ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent We zijn een jaar verder en nog steeds op zoek naar deze brandstichters… – 't Scheldt

We zijn een jaar verder en nog steeds op zoek naar deze brandstichters…

Meer dan een jaar geleden stichtten deze twee jongelui, schoolvoorbeelden van integratie, brand op de metro…

Featured Video Play Icon

Meer dan een jaar geleden stichtten deze twee jongelui, schoolvoorbeelden van integratie, brand op de metro. Een onderzoeksrechter beslistte vandaag, meer dan een jaar NA de feiten een filmpje te maken over de twee heerschappen. Maak ons niet wijs dat de politie op basis van de herkenbare beelden deze twee daders gedurende een jaar niet kon vinden…

Een voorspelling… morgen worden deze twee brandstichters opgepakt.

En overmorgen lopen ze terug vrij rond.

Allemaal verloren tijd, verloren maatschappij, verloren justitie.

***

Update: 29 april 2020: de twee brandstichters werden vandaag opgepakt, één dag na het uitbrengen van het opsporingsbericht. Het gerecht in Brussel heeft deze 2 brandstichters dus gewoon een jaar laten lopen zonder er ernstig naar te zoeken.

***

‘tScheldt voelt zich als een éémansleger in de strijd om het behoud van iets wat duidelijk ‘kapot’ is, een ‘samen-leving’ met een justitie die correct werk levert. Of een politiek die justitie de nodige middelen geeft om correct te werken, dat kan ook. Versterk ons leger. Neem een abonnement:

2 reacties op “We zijn een jaar verder en nog steeds op zoek naar deze brandstichters…

  1. Mochten het blonde jongens zijn, met ietwat blauwe ogen, dan waren deze al lang opgepakt en had onze regimepers al de volledige familie gescreend. De voorouders zouden dan zeker de voorloper van ‘T Pallieterke gelezen hebben en de ouders, nonkels, tantes, zouden zeker gestemd hebben voor het Vlaams Blok. Inderdaad, arm belgië.

    1. Zoals voorspeld, ze werden allebei vandaag (29 april 2020) opgepakt. Nadat men gisteren (28 april 2020) het filmpje verspreidde. Dat wil zeggen dat het gerecht in Brussel deze twee brandstichters een jaar lang heeft laten lopen zonder er ernstig onderzoek naar te doen… (‘tScheldt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *