ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Welke politieagente brengt hier Hitlergroet terwijl man ligt te sterven? – 't Scheldt

Welke politieagente brengt hier Hitlergroet terwijl man ligt te sterven?

Een vrouwelijke politieagente zet zich in houding en doet de Hitlergroet terwijl er naast haar een gevangene ligt te sterven. Het zou een scène kunnen zijn uit Prison Break. Helaas, het zijn echte beelden uit een cel op de luchthaven van Charleroi…

Consternatie. VTM brengt gelekte beelden uit een gerechtelijk dossier. En dat is te begrijpen. Op de beelden zien we agenten op de luchthaven van Charleroi een gevangene ‘begeleiden in de dood’.

De gevangene, een Slovaak, met een onmiskenbaar probleem (op de beelden is te zien hoe hij zijn hoofd kapot slaat tegen de deur terwijl hij alleen in de cel zit), krijgt een doek over zich heen. Zijn handen worden achter zijn rug geboeid. Enkele agenten gaan op hem zitten. Terwijl dit vrolijke tafereel zich afspeelt maakt een agent ‘dansmoves‘, en tot overmaat van jolijt zet een vrouwelijke politieagent zich in houding en brengt ze de Hitlergroet. De gevangene verliest het bewustzijn en zijn leven.

De beelden zijn zonder context. Dat is altijd gevaarlijk. Maar we kunnen niet zo snel een context bedenken waarin het OK is om te staan dansen naast een stervende man, laat staan een Hitlergroet te brengen.

Wat nog erger is, is dat het dossier al 2,5 jaar bij een onderzoeksrechter ligt en er geen enkele vooruitgang is. De weduwe van de overleden Slovaak heeft een andere advocaat genomen en deze zou nu trachten het dossier bij een andere onderzoeksrechter te krijgen.

‘tScheldt kent verschillende dossiers die al jaren bij onderzoeksrechters liggen en waar niets gebeurt. Waar de daders jarenlang de kans krijgen om hun activiteiten verder te zetten, sporen te doen verdwijnen, slachtoffers te blijven maken.

Het zal zo zijn dat nu VTM de gelekte beelden heeft uitgezonden er in eerste instantie een bos van paraplu’s zullen opengaan. Let goed op wie zijn paraplu opent, want daar zit meestal al het eerste probleem.

Wie nog beelden heeft of over verdere informatie beschikt, slechts 1 adres: [email protected]

***

Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

20 reacties op “Welke politieagente brengt hier Hitlergroet terwijl man ligt te sterven?

 1. Kameraad Pieter DC = eerste paraplu ? “Feiten dateren van voor mijn tijd….”. Zijn de betrokken agenten nog in dienst of reeds lang op transport onderweg naar de Goelag ? (eerder dat eerste helaas).
  Tja, in principe ben ik 200 % gewonnen voor een soort politie-staat, OP VOORWAARDE dat de politie deugt. En laat het dààr nogal eens wat schorten….(de bekende affaires, de minder bekende, o.a. onzer allen individuele gevallen, genoeg om een lijvig te kunnen vullen..). Tekort aan personeel overal, gebrek aan middelen, een ondermaatse mentaliteit, onderwaardering door jan publiek, geen riante verloning, enz enz = de lat bij de aanwerving té laag ? Zoals men vroeger over De Rijkswacht het grapje maakte :”moet je je vader en moeder vermoord hebben om bij de Rijkswacht te komen ??” . Antw.: “neen, maar het hélpt wel”;-)). Over het intellectuele niveau doen dan weer talloze grapjes de ronde, voor een volgende keer….

 2. Wij laten dat gewoon eindeloos verder lopen, dat Onderzoek, net zoals dat van de “Bende van Nijvel” en “Dutroux’ s kompanen” . Na 30 jaar verjaard dat toch allemaal , behalve wat tijdens de Shoa gebeurd is, dat verjaard nooit.

 3. Bende klootzakken. Nu krijgt de agente voorlopig binnendienst, in afwachting van…
  Stuur gans dat zootje naar de Goelag, desnoods in ‘binnendienst’, tsss…..

 4. Zo’n gedrag is uiteraard verwerpelijk maar enigszins te begrijpen. Sommigen zijn het wellicht grondig beu om al jaren door de regering gestroopt te worden terwijl buitenlanders hier van alles kunnen profiteren en in veel gevallen meer rechten en voordelen hebben dan de eigen bevolking. En dan is er ook nog de straffeloosheid die gepromoot wordt door wereldvreemde rechters.

  1. Je hebt gelijk. Al die vreemden verdienen het om door onze hulpvaardige en steeds rechtvaardige politiemensen te worden doodgeknuffeld. Dat je dan al eens een Hitlergroet wil uitbrengen, is zuiver toeval. Een mens moet al eens “strekken”, met al die vreemde rakkers!
   Jammer dat die (vuile profiteur van een) Slovaak al dood is, want hij verdiende minstens de doodstraf om zo een brave nationale (sorry, vuile Waalse) deur te hebben toegetakeld!
   Jammer dat De Wever het (weeral?) niet heeft gered, want t’ was al lang geregeld: buitenlanders buiten, Brusselaars in levenslange shut down en Walen buiten. Een gemiste kans…

  2. Dus die Hitlergroet is even erg of erger dan wat er daar gebeurd is. Wat heeft dat nu voor belang in welke positie iemand zijn arm zet.En dat terwijl de moslims elke dag massaal op de knieën gaan voor HUN dode Führer.

 5. Indien dit in een Vlaanderen gebeurt was, zouden de Walen en Brusselaars moord en brand schreeuwen en het Vlaams Belang verantwoordelijk houden… maar nu hoor je bolsjewieken niet.

 6. MAAR .. waar is het geluid ??? en volgende opmerking komt van iemand die genoeg met de politie in negatieve zin heeft meegemaakt , zaken die mijn leven regelmatig in een negatieve spiraal brachten (geweld op mij door agenten, liegen en bedriegen onder ede (toen waren er nog geen beelden), arrestatie om politiek e.a. te scoren (zowel van de GP als procureur), onterechte voorhechtenis, valse beschuldigingen van lidmaatschap terroristische organisatie , vervalsen en/of doen verdwijnen van bewijsmateriaal…waarop na 9 jaar – om toch maar iets te hebben – een “eenvoudige schuldverklaring” volgde met betaling van gerechtskosten van 850 euro …
  DUS : stel dat die man even zot doet als voordien toen hij z’n hoofd tegen de deur “kapot” te kloppen ..vanonder het deken aan het zingen is ..en de agent danst op de melodie … en dan over gaat in een resem scheldwoorden waaronder nazi’s, fascisten, zonen van Hitler, SS-ers ..en de dame brengt dan de H-groet ..zouden verzachtende omstandigheden kunnen zijn. Jaja ..advocaat van de duivel .. voor één keer

  1. Idd JAME , ik schaam me ook dat ik hier woon. Het feit is dat belgen wereldvreemd zijn over wat de wereld van hen denkt.

   Barbaren
   Gewetenlozen
   Moordenaars
   Fascisten
   Hond van Amerika
   Broedbak van terrorisme
   Enz…

   Ja, gelukkig heb ik geen belgische looks, anders schaamde ik me niet voor de rascistische opmerkingen maar omwille van de punten hierboven…

 7. Idd JAME , ik schaam me er ook voor. Het feit is dat belgen wereldvreemd zijn over hoe het land overkomt naar de wereld toe.
  In de buitenlandse media zie je een mooie trend:

  Barbaren
  Gewetenlozen
  Moordenaars
  Fascisten
  Amerikas puppie
  Broedbak van terrorisme
  Enz…

  Ja…

 8. Idd JAME , ik schaam me er ook voor. Het feit is dat belgen wereldvreemd zijn over hoe het land overkomt naar de wereld toe.
  In de buitenlandse media zie je een mooie trend:

  Barbaren
  Gewetenlozen
  Moordenaars
  Fascisten
  Amerikas puppie
  Broedbak van terrorisme
  Enz…

  Ja…

 9. Idd JAME,
  In de buitenlandse media zie je een mooie trend:

  Barbaren
  Gewetenlozen
  Moordenaars
  Fascisten
  Amerikas puppie
  Broedbak van terrorisme
  Enz…

  Ja…

 10. Idd JAME,
  In de buitenlandse media zie je een mooie trend:

  Barbaren
  Gewetenlozen
  Moordenaars
  Fascisten
  Amerikas puppie
  Broedbak van terrorisme
  Enz…

  Ja…

 11. Idd JAME,
  In de buitenlandse media zie je een mooie trend:

  Barbaren
  Gewetenlozen
  Moordenaars
  Fascisten
  Amerikas puppie
  Broedbak van terrorisme
  Enz…

  Ja…

 12. Ok, bereid deze website maar voor op een massale ddos aanval.

  Binnen nu en een week gaat deze plat.

  Moderatortje van mijn voeten.
  Ik heb je ip, en straks ook je adres 😉

  Rarara, wat dan 😉

  Een molotov?
  Of een granaat, jij beslist

 13. Van de overheden in funktie verwachten wij burgers dat die correct zijn dat is politie – polletiekers – rechters -leraren-
  opvoedkundigen -en niet te vergeten ouders en als we iedere afdeling onder de loep houden komen we tot de conclusie dat
  hier in Belgie veel verloren is gegaan zoals normen en waarden. Politie machtmisbruik- Polletiekers geldezels-rechters wereldvreemde uitspraken Leraren en onderwijs kunnen de kinderen niet aan. Ouders met hun vrije opvoeding kinderen rap rijp en rap rot Vroeger was niet alles beter maar wel veel eerlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *