ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Woonzorgcentra die veel strengere maatregelen namen dan overheid vroeg, hebben minste zieken – 't Scheldt

Woonzorgcentra die veel strengere maatregelen namen dan overheid vroeg, hebben minste zieken

Het bewijs dat mondmaskers wel degelijk helpen om de verspreiding van corona af te remmen of te stoppen wordt met de dag groter. En dit in weerwil van wat de overheid zei en soms nog blijft zeggen…

Het bewijs dat mondmaskers wel degelijk helpen om de verspreiding van corona af te remmen of te stoppen wordt met de dag groter. En dit in weerwil van wat de overheid zei en soms nog blijft zeggen.

**

Uit de resultaten van de eerste testen in de woonzorcentra blijkt dat woonzorgcentra die van in het begin van de lockdown uit zichzelf veel strengere beschermingsmaatregelen namen dan wat de overheid propageerde, veel minder tot zelfs geen zieken hebben.

Cruciaal in de verhalen blijken de mondmaskers te zijn. Woonzorgcentra die onmiddellijk aan personeel én bejaarden gevraagd hebben om mondmaskers te dragen komen met de beste resultaten. Een van die rusthuizen die nog geen enkele coronapatiënt telt is bijvoorbeeld het Zilverbos in Zelzate.

Het is schrijnend om vast te stellen dat de overheid nog steeds in gebreke blijft om te zorgen voor beschermend materiaal, niet alleen voor de zorgsector maar ook voor de bevolking. Maggie De Block durft nog steeds niet luidop te zeggen dat mondmaskers voor de bevolking zou kunnen helpen om corona efficiënt te bestrijden. En Wouter Beke… tja, die vindt dat bejaarde coronapatiënten die niet meer kritisch zijn maar toch nog verzorging nodig hebben, uit de ziekenhuizen moeten worden gehaald om te gaan herstellen in… woonzorgcentra… Wouter Beke leeft dan ook op Mars.

***

Het is oorlog. Net zoals de bevolking mondmaskers nodig heeft, hebben wij ogen en oren nodig op de ministeries en kabinetten om verslag te doen van wat er zich achter de schermen afspeelt. Alle maskers moeten nu af! Kies een abonnement:

 

1 reactie op “Woonzorgcentra die veel strengere maatregelen namen dan overheid vroeg, hebben minste zieken

 1. Alle politiekers zijn onbekwame onbenullen, hun enige bezorgdheid is dat ze elke maand duizenden euro’s, belastingvrij, op hun rekening krijgen.
  Het zijn trouwens ondemocratisch verkozen leugenaars en bedriegers.

  Ikzelf geloof helemaal niet in de “corona” want jaarlijks sterven er in de winter 80000 mensen aan de griep, nu geen woord over de griep… . Al wie kapotgaat is een “corona” geval. “ze” zijn al sedert januari de mensen doodsbang aan het maken in HUN media.

  We doorlopen de vier stadia van de vernietiging van onze cultuur, economie op weg naar de nieuwe wereldorde, waarbij de JOOD de ijzeren zweep zal hanteren.
  1/ Demoralisatie, al ruim 40 jaar wordt alles wat een fatsoenlijk mens normaal vind afgebroken, belachelijk gemaakt. In de media niks dan leugens en vuiligheid.
  2/Destabilisatie: vreemde luizen binnenhalen, transgenders, homo parades waarmee de bevolking onderling ver verdeeld geraakt.
  3/Crisis: die “corona” is het nieuwe onheil, mensen leven in doodsangst, de paljassen
  richten zelfs een corona regering op die NIKS doet dan oeverloos lullen. Zoals de “expert” van ranst.
  4/ De normalisatie: Iedereen zal verplicht ingeënt worden met een medicijn van de meester gifmenger, bill gates, enkele dagen geleden was hij in Brussel, instructies geven? Hij kreeg een paar taarten in zijn bakkes.
  De schapen zullen gewillig naar de slachtbank geleid worden, eigen schuld, dikken bult.

  https://www.youtube.com/watch?v=UC5Z-xDArHc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *