Zelfa Madhloum, de nieuwe woordvoerder van de OpenVld – 't Scheldt

Zelfa Madhloum, de nieuwe woordvoerder van de OpenVld

Zelfa Madhloum is de nieuwe “adjunct-woordvoerder van de OpenVld en PR- & persverantwoordelijke van de voorzitter”…

Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden, heeft de OpenVld alreeds vernieuwd. Hij heeft Zelfa Madhloum aangesteld als “adjunct-woordvoerder en PR- & persverantwoordelijke van de voorzitter”. Dat wil zoveel zeggen dat Lachaert de Leugenaar zichzelf een veredelde secretaresse heeft gekocht met een dure titel op haar businesskaartje.

In een nieuwe politieke cultuur zouden nieuwe jobs worden kunnen toegewezen aan de beste kandidaten die solliciteren voor een baan. Met andere woorden je kiest bijvoorbeeld tussen alle geïnteresseerde persverantwoordelijken van een grondgebied de beste kandidaat-persverantwoordelijke. Wat op zich voor een politieke partij een te verkiezen tactiek zou zijn, omdat een politieke partij helemaal gefinancierd wordt door de gemeenschap van dat grondgebied.

In de oude politieke cultuur echter, voor alle duidelijkheid dat is die van Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden, kies je binnen de OpenVld iemand die je niet tegenspreekt en die je nog geen dolk in de rug heeft gestoken. Ziehier dus de nieuwe PR- & persverantwoordelijke van de OpenVld: Zelfa Madhloum

Zelfa stond in 2019 op de 5de plaats op de Antwerpse OpenVld-lijst voor het Vlaams Parlement. Ze studeerde journalistiek maar noemt zich ‘serieel entrepreneur’.

De foto van Zelfa Madhloum is niet getrukeerd. Het is een foto van Zelfa in Irak, haar eigenlijke thuisland. Daar ging ze enkele jaren geleden naar toe op Uw en Onze kosten, namelijk met een beurs van het Fonds Pascal Decroos, een subsidiepot waar journalisten beroep op kunnen doen voor kleine persoonlijke ‘pet-projects’ die niet betaald worden door de eveneens reeds gesubsidieerde kranten.

Zelfa kent dus de weg naar de subsidiepotten, dat was ongetwijfeld een voordeel tijdens haar fictieve sollicitatiegesprek bij de OpenVld.

Samen met Sihame el Kaouakibi en Bart Somers vormt Zelfa Madhloum het hart van een zeer ‘diverse’ politieke partij die niet wil praten met 24 % van de Vlamingen omdat de Vlamingen volgens deze drie grote lichten te conservatief, te rechts, te racistisch, te nazistisch, te boos of gewoon te blank zijn.

***

Een politieke partij zoals de OpenVld die een andere politieke partij uitsluit is het niet waard om een politieke partij te zijn. Steun ‘tScheldt in het bijten van de kuiten van alle liberalen die menen dat ze behoren tot het Rijk der Vlaamse Gutmenschen. Kies een abonnement:

 

 

 

 

7 reacties op “Zelfa Madhloum, de nieuwe woordvoerder van de OpenVld

  1. Lachaert op zich de slechtste niet maar met Somers,Tommelein en nog een paar van die blauwe geschelpten zal hij geen prijs
    vliegen.

    1. Het zal niet veel aarde aan de dijk brengen, let op de bange partijen die proberen op alle mogelijke manieren stemmen te ronselen, maar ze vergeten de 24% die niets liever willen dan verkiezingen !Het gekibbel in de wetstraat gaat niet stoppen, integendeel .

  2. Kan die Lachaert niet de ganse OVLD groep niet mee transfereren naar IRAK met Zelfa Madhloum, we weten dat het doel van OVLD is zoveel mogelijk islam-migranten in te voeren om het aantal Vlamingen in de minderheid te brengen.

  3. U zal het zeer beklagen bij de volgende verkiezingen. Ik ben momenteel iedereen aan het mailen om niet meer te stemmen op ovld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *