Wouter Beke slaat, Hilde Crevits ontvangt – 't Scheldt

Wouter Beke slaat, Hilde Crevits ontvangt

Featured Video Play Icon

1 reactie op “Wouter Beke slaat, Hilde Crevits ontvangt

  1. Ik vindt dat eerst de eigen bevolking moet worden geholpen en dan pas de assielzoekers IK VRAAG ME AF WAAR OM KOMEN ZO VEEL ASSIELZOEKERS NAAR BELGIË OM DAT WIJ HET OCMW VAN DE WERELD ZIJN NOG EFFE EEN OPMERKING OVER DE POLITIEK IN BELGIE ALS JE ALLES GOED VOLGT ZIJN HET ALLEMAAL EEN BENDE ZAKKENVULLERS IK BEN BESCHAAMD IN HUN PLAATS ZIJ WERKEN NIET VOOR DE BEVOLKING ALLEEN OM HUN EIGEN TE VERRIJKEN HET KONINGSHUIS WAAR VOOR VOOR DIENT DAT NOG ENKEL OM MASSAAL GELD TE VERKWISTEN WAAR WIJ ONS HELE LEVEN VOOR GEWERKT HEBBEN WAAROM OM MEER DAN NEGEN HONDERD PARLEMENTS LEDEN IN EEN LANDJE ZO GROOT ALS EEN SCHOTELVOD BEGRIJPEN WIE BEGRIJPEN KAN MAAR IK VIND HET SCHANDALIG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *