ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wat kost ‘tScheldt? – 't Scheldt

Wat kost ‘tScheldt?

In dit artikel lees je wat ‘tScheldt kost. Niets dus.

‘tNieuweScheldt is gratis. Het wordt gefinancierd door de bij elkaar gespaarde biercenten van de oprichters die er in andere omstandigheden hun mid-life crisis mee zouden hebben gefinancierd.

Maar, Steve Stevaert indachtig die zei, ‘gratis kost ook geld’ (not), zijn wij natuurlijk niet te beroerd om Uw geldelijke steun voor Vlaanderens beste cartoons en inzichten te aanvaarden.

Beter nog, we zullen in de toekomst aankondigen voor welke specifieke onderzoeksprojecten we een extra Euro zoeken. En die mag U dan altijd storten op een anonieme PayPal rekening. Want in tegenstelling tot de meeste Vlaamse politici gaan wij eerlijk zijn en zeggen dat wij met Uw geld in de eerste plaats gewoon goed gaan eten.

We doen de waarheid vermoedelijk geen geweld aan als we zeggen dat we het geld ook zullen investeren in een nieuwe printer, want er zijn blijkbaar een pak bejaarde ‘tScheldt lezers die ‘tScheldt graag geprint ontvangen met de post. Hoe dat laatste in zijn werk gaat moeten we even bekijken want een postbode is voor de overnemers van ‘tScheldt het equivalent van een Vlaams trekpaard, iets uit de geschiedenisboekjes dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *