar gestraft als je de kijkcijfers moet geloven gapen er elke dag 2 miljoen Vlamingen naar dergelijke flutprogramma’s ,dofkoppen zouden ze in Zuid Afrika zeggen.

  3. Het publiek bestaat dan ook enkel uit obscure Evelines die de presentator dermate aansporen opdat die ten langen leste zijn fortuin inzet als vierde flipper. Van Salamanderslang, D’Hondt, Nzeyimana, Van Gucht, Vandenhoof e tutti quanti als volgende af te serveren prentenzetters?

  4. “Brood & Spelen” is niet integreerbaar wegens het “Cordon DISCRIMINATOIR” der zich democratische wanende, krimpende PoCo-partijtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *