ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zeg, hoe is Uw Russisch tegenwoordig? – 't Scheldt

Zeg, hoe is Uw Russisch tegenwoordig?

Wie vandaag wil weten in welk land we leven moet zich baseren op Russische TV-stations en Vlaams Belang politici wiens naam je niet mag gebruiken wil je niet gebrandmerkt worden een foute Vlaming te zijn…

Featured Video Play Icon

Wie vandaag wil weten in welk land we leven moet zich baseren op Russische TV-stations en Vlaams Belang politici wiens naam je niet mag gebruiken wil je niet gebrandmerkt worden een foute Vlaming te zijn.

**

We lichten U even voor hoe de deugjournalistiek en de pamperpolitiek in Vlaanderen werkt. Stel dat wij hier schrijven dat wij attent werden gemaakt op een Russisch TV-fragment door de alom verguisde Filip Dewinter, dan volstaat het noemen van zijn naam om ‘tScheldt te mismeesteren en te betichten van extreemrechtse sympathieën. Terwijl iedereen weet dat ‘tScheldt een innige verbondenheid betoont met het filosofisch gedachtengoed van Wouter Beke, Alexander De Croo en de immer onvolprezen Egbert Lachaert.

De naam Filip Dewinter is een soort monolitische molensteen die journalisten van De Morgen, Het Laatste Nieuws en HUMO gebruiken om scherpschutterige blaadjes als ‘tScheldt te verdrinken in een stroom van extreem-conservatieve nalatigheid en misvormde Vlaamse gedachten.

Daarom willen het niet hebben over Filip Dewinter, maar over het filmpje dat hij postte van een Russisch TV-station dat beelden maakte van een coronalockdownparty in Anderlecht. Laat staan dat we het niet durven hebben over de reden waarom de coronacijfers blijven stijgen in België terwijl 80 procent van de bevolking angstig achter gesloten deuren blijft zitten moe-getergd door vlammende politici die boetes hebben uitgevonden die niet zouden misstaan hebben in het Pol Pot Regime.

Lachen natuurlijk dat de we buitenlandse TV-stations nodig hebben terwijl we elk jaar 300 miljoen euro uitgeven aan de VRT waarvan we dachten dat er in ruil voor die 300 miljoen ook een nieuwsdienst in de prijs inbegrepen was. Maar we zullen ons ook op dat vlak wellicht vergissen.

Nee, laat de beelden voor zich spreken, doe er Uw voordeel mee en leer vanaf nu Russisch zodat U in de toekomst op de hoogte kan blijven van wat er zich echt afspeelt in dit land.

**

Voor diegene wiens Russisch nog niet op punt staat, hier hier:

***

Nog snel een Kerstgeschenk nodig? Kies een abonnement en stuur ons het emailadres van de gelukkige. Wij doen de rest.

 

 

17 reacties op “Zeg, hoe is Uw Russisch tegenwoordig?

 1. Onze regimezender wordt met de dag linksen er linkser. Als die trend zich blijft voortzetten kan hij binnenkort wedijveren met de “objectiviteit” van die van China of Noord-Korea. Misschien kunnen ze dan Somers de grote baas van dat linkse minaret aan de Reyerslaan maken. Gegarandeerd dat de opvolgers van de Tanghes en de Coolsen dan getooid met en kopvod het nieuws (uiteraard gezien door een politiek correcte bril) op het scherm brengen. En voor dat subjectief en constant gecensureerd nieuws (behalve als het VB er mee gemoeid is) betalen wij belastingen. Feitelijk wel grappig: moeten betalen opdat men de waarheid verbloemt of ze compleet verzwijgt (zeker als vreemdelingen of “jongeren” bij betrokken zijn). Gelukkig kunnen we ons nog vergapen aan de gekleurde medemensen die in élke spot tussen de programma’s als poco alibi’s massaal over het scherm rollen.

  1. Ja, nadat ‘tScheldt (o euro subsidie) de beelden eerst plaatste en daarna gevolgd werd door de VRT (300 miljoen euro subsidie)

 2. Je kunt het jezelf voortaan ook héél gemakkelijk maken: alleen nog maar vrt kijken en dan automatisch het tegenovergestelde van wat er gezegd, getoond of beweerd wordt voor echte waarheid aannemen. Dan heb je toch al voor minstens 95% een juist beeld over hoe het er werkelijk aan toe gaat; geef toe “een prima score met weinig moeite”. Het wordt steeds lachwekkender, dus in werkelijkheid angst-aanjagender. Ook daarmee een beetje opletten en nuchter blijven, want angst is juist datgene wat de vijand beoogt. “Wie voldoende angst zaait, zal absolute macht oogsten”.

 3. Die mannen doen niets fout in mijn ogen. De regels zijn gewoon niet normaal. Maar terwijl politie de mensen aan het pesten en beboeten is om vrienden te zien, worden er op andere plaatsen echte criminele feiten gedaan. En daar hadden die twee geiten moeten zijn.

 4. Ik denk dat “ze” speciaal die twee meisjes naar ginder hebben gestuurd zodat er zeker niet teveel bruine “sukkelaars” zouden moeten opgepakt worden.

 5. 10 kleine negertjes, en toen waren er maar 9 meer , daarna nog 8 en op t eind kwam er een verken met ne lange snuit en tvertelselke is uit !

 6. De door de “positieve discriminatie” gesubsidieerde import kansenparels houden nu eenmaal niet van barbiepoppen in uniform ,die prefereren big mama’s met veel vlees aan ,zeker in ondergrondse feestzalen
  in Bruxelistan .

 7. Kunnen ze geen afdeling flikken uit Moskou op stage laten komen om te tonen hoe je dit aanpakt ?
  Na 2 interventies van die mannen geeft de volgende groep kansenparels gedwee zijn papieren af aan 2 vrouwelijke politieagenten . Of wat zatte luikse flikken , aan wie men wijsmaakt dat de ” kansenparels geschminkte vlaamsnationalisten zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *