ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wie wreed is tegen dieren, kan geen goed mens zijn (Schopenhauer) – 't Scheldt

Wie wreed is tegen dieren, kan geen goed mens zijn (Schopenhauer)

Boodschap voor onze BLM-vrienden en sympathisanten zoals Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges (het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen)…

Featured Video Play Icon

Boodschap voor onze BLM-vrienden en sympathisanten zoals Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges (het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen):

**

“Voordat je samen met BLM-demonstranten nog wat standbeelden omver trekt, blanken gaat intimideren, blanken belachelijk maakt, blanken een koloniaal schuldgevoel opsolfert of winkels plundert omdat jullie zo’n arme sloebers zijn, check even deze video en besef dat BLM en Antifa de opstand der dwazen is.”

***

‘tScheldt schrijft wat U denkt, maar niet meer durft te zeggen. Steun ‘tScheldt zodat Uw stem hoorbaar blijft. Kies een abonnement:

1 reactie op “Wie wreed is tegen dieren, kan geen goed mens zijn (Schopenhauer)

  1. Het woord Untermenschen is wat in onbruik geraakt. Zie ook in de media : in Thailand, waar men aapjes aan de ketting dwingt om 1000 kokosnoten per dag te plukken in de bomen, in nauwe kooien opsluit, enz en dit voor de business, t.t.z. de export naar het westen. Gelukkig zijn er firma’s van hier die de samenwerking stopgezet hebben. Ja, ik heb ze al lang in de smiezen, die super-vriendelijke Thais, niets is wat het lijkt, er valt wat over te vertellen, damned. Idem dito voor Chinezen en Viëtnamezen, dierenwelzijn staat niet in hun woordenboek, ook daar valt veel over te vertellen (om nog te zwijgen over de ‘virussen’…..). Wie is er grotendeels verantwoordelijk voor de uitroeiing van de neushoorn, de olifant, de tijger, de beer, enz enz ? De blanke man, soms ? Vergeet het, de Chinezen en Viëtnamezen, in hoofdzaak, en ook de hufters in Yemen, Oman, enz die de neus-hoorn aanwenden als handvat voor hun macho-dolk, stomme zakken. Ja, nogmaals het begrip Untermensch is wat in onbruik geraakt, en de woorden dieren-rijk & mens-dom zijn ook niet slecht gekozen, toch ? Eigenlijk nog een geluk dat de dagen/jaren van gans deze kloot-planeet geteld zijn, Anuna’s en Greta’s ten spijt. Après nous le déluge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *