ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent We zien het Zelfa Madhloum nog niet doen… Goddelijke woordvoerster Amerikaanse President fileert twee gazetten… – 't Scheldt

We zien het Zelfa Madhloum nog niet doen… Goddelijke woordvoerster Amerikaanse President fileert twee gazetten…

Ze heet Kayleigh McEnany en ze is de woordvoerster van het Witte Huis. Vandaag schoot ze even uit haar slof en zette The New York Times en The Washington Post weergaloos op hun plaats…

Featured Video Play Icon

Ze heet Kayleigh McEnany en ze is de woordvoerster van het Witte Huis. Vandaag schoot ze even uit haar slof en zette The New York Times en The Washington Post weergaloos op hun plaats. 

**

BDSM-liefhebbers als we zijn zouden we er geld voor geven om door Kayleigh McEnany door de mangel gehaald te worden. Probleem is dat ‘tScheldt zich op de schaal van politieke correctheid aan de andere kant van The New York Times en The Washington Post bevindt. De kans dat Kayleigh ‘tScheldt een tik van de zweep geeft is dan ook zeer klein. Maar verspreiders van ‘fake news’ zoals De Morgen, De Standaard en Het Nieuwblad, die zouden door Kayleigh waarschijnlijk zwaar tegen het canvas gekeild worden.

***

Verzorg U zelf! Neem een abonnement op ‘tScheldt. Het zal U goed doen te zien hoe wij Uw Gezond Verstand verdedigen en op de agenda plaatsen in dit politiek correcte land. Kies een abonnement:

5 reacties op “We zien het Zelfa Madhloum nog niet doen… Goddelijke woordvoerster Amerikaanse President fileert twee gazetten…

  1. Ik ga deze nacht van haar dromen, in zwarte lingerie gehuld dat past bij blond, met jarretellen en één discreet rood roosje in het midden van de “hoofdkapjes voor tweelingen” die haar boezem bedekken. Intellect , eloquentie en assertiviteit in feestverpakking geborgen. Welke man zou dergelijke “pakje” niet graag openen, traag om het nog opwindender te maken….

  2. Hier werd ze stand pede opgepakt en in de doos gedraaid ,voor ‘afwijkende mening ‘ en of ‘verspreiding van haat en fake news’ , de marxisten die nu de macht hebben gaan hier ver in .!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *