ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zijn er nog Vlamingen die exact weten welke coronamaatregelen er vandaag gelden? – 't Scheldt

Zijn er nog Vlamingen die exact weten welke coronamaatregelen er vandaag gelden?

10 reacties op “Zijn er nog Vlamingen die exact weten welke coronamaatregelen er vandaag gelden?

 1. Wij willen de Horeca kapot, DAAROM doen wij het ! DAAROM ook dat op enkele decennia tijd de pro-mille norm van 1,5 over 0,8 tot amper 0,5 is gezakt. Zo maken wij de kudde wijs dat zij momenteel (0,5) zo maar eventjes 3 keer rapper echt “beschonken” zijn dan
  toen (1,5) dus 3 keer minder resistent tegen alcohol dan toen ! De kudde trapt daar in, de kudde waant dat realiteit. Zolang de kudde zich BLIJFT door PoCo-propaganda laten indoctrineren en voor de zich democratisch wanenden van het Cordon DISCRIMINATOIR
  BLIJFT stemmen even lang kunnen wij de Horeca, blijven kloten, pesten en couilloneren, JOEPIE ! Let wel, dat “Cordon Discriminatoir” blijft overeind ondanks dat “discriminatie op basis van politieke overtuiging” één der wettelijk bepaalde, verboden discriminatie gronden is , “il faut le faire !”

  1. Ik kwam om 21:55 mijn stamkroeg binnen en zegt de cafébaas ” jongens, tournée générale op kosten van onze , want hij komt vijf minuten te vroeg binnen, of is hij 1 uur rn 5 minuten te vroeg, hopelijk wel, want dan moet hij twee tournées meer geven “.

 2. Deze vanuit de EU commissie gestuurde hoax neemt weer hallucinante vormen aan ,het plebs nam weer te veel vrijheid, dus het spook van de pandemie moet terug uit de kast om de ‘orde ‘te herstellen en de loonslaven terug te brengen onder het alom tegenwoordig ‘gezag’ van de übermenschen ,Merkel op kop !
  De putschisten hebben hun directieven snel geleerd ,het moet een orgastisch gevoel geven om als een onverkozen niemendal een volk aan de ketting te leggen !

 3. Belachelijk.
  Alsof dat ge na nen bak zomaar op anderen begint te hangen en te spouwen, het is een nacht zingt en nu en dan ne keer op de grond valt . Na 10 bakken en rijd ik nog beter as die paljassen van die schijnheiligheidsraad na een waterke. Echt belachelijk.

 4. Het nieuwe woord dat ik de afgelopen 48 uur heb ontdekt: ‘Anderstaligen’
  In Belgïë het nieuwe koosnaampje voor: illegalen en allochtonen
  Wie ooit al in Brussel heeft gereden met de wagen weet in welke wijk ze allemaal in groep op de stoep staan.
  Maar de Sossen blijkbaar niet
  Runnin’ with the Devil !!!

 5. Zou het kunnen dat ayatollah’s in deze regering (zoals Somers bvb) hun gewicht in de schaal gooien om niet-verkozenen en tot minister gebombardeerden aan te sporen om hun uiterste best te doen om al de cafés systematisch te laten verdwijnen? Zoals iedereen wel weet, is zo’n drankhol een poel des verderf en trouwens, het nuttigen van een stevige klep wordt ten strengste verboden door het geloof van een minderheid die ons constant hún normen oplegt en waar groene, rode en blauwe kontlikkers maar al te graag naar hun pijpen dansen. Dat alcoholverbod, een beetje snuiven of spuiten telt evenwel niet voor de gekleurde medemensen die wekelijks in de TV-reeks “De rechtbank” en “Niveau 4” opduiken.

 6. gelukkig zijn betogingen zonder mondmasker over dingen waar wij niks mee te maken hebben,nog toegestaan.
  waar zouden we anders staan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *