ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zei niet ooit iemand dat de tocht belangrijker was dan het doel? – 't Scheldt

Zei niet ooit iemand dat de tocht belangrijker was dan het doel?

3 reacties op “Zei niet ooit iemand dat de tocht belangrijker was dan het doel?

  1. Dat is nog het allerminste want het allerergste is dat de (lijdens)weg STEIL BERGAF gaat tot aan het zinkgat aan kilometerpaal 2024. Waar de amalgaam-miskleun keurig ter aarde zal besteld worden bij “noch bloemen noch kransen” maar met champagne !

  2. Vergaderen tot de uitputting dreigt en dan toeslaan. Vivaldi kopieert de tactiek van JL Dehaene, zij het dat geen enkele van de coformateurs, laat staan van de partijvoorzittende vazallen aan de historische enkels reikt van de loodgieter-zaliger qua politieke strategie.
    Maar hé, kijk eens hoeveel we samenzaten in ‘t weekend en bij nacht en ontij. Dat wordt de fiere verpakking van …, ja, van wat eigenlijk?
    C. Rousseau als de Bucket-woman van dienst en A. De Croo als Comical Ali. De rest mag tegen betaling mee figureren. Eerst broek laten zakken en bukken alstublieft.
    Komt dat zien, komt dat zien!

  3. En de tjeven zullen weer plat op hun buik kruipen om toch maar om een postje te bedelen. Indien ze konden zou die diep christelijke hypocrieten hiervoor zelfs bereid zijn om Christus opnieuw aan het kruis nagelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *