ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Washington D.C…… het gevecht om de waarheid in Vlaanderen, censuur en de geboorte van het ministerie van Zelfbevredigende Waarheid – 't Scheldt

Washington D.C…… het gevecht om de waarheid in Vlaanderen, censuur en de geboorte van het ministerie van Zelfbevredigende Waarheid

Politici en zelfbenoemde factcheckers allerhande zoals #ArbiterOfTweets proberen met man en macht de gebeurtenissen van vannacht in Washington weg te zetten als een ‘extreemrechtse staatsgreep’.

Featured Video Play Icon

Politici en zelfbenoemde factcheckers allerhande zoals #ArbiterOfTweets proberen met man en macht de gebeurtenissen van vannacht in Washington weg te zetten als een ‘extreemrechtse staatsgreep’.

**

Factcheckers: ze zijn zo gebiologeerd door hun Eigen Gelijk dat het Eigen Gelijk als oogkleppen zo groot hun zicht op waarheid en werkelijkheid ontneemt.

In de verschillende artikels die ‘tScheldt vannacht live postte gebaseerd op de honderden beelden en video’s die bekeken en bediscussieerd werden, beweert ‘tScheldt dat men toch met enige nuance en humor naar de gebeurtenissen moet durven kijken.

De strijd die politici en factchekers nu op het internet leveren gaat er blijkbaar om om aan te tonen dat alle betogers extreemrechts waren en dat er zich vooral geen Antifa en BLM betogers onder de ‘coupplegers’ bevonden.

“Who cares?”, toch?

‘tScheldt stelde vannacht dat er zich blijkbaar ‘vele’ strekkingen onder de betogers bevonden.

‘tScheldt liet zich niet verleiden om op basis van tattoos deze of gene een BLM-er, een Antifa-er, een QAnnoner of een simpele Trumpfanaat te benoemen.

Wat wel duidelijk was, was dat dit geen goed voorbereide ‘extreemrechtse staatsgreep’ was. Integendeel, de outfit van vele coupplegers kwam rechtstreeks uit een carnavalwinkel en ondermijnde alzo de ernst en waarachtigheid van de ‘staatsgreep’.

Niet alleen is het amechtige gehijg om gelijk te krijgen en te hebben van de factcheckers en onze woke-politici redelijk problematisch, het past in een censuur-beweging die vannacht haar beslag kreeg in de verwijdering van Tweets en Facebookposten van Trump door Twitter en Facebook. Vlaamse factcheckers kregen vannacht per onmiddellijk spontane zaadlozingen bij het zien verdwijnen van de posts en artikels van Donald Trump.

Het zijn zelfbenoemde factcheckers, in dienst van commerciële technologiebedrijven, die vandaag besluiten artikels en posts te verwijderen van platformen die er alleen op gericht zijn geld op te brengen via de verkoop van advertentiediensten. Of dacht U dat Facebook en Twitter opgericht waren om U een plezier te doen?

Censuur 2.0

Het gaat hier om censuur 2.0, geïnstalleerd door machtige technologiebazen, die nu eieren voor hun geld kiezen en terwille van de advertentiedollars berichten van Trump verwijderen. Want morgen is Trump weg. Adverteerders zouden in de toekomst aanstoot kunnen nemen aan zijn voortdurende aanvallen op de nieuwe machthebbers, die weer vele nieuwe adverteerders aantrekken. Daarom willen de grote tech-jongens nu laten zien, dat ze ‘te vertrouwen’ zijn, een eufimisme voor ‘wij zijn goed voor jullie dollars, nieuwe lieve adverteerders’.

Krielkippen van factcheckers met hoogstens een diploma journalistiek spelen vanaf nu aanklager, rechter en beul. Zij denken dat ze de Vrije Meningsuiting een dienst verlenen. Ze dwalen. Ze verlenen diensten aan gesofisticeerde advertentiemachines.

Laten we dus vooral niet vergeten wat vannacht gebeurde… de start van censuur 2.0

**

Gewoon om de zelfbenoemde facktcheckers in Vlaanderen te jennen plaatsen we deze video… wij doen geen uitspraak over wie welke rol speelt in de video. Maar er wordt gesuggereerd dat er Antifa-betogers zijn onder de staatsgevaarlijke coupplegers. In deze video wordt gesuggereerd dat zo’n Antifa-boy de ruiten van Capitol Hill wil inkloppen. Er volgt groot boe-geroep. Vervolgens verschijnt een man met rode pet die tracht te verhinderen dat de ruit wordt ingeklopt.

Het minste wat je kan zeggen is dat die ‘staatsgevaarlijke coupplegers’ onderling niet zo’n goede afspraken hebben gemaakt over op welke manier ze Capitol Hill ‘stormenderhand’ gingen innemen…

***

Er blijft nog één eiland over van het Gezonde Verstand in een Oceaan van Politieke Correctheid, ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

 

 

 

 

7 reacties op “Washington D.C…… het gevecht om de waarheid in Vlaanderen, censuur en de geboorte van het ministerie van Zelfbevredigende Waarheid

  1. Als ik de reactie zie van de zelfverklaarde moreel superieuren, politici en media, dan doet me dat denken aan wat in Roemenië gebeurde met Ceaușescu of in het volksparadijs DDR met Honecker: ze snapten de reactie van het volk domweg niet: het moesten wel een klein aantal mentale gevallen zijn, reactionairen, hyper-extreem-rechtse fascistische vechtmachines opgestookt en betaald door andere, ondemocratische landen. Want hoe kon je daar nu ongelukkig zijn: je mocht stemmen zoveel je wou (en het maakte geen moer uit), je mocht zeggen wat je wou (maar het werd toch gecensureerd), je kon reizen waar je wou (tot aan de grens)… Parallellen te over.

    We weten hoe het daar afliep. En dat geeft hoop voor 2021!

  2. Vandaag mezelf gedwongen om naar villa politica te kijken ,tot mijn maaginhoud dreigde mijn living te besmeuren ,De linkse onverkozen roeptoeters kwamen hun verbolgenheid ventileren over het gevaar van extreemrechts dat in ons “democratisch” land zelfs was doorgedrongen tot in het halfrond ,o tempora o Mozes , deze individuen moeten bekampt, uitgejouwd en verdreven worden ,net nog niet tegen de muur gezet ,Barbara Pas werd van haar bureel gehaald om voor het gedrocht De Winne te komen bekennen dat ze een Trump fan was evenals haar partij ,wat zij natuurlijk ontkende ,ze somde wel even de verwezenlijkheden die Trump gedaan heeft op en gaf een sneer naar dit onverkozen circus dat zelf van kleine partijtjes aan elkaar hangt en geen Vlaamse legitimiteit heeft. Het gedrocht bleef maar doordrammen over de gelijkenissen tussen het VB en het tuig en crapuul (dixit Soenens) dat de bestorming deed .De maskers zijn gevallen deze graai bende heeft geen argumenten om de oppositie te bestrijden (het volk) en gaat dan maar over op totale censuur en intimidatie ,uitsluiting, en repressie daarbij nemen ze Merkel als voorbeeld ,en dan beweren ze nog “geen polarisatie te willen ” het fascisme lééft en heet Vivaldi

  3. Trump is een geniaal strateeg en als hij beweert dat er verkiezingsfraude begaan is, dan geloof ik hem maar het kunnen bewijzen zal vrijwel onmogelijk zijn, overwegede de Almachtige Invloed van die Steenrijke Lobby die nooit bij naam mag genoemd worden om te vermijden dat men met een specifieke vorm van vermeend “racisme”(sic) zou gestigmatiseerd worden. Voltaire beweerde terecht al zoveel tijd geleden ; “Als ge wilt weten wie over u heerst, kijk dan naar wie u niet moogt bekritiseren” ! Een waarheid als een…..veestapel koeien…..al sinds millenia geldend.

  4. Heb me ook geërgerd aan enkelen van ons onverkozen puikje die met de krop in de keel kwamen zeggen dat rechts tuig de democratie in de V.S. ondermijnde. Godverdomme!!! net diezelfde trado hypocrieten verkrachten al bijna dertig jaar ónze democratie door de grootste partij van het land te muilkorven en aldus de stem van honderdduizenden burgers te negeren, alleen opdat ze aan de macht zouden kunnen blijven en hun onbekwaamheid zouden kunnen blijven belonen met een stevige graai uit de staatsruif.
    Maar ja, zo’n houding is wellicht eigen aan zelfverklaarde “democraten”…??

  5. het zou ook zomaar kunnen dat zowel links als rechts die oranje roeptoeter, de nero van washington, zo beu is dat ze hem niet meer willen horen.

  6. Obama en Biden waren oorlogsmisdadigers en met Biden zal de VS weer op oorlogspad gaan, daar is geen twijfel over. Obama aka ‘the Drone-killer’ mag zijn dagelijks orgasme over zijn ‘vredesmadol’ uit Oslo hebben wegens het uiteenrijten van tienduizenden vrouwen en kinderen in het M.O. Het spijtige is dat de Europeanen telkens de prijs moeten betalen met aanslagen met al resultaat dat de Europeanen ook zo ziek zijn geworden dat ze zichzelf hebben overtuigd dat het inderdaad aan hen ligt en dus witte haatmensen zijn. President Trump is sinds president Jimmy Carter de enige president die géén oorlog is gestart is en dat zinde het militair industrieel complex niet. De Amerikanen zijn het meest aggressive volk ter wereld en zij krijgen nu – terecht want terug gekozen voor oorlogsmisdager Biden en slavenhandelaar Harris- de boemerang terug in eigen gezicht…en compassie heb ik niet, dat is op. Weerloze mensen bombarderen maar het in hun broek doen voor een ferm griepke…dat zijn de mensen die zingen van ‘Home of the free and land of the brave’ en dan zich spoeden naar de wc-pot, hopelijk met genoeg toiletpapier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *