Witte professor in de chirurgie spreekt tot zwarte burgemeester in Brussel (VIDEO) – 't Scheldt

Witte professor in de chirurgie spreekt tot zwarte burgemeester in Brussel (VIDEO)

Featured Video Play Icon

8 reacties op “Witte professor in de chirurgie spreekt tot zwarte burgemeester in Brussel (VIDEO)

 1. Gisteren werden alle registers opengetrokken op de Ned. TV1 én TV2 én TV3….in allerlei ‘debatten’ en getuigenissen, inclusief premier Rutte die z’n zegje moest doen, over het ‘racisme’, de ‘kolonisatie’, de ‘slavernij’, de ‘discriminatie’, de ‘Zwarte Pieten’, de xenofobie, enz enz met allerlei gekleurde figuren, en hier en daar een nuchtere ‘witte’ Hollander. Standbeeldvernielingen, inquisities, excuses en vooral ‘herstelbetalingen’ (!), het kwam allemaal uitgebreid aan bod, tot schade en schande van de blanke, heterosexuele man van middelbare leeftijd, die overal z’n stempel gedrukt had doorheen de eeuwen, van Zuid-Afrika tot Suriname, en alles wat daartussen ligt. Tot er voor de 87e keer het woord ‘witte mannen’ viel en dan heb ik afgehaakt, de tolerantiedrempel was bereikt. Sneeuw is wit, bloemsuiker is wit, melk is wit, maar ik, en velen met mij, zijn BLANK, punt uit. Maar het ‘witte’ new speak is al beduidend doorgedrongen in de Ned. media, en ook bij ons (HLN, Knack, VRT,….). Wie heeft dat eigenlijk uitgevonden en opgedrongen ? Nu gaat men in Nederland meen ik een ‘nationaal coördinator tegen het racisme’ aanstellen, weer een nobele functie voor een inquisiteur die op elke slak zout meent te leggen, tot in de rechtbank toe. Idem dito bij nieuws, het debat tussen Tom VG en die troela van Groen heeft heel wat losgeweekt, al is het beneden alle peil dat zij allerlei (doods)bedreigingen, beledigingen en gore troep te verwerken krijgt. Ieder z’n mening, en bij de verkiezingen worden de prijzen uitgedeeld, mystery calls of niet….
  Overigens, bij de betreffende uitzending op Arte verleden week over de eeuwenoude slavernij, werden er relevante zaken geopenbaard. Slavernij was er al bij de Romeinen en Egyptenaren, dan de Arabieren die de Berbers koloniseerden, islamiseerden en inschakelden in de jacht op zwarte slaven (ook zwarte stammen zelf trouwens), en een lucratieve handel op gang brachten in goud, zout, katoen, rubber, slaven, ivoor, enz en daarmee fortuinen wisten te vergaren (hallo, sjeiks, maharadja’s, ayatollah’s en andere hufters). DIt kwam ter ore aan de Europeanen die daar ook wel een graantje van wilden meepikken… Te beginnen met de Portugezen die de westkust van Afrika gingen exploreren en exploteren, Sao Tomé en Principe, de springplank naar…. Amerika. Bekwame en ervaren negers uit West-Afrika leerden de import-slaven in Amerika hoe ze katoen, rubber e.d. moesten verwerken, en zo kwam een ganse industrie op gang. De Spanjaarden veroverden Latijns-Amerika, vervolgens de Engelsen, Hollanders en Fransen, terwijl de Belgen Congo en Rwanda-Burundi voor hun rekening namen….Tot al die landen onafhankelijk werden, en de toestand…..even erg bleef : locale potentaten/dictators (zie ‘t Scheldt van 6 juni{…} als stromannen van westerse multinationals die allemaal dik hun zakken vulden, en de bevolking bloedig onderdrukten en onderdrukken…. En nu zouden Nonkel Juul & Tante Zulma, na excuses door de Regering/Kroon/Kerk ?, in de portemonee moeten tasten ‘ter compensatie’ van de geschetste mistoestanden, en dat gaat niet over enkele miljoenen nietwaar…. Voorwaar, dan is het revolutie in België en omstreken vrees ik, en terecht. Surtout nu de carola-crisis in haar sociaal-economische uitvloeisels nog moet losbarsten, bovenop de reeds enorme schuldenberg van dit operetteland…. Geld bijdrukken, zeggen sommige ‘economen’…Ja, ik ga me zo eens een machientje aanschaffen denk ik;-). Of bestellen in Noord-Korea, bollebozen in het maken van valse dollars en daarmee de mundiale economie ontwrichtend…. Het wordt nog boeiend…

 2. ik heb geluisterd maar tot mijn grote spijt versta ik het niet ,wel de context van het bericht maar niet woord voor woord .

  Alsook heb ik de tekst hierboven gelezen en wat blijkt U hebt groot gelijk meneer ….

  1. Bedoelt u de Grote Roerganger van Noord-Korea ? Tja, die heeft nogal eens dikwijls gelijk, maar tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, gaapt de Grand Canyon. Maar het voortschrijdend inzicht is niet voor niks uitgevonden, er is dus hoop (‘Give me dope, Joanna’ {Eddy Grand};-).

 3. die uilen zijn ons in zo een inferieure positie aan het loodsen dat we op een dag in een nachtmerrie ontwaken.
  en een weg terug zal er niet zijn.

 4. zeker terecht .ik denkt dat België al lang de schade heeft terug betaald de miljoenen in de tijd van mobootoe stelletjes profiteurs dat zijn ze allemaal zo lang de blanke maar geld heeft en dan hebben Zeno kritiek ga terug van waar jullie gekomen zijn daar zal je zo veel noten op je gezang niet hebben

 5. Hoeveel miljarden hebben onze potverteerders de voorbije 90 jaar al uit onze zakken geklopt om “de negertjes te helpen”? Wellicht evenveel miljarden als die dat in de zakken van Mobutu en de Kabila’s verdwenen zijn. En dan zouden we nu nog excuses moeten aanbieden! Excuses???? daar zijn ze niet in geïnteresseerd. Geld willen de potentaten ginder, niks meer en niks minder. En hopelijk staat het zoontje van de opperroyalist De Croo weer niet te dansen met een zak geld in zijn hand om het voor de zoveelste keer in de zakken van de potentaten te schuiven in ruil voor een versie van “Vivan bomma, pataten en saucissen” zoals in de tijd van Tindemans.

 6. OMGEKEERD ! Het zijn de Congolese negers die aan de Belgische blanken excuses moeten aanbieden voor het fysiek geweld tot moorden en verkrachtingen toe van blanke kolonisten in 1960. “Stank voor dank” vanwege die negers omdat de eerdere generaties blanke kolonisten bij die negers toch Europese Beschaving ; ziekenzorg & hospitalen door missionarissen en nonnen, stenen gebouwen , verharde weginfrastructuur, introduceerden en bemiddelden bij bloedige stammentwisten door de negers onderling. “De Waarheid heeft haar rechten”, maar politiek-correct ontaarde, masochistische Oikofobie door nestbevuilende blanken niet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *