We zijn op…. we zijn leeg-geëxcuseerd… – 't Scheldt

We zijn op…. we zijn leeg-geëxcuseerd…

Sorry lieve zwarte mensen, sorry, sorry, sorry voor de overlast in Afrika en ons structureel racisme…

Featured Video Play Icon

OK, meer kunnen we echt niet doen…sorry lieve zwarte mensen, sorry, sorry, SORRY voor de overlast in Afrika en ons structureel racisme… de bovenbaas van ‘tScheldt heeft zonet de voeten gekust van al wat zwart was in de kamer…. we zijn op… we zijn leeg-geëxcuseerd…

5 reacties op “We zijn op…. we zijn leeg-geëxcuseerd…

  1. Volgens mij heeft die gozer met zijn wit potske een ‘voeten-fetisj’, zoals men ook ‘borsten’- of ‘billen’-mannen heeft, of liefhebbers van latex, of damesslipjes, of oorlelletjes, of golden showers, of handtekeningen van polletiekers (een minuscule minderheid maar toch, ieder z’n meug, of zeug;-).

  2. excuseer,excuses?10 jaar na de indépendance was er in Congo niks meer over van beschaving.de toestand is er nu super volgens de kranten.ze hakken mekaar nog steeds in stukken.excuseer dat men jullie wat manieren,infrastruktuur,onderwijs en medische zorg wilde bijbrengen?

  3. Wat een idiotie! nadat ze de “indépendence cha cha” gezongen en gedanst hadden hebben ze sindsdien heel Kongo laten verloederen. De opeenvolgende zwarte corrupte rotzakken (een understatement) zoals Mobutu en de volgevreten Kabila’s staken alle miljarden die de onnozelaars van de Wetstraat Kongo “wegens ons koloniaal verleden” van de belastingbetaler stalen om het dan met gulle handen jarenlang in de zakken van die bandieten te schuiven, die op hun beurt hun bevolking lieten creperen. Is dat misschien ook ónze schuld? En dan zeggen dat een van de grootste sukkels (er zijn er genoeg) die België ooit als eerste minister had tegen, de zwarte dief Mobutu ooit zei” ik houd van dit land EN ZIJN LEIDERS”. Hoeveel hebben ze die vetoog als compensatie in zijn nek gedraaid zoals destijds Mitterand die er met diamanten op zak vertrok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *