ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wilt U meer of minder maatregelen? Minder! Minder!! – 't Scheldt

Wilt U meer of minder maatregelen? Minder! Minder!!

De Vivaldi-coalitie laat een karavaan aan sociaal-cultureel-economisch getroffen medemensen na…

Voor deze vraag à la Wilders kan je vooralsnog niet veroordeeld worden door subjectieve rechters. Toch valt het niet uit te sluiten dat de rechterlijke macht haar maatschappelijke onmacht inzet op een jacht naar coronanuance-aanbrengende ongelovigen.

Intussen ontvangen we uit meerdere hoeken tal van inlichtingen over landelijke ziekenhuizen die normaal functioneren, die ‘gewone’ en dus best wel dringende afspraken kunnen afhandelen én met voorziene coronabedden die leeg blijven. Allee, gij. Persoonlijk kennen we een hartpatiënt die met een extreem risico op corona daarmee werd besmet in zijn kliniek. Toch was deze man na 2 dagen ongemak, buikpijn en lichte koorts helemaal tiptop. We praatten ook met 2 dames van 90-plus die corona hadden en na 4 à 5 dagen opnieuw gezond hun bingospel finaliseerden. Waarom komen dergelijke mensen nooit in het doemdenkende nieuws? Wat hebben de media te winnen bij deze populistische paniekzaaierij?

Ja, het is waar: voormalig premier Wilmès belandde plat op de buik, maar dan had ze maar naar de experts moeten luisteren, balken de angsthazen in onze hyper gepersonaliseerde samenleving. De angst voor de vergankelijkheid scheidt de links- van de rechtsdenkenden.

Dit zie je ook in Amerika waar president-elect Biden puristisch flink al meteen de mondmaskerplicht wil opleggen aan de vrijheidslievende Amerikanen. Ga je de olie-industrie lamleggen, Joe? Ga je de zwarten ter compensatie meer jobs geven, Joe? Welke kolonialistische standbeelden ga je neerhalen, Joe? Op welke zitdagen ga je de 71 miljoen kiezers van Trump ontvangen, beluisteren en begrijpen, Joe? ‘Arme Joe’, zong Will Tura al in 1967. Wat gaat katholiek Biden doen om de ziel van Amerika te redden? Als zelfs de christenen bidden voor Trumps zielenheil, hoe ziet de hemel er dan uit?

Terug in eigen land: de willekeur van de getroffen maatregelen laat een karavaan aan sociaal-cultureel-economisch getroffen medemensen na. Deze Vivaldi-coalitie speelt vals. Ze huivert niet enkel voor het succesvolle Pfizer-vaccin dat de autoritaire COVID-maatregelen overbodig zal maken, maar ook voor het wrang blootleggen dat deze regering buiten coronakruimels niets te bieden heeft.

Pol Trisée

***

Er is nog slechts één tegenstem in Vlaanderen. Verzorg je zelf en breng balans in het leven door nu en dan ‘tScheldt te lezen. Kies een abonnement:

 

7 reacties op “Wilt U meer of minder maatregelen? Minder! Minder!!

 1. Politiek

  Politiek is handjes drukken, Hand
  dreigen, sjoemelen en bukken,
  katten uit de bomen kijken,
  overreden, over-lijken,
  schipperen of schaakmat zetten,
  lange speeches, korte metten,
  witte voetjes, pan uit vegen,
  passen, meten, wikken, wegen,
  lachjes, dansjes, Judas-kusjes,
  loeren draaien, dooie musjes,
  veel beloven, vleien, paaien,
  de kunst om om iets heen te draaien,
  d’r is geen liefde, regelrecht,
  en daar is alles mee gezegd.

  Toon Hermans

 2. Schijf per schijf amputeren wij met ons PoCo-Inquistie Orgaan uw Burgerlijke Vrijheden al decennia aan een stuk. Wat rest er onder andere nog van wat oorspronkelijk als “Vrijheid van Meningsuiting” gold ? Geen teelballen meer ! Op enkele decennia tijd verlaagden wij de maximum alcohol tolerantie norm in pro mille van 1,5 over 0,8 tot amper 0,5 gewoon om de Horeca te kloten, te pesten , te judassen en te couilloneren want uiteraard is het NIET zo dat men nu (0,5) zo maar eventjes 3 keer rapper “beschonken” zou zijn dan toen (1,5) ! Wij gooien er intussen NOG een politiek-correct ontaarde schep bovenop door de Horeca te versmachten onder voorwendsel van Covid-19. Wij maken de mensen wijs dat cafébazen daar hun bierleidingen mee spoelen en dat restaurateurs er de smaak hun bakboter mee zouden opkrikken. Hahaha, uiteraard stemden alleen naïevelingen nog voor ons, maar door quasi alle verkozenen bijeen te keren hebben we toch de clowneske Vivaldi-Loser Kermis kunnen vormen, maar in 2024 zullen we van deze koude “Kermis” thuiskomen, verzopen onder de kiesdrempel. Intussen zakken wijd open snaveltjes dicht uiteraard en zeker zwijgen over die vette smeergeld cadeau van Tante Agusta die we bijna achteloos verbrand zouden kunnen hebben in een vlaag van politiek-correct ontaarde zinsverbijstering

 3. Ik praatte met twee dames van 90 jaar die door het rood licht liepen. Ze waren nog kerngezond. Lichte hoofdpijn vanwege het getoeter. Dus, allemaal door het rood …

 4. Pfizer , Johnson & Johnson , de bedrijven waar De Gatesfoundation in heeft geïnvesteerd en nu volop de miljarden winsten gaan opstrijken ,veel is niet genoeg zullen ze gedacht hebben .Als je dan toevallig dé ‘viroloog’ Van Ranst ziet kakelen op TV dat hij “het vaccin niet zal verplichten ” maar iedereen wel gaat “stimuleren “op het in te laten spuiten ! deze rode rakker waant zichzelf al GOD ! volgens zijn “berekeningen” zijn er 50 % slimmeriken die het wél gaan laten doen ,33% twijfelaars die hij zal “overtuigen” en 17% weigeraars de”idioten “dus ! .Dit sujet is helderziend en kan dus in de toekomst kijken ,daarom heeft hij meermaals gefaald bij vorige “pandemieën” waarvan het vaccin niet deugde en er mensen blijvende schade hebben aan overgehouden , Zijn labo heeft van de Gatesfoundation 2.4 miljoen € ontvangen ,evenals het ‘labo’ van de veterinair de Guchgt ,die andere GOD . Wat volgt ? disciplinaire uitsluiting van het dagelijks leven als met geen vaccin attest heeft ? zware boetes ? met de blauwe logebroeders en hun po-co benoemde rechters kan het alle kanten op ,de burger zwijgt in alle talen .

 5. Die hele batterij kermisdeskundigen zouden spreekverbod moeten krijgen, kunnen ze ook s ervaren wat vrijheidsbeperking is. Zij zijn zowat de enigen nog die altijd en overal hun goesting kunnen doen. En evenzeer de bal misslaan. Was er niet eentje die 6 maand geleden het virus bij het nekvel had en de muilkorf flauwekul vond ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *