ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wit zand, altijd een slecht gegeven – 't Scheldt

Wit zand, altijd een slecht gegeven

Blankenberge: het blijft oorverdovend stil bij Dalilla Hermans, Bambi Cuepens, Sabrine Ingabire en andere zwarte babbelmiekes die altijd alles zo goed kunnen analyseren…

Zo. Is Bono daar even geschrokken. Een vijftigtal vredelievende leden van het Afrikaanse jeugdconglomeraat “Bantou Toujours” – bekend omdat ze in Brussel bejaarden thuis gaat helpen, blinden de straat helpt over te steken en sluikstorten gaat opruimen – heeft op het strand van Blankenberge een marginaliteit geëtaleerd die ze zelfs daar niet gewoon zijn. Pipi doen naast de zee in plaats van erin, met strandstoelen gooien in plaats van er in te zitten, met parasols trachten West-Vlaamse flikken verstaanbaar Nederlands te laten praten door deze naar hun hezicht te hooien (Heeft u hem? Niet? Kerewere!). En dit in de blakende zwoele zomerzon die alleen maar doet denken aan Home Sweet Home, de kusten van Burkina Fasso, Mozambique en Tanger.

En het bleef overdovend stil bij Dalilla Hermans, Bambi Cuepens, Sabrine Ingabire en andere zwarte babbelmiekes die altijd alles zo goed kunnen analyseren. Vooruit meiden, waar is de splijtende visie waar de bange blanke man op zit te wachten? Vijftig frisse zand- en andere negers die op het strand slachtoffer worden van wit racisme en zich verdedigen, toch geen reden om hier niet op in te gaan? Al die blanke racisten, …. Ander racisme bestaat niet, herinner u Sabrine Ingabire in De Morgen (“wij zwarten moeten racisme niet oplossen, want wij hebben het niet uitgevonden en alleen witte zijn racisten”). Waarbij het brave kind als gevluchte Rwandese misschien eens kan uitleggen waarom haar bloedeigen nonkels en tantes amper 25 jaar geleden in een stammentwist in het beschaafde Rwanda zo’n 800.000 mensen afgeslacht hebben omdat ze tot de verkeerde stam behoorden. Als dat geen zwart racisme is. En Dalilla Hermans? Vooruit meiske. Nog recent de rotzakjes van de Reuzegom – alsof de miserie nog niet groot genoeg was – beschuldigd van racisme, omdat het slachtoffer van hun debiel gedrag een kleurling was.  Dit terwijl één van de notoirste daders, nota bene het kereltje dat de sporen in het kot van de overleden medestudent is gaan opkuisen, zelf zo zwart is als Zwarte Piet. Bono kent ‘m toevallig, dat ventje dat van zijn papa de belachelijke voornaam Zazou gekregen heeft, Zazou Nathan B.. Zijn familienaam verzwijgt uw dienaar, privacy weet u wel. En Bambi Ceuppens? Hallo? Vetbetaald medewerkster van het Afrikamuseum die haar medewerkers opgelegd heeft niet meer te spreken over stammen (‘volkeren’), tamtam (‘spleettrommels’), hut (‘huis’ ook al is het een strooien geval), …. Deze ongein leest u hier. Ook Bambi niet gehoord of gezien.

Het blijft dus stil in deze meute. Gebrek aan inspiratie? Eigen volk eerst? Waren deze troela’s op vakantie? Bono heeft ondertussen zelf een analyse, die zéér pertinent is. De Afrikanen waren van slag, vanwege het witte zand. Nergens zwart zand te zien! Ze voelden zich niet aanvaard, gediscrimineerd zelfs. Echt waar, nergens zwart zand te zien! Bono eist dus dat er stroken zwart zand georganiseerd worden aan de Vlaamse kust, waar blanke racisten het bovendien vertikken om palmbomen te planten en maniokbroden aan te bieden. De smeerlappen. Zie nu wat ervan komt. Niets dan vodden. Moet er nog zand zijn? Ja, zwart zand. Dank U!

***

Illustratie: Omgekeerd racismekonijn Dalilla Hermans

***

Steun de averechtse stem van ‘tScheldt, dat is tegenwoordig de stem van het Gezond Verstand. Kies je abonnement:

 

5 reacties op “Wit zand, altijd een slecht gegeven

  1. Voor zwart zand moet u in Fuertaventura zijn, 1 van de Canarische Eilanden. Weinig bezocht, en dan nog voornamelijk door Witten, schande.

  2. “In het gezicht te hooien” ? Hodverdomme ze lahen weer eens hoed met ons, West-Vlamingen,

  3. Als vorige eeuw, voor tijdens en na W.O.II de witten en de zwarten al niet konden overeenkomen, waarom zou het dan op de vooravond van W.O. III anders zijn ??

  4. Chocolade “Negerzoenen” (Hollands) en “Negerinetetten” (Vlaams) waren lekkere, ouderwetse snoepjes die thans taboe zijn verklaard door het “Ministerie van Politiek-Correcte Volksgezondheid”. Witte chocolade mag nog vermits die toch maar verwijst naar het autochtonofoob discriminatoir verguisde “witte” bevolkingssegment dat absoluut niet meer “blank” mag genoemd worden vanwege Orwell’s Big Brother, Tomàs de Torquemada , Inquisiteur bij het Stalinistisch Internet-Censuur Repressieapparaat, opererend vanuit Minsk, Belarus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *