ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wil de échte rioolkrant nu opstaan? – 't Scheldt

Wil de échte rioolkrant nu opstaan?

Het bovenstaande screenshot is GEEN satire van ‘tScheldt. Het is een echte tweet van De Morgen die daarmee haar reputatie van journalistiek medium ten grave draagt…

Voor de gevoelige zielen… het bovenstaande screenshot is GEEN satire van ‘tScheldt. Het is een echte tweet van De Morgen. De jongens en meisjes van de redactie van De Morgen maakten deze tweet om een artikel van Joël De Ceulaer te promoten.

Dat artikel van Joël De Ceulaer was eigenlijk een brief bedoeld voor Bart De Wever. In de brief schrijft de zich immer in staat van zelfverheerlijking bevindende Joël De Ceulaer het volgende: “Als er ’s nachts niemand in uw tuin rondsluipt, zodat u naar onderbroek en geweer moet grijpen, bent u volgens mij minstens even geweldloos als Mahatma Gandhi, maar louter verbaal bekeken zou u een uitstekende schachtentemmer geweest zijn bij de Reuzegom.”

Op zich bevinden we ons in de brief in de context van ironie, sarcasme en leedvermaak… en begrijpen wij, satiristen van ‘tScheldt, in welke ‘moodswing’ en omstandigheden Joël de brief schreef. Terwijl hij zichzelf pijpte achter zijn bureau omdat hij zichzelf altijd zo lekker vindt tikte hij zijn wekelijkse gepeperde brief naar iemand die er in het echt wel toe doet, in dit geval Bart De Wever.

Het wordt natuurlijk iets anders als een nog niet helemaal geïndoctrineerde journalist van De Morgen, met het verstand van een halve teelbal, niet doorheeft dat Joël aan satirische zelfbevlekking doet en voor waar aanneemt wat de ondertussen klaarkomende Joël over Bart De Wever schrijft. Die teelbal-redacteur maakt dan op zijn beurt een tweet waarin hij, totaal uit de context weggerukt, de quote over Bart De Wever en Reuzegom als voor waar aan te nemen wervende clickbait titel gebruikt op Twitter.

Met alle gevolgen vandien. De hoofdredacteur van De Morgen, Bart Eeckhout, kan zijn tweetende discipelen geen corrigerende trap tegen de schenen geven, want Bart Eeckhout heeft geen idee wat journalistiek eigenlijk is. Bart denkt dat hij al jaren op een viskwekerij werkt, en dat hij verantwoordelijk is voor de reclamefolder. Omdat Bart ook geen smaak heeft is hij zo’n beetje gepromoveerd tot baas van de quarantaine afdeling in de kwekerij, voornamelijk gekend voor zijn onnavolgbare productie van rotte zalm.

Het hoogtepunt van de dag van Bart Eeckhout is dan ook het afromen van de spermadrab van zijn rotte vissen samen met zijn lievelingsjournalist Bruno Struys. Die schrikt er niet voor terug om gehuld in gele lieslaarzen al masturberend vanachter een reeks valse Facebook accounts zelf nieuws te creëren door van leugens wilgentenen fuiken te maken en deze in het water te laten zakken. In plaats van rotte zalm vangt hij zo argeloze lezers en besmeurt hij reputaties.

Bart Eeckhout prostitueert vervolgens Bruno Struys aan HLN en HUMO. Dat verschaft Bruno het unieke genoegen zijn ejaculaat afgedrukt te zien in drie kranten die als communicerende vaten het brein van de modale Vlaming langzaam maar zeker vergiftigen. De rotte vis van De Morgen schiet op die manier kuit in de redactiebokalen van HLN en HUMO, ooit bastions van grote journalistiek, nu verworden tot beerputten vol rimmende en rukkende BV’s die op de bescherming kunnen rekenen van chantageplegende lompvis pijpende journalisten als Bruno Struys.

***

Alleen bij ‘tScheldt vind je nog onbevlekte abonnementen. Steun het ongenaakbaar autonome ongesubsidieerde ‘tScheldt. Kies je abonnement:

6 reacties op “Wil de échte rioolkrant nu opstaan?

  1. Joel De C. is een gewiekst acrobaat met een formidabele stunt in 2002 toen hij bij de sossenrode PoCo-Propaganda omroeptoeter S.R.T. werd geacht een debat te “evalueren”(sic) tussen Filip Dewinter en Abou Kahkah. Uiteraard riep de allochtonofiele en gauchistisch bevooroordeelde gazettenpraat schrijvelaar, tevens PoCo-propogandist Joel De C. de fanatieke Abou Kahkah tot “overwinnaar”(sic) uit van het debat, dat was gemakkelijk voorspelbaar. De fanatieke Joel De C. beweerde dat “iedereen”(sic) het in een debat zou kunnen halen van Filip Dewinter en nu komt het ; “Iedereen kan dat MET TWEE VINGERS IN DE NEUS EN BEIDE HANDEN OP DE RUG GEBONDEN ” (sic) ziet ge het al voor uw ogen door acrobaat Joel De C. gedemonstreerd.
    Ik zou wel die meterlange vingers in de neus van de PoCo-acrobaat eens willen zien ! Van Abou Kahkah horen we blijkbaar bijna niks meer maar wel van Filip Dewinter, tot spijt van elke PoCo-acrobaat, tevens gazettenpraat schrijvelaar die het benijdt.

  2. Wij, gazettenpraat schrijvelaars, steken onze struisvogelkop in het PoCo-zand opdat IS hem gemakkelijker zou kunnen komen amputeren. Dat de opLAGE van PoCo-propaganda pamfletten zo laag is zal ons halal worst wezen !

  3. DPG staat voor Diepgaande Penetratie Groep gelinkt aan het Instituut Ter Bevordering Rectale Houdbaarheid Der Sluitspier , Dit in ‘progressieve ‘ middens zeer gekend kuuroord wordt dan ook bezocht door eminente journalisten van de Roularta inktfabrieken om er inspiratie op te doen voor hun volgende leugen carrousel !

  4. En ík zag eindelijk ook het licht.. na meer dan 50 jaar lezer geweest te zijn van HLN heb ik ze begin 2020 eindelijk buiten gegooid. Ene Luc Vanderkelen zijn links gezwam en dingen die nooit bij hun naam mochten genoemd worden (stelend of vernielend geïmporteerd crapuul waren steevast “jongeren”), deden finaal de deur dicht Het communistische linkse vod Humo werd jaren geleden al gebannen, ook na meer dan 50 jaar waarvan vele jaren als abonnee. M.a.w., onze brievenbus is nu al geruime tijd strontvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *