ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wetenschap stomverbaasd: alle zwarten in experiment blijken racisten (VIDEO) – 't Scheldt

Wetenschap stomverbaasd: alle zwarten in experiment blijken racisten (VIDEO)

Featured Video Play Icon

2 reacties op “Wetenschap stomverbaasd: alle zwarten in experiment blijken racisten (VIDEO)

  1. Opgezet spel ! Die zwarten werden er dik voor betaald. De witte niet maar soit. En ook hier geldt (geld !) de macht van het getal….

  2. Dat mag men nu niet zeggen hoor. De macht van de sterkste of het geld. Dat in larie en apekool. kijk nu eens naar de politici, ze lopen altijd met 2. Want in 2 koppen zit meer verstand dan in 1 kopke. En dat ze denken als ze hun hoop op hun hand leggen is ook niet waar. Dan zijn ze eenzaam en dan moeten ze hun kopke scheef houden om het weinige verstand dat ze hebben naar een kant te laten vloeien. maar als ze goed kunnen rekenen worden ze flik. dan moeten ze optellen 5+5=, eentje schreef 9 de andere 10 en nog eentje 11. En die werd aangehouden, kwestie van teveel te rekenen he, dat voed de schatkist. En die hebben het nog beter als je die alleen ziet is er altijd een paard bij. Een paard heeft nu ook eens meer hersenen he. Zouden ze dat paard van niet beter aan de ministers geven. Dat kan niet, ze kunnen dat paard niet berijden. Ze willen liever zelf bereden worden. Vandaar nu ook de eis om 1/3 tot 1/2 vrouwelijke politici te hebben. Ze zijn het echt beu om in elkaars gat te zitten. hup naar het 1/3 of 1/2 vers vlees. Maar geen blondje he, dan zie je niets anders dat die broodkruimels in de WC aan het strooien zij, kwestie van ook de WC-eend eten te geven he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *