ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wanneer gesluierde kinderen eisen dat hun school zich aanpast… – 't Scheldt

Wanneer gesluierde kinderen eisen dat hun school zich aanpast…

5 reacties op “Wanneer gesluierde kinderen eisen dat hun school zich aanpast…

  1. Het Grondwettelijk Hof heeft met hun arrest 81/220 geveld ten voordele van een bepaalde Brusselse Hogeschool bevestigend dat de inrichtende macht der school, met als doel een neutrale educatieve omgeving te creëren, religieuze tekens kunnen verboden worden en dat dit verbod niet strijdig is met de Grondwet. Uiteraard geldt dit niet alleen voor hoofddoekjes, maar ook voor kruisjes, totempalen etc….Wie zijn noch in Iran noch in Saoudie-Arabie maar in ONS land, een lekenstaat met godsdienstvrijheid. Bovendien staan de Hate Speech Koran verzen, aanzettende tot geweld tegenover “ongelovigen” of anders gelovigen zwart-op-wit voor iedereen in de Koran te lezen. Waarom een democratische staat dan een maatschappijmodel tevens religie zoals de Islam subsidieert, om niet de onterechte perceptie te scheppen te “discrimineren”(sic), tart de logica.

  2. Het staat natuurlijk iedereen vrij om islamitische scholen op te richten….. Al loopt dat meestal niet van een leien dakje…. (cf. Nederland) wegens ‘interne redenen’ maar daarover is al genoeg bericht hier, en elders.

  3. Terecht heeft het Antwerpse Hof van Beroep in dec. 2019 in hun Arrest geveld dat de 2 scholen in Maasmechelen het verbod op religieuze tekens kunnen eisen om de neutraliteit van het onderwijs te vrijwaren. Dat verbod geldt uiteraard niet alleen voor hoofddoekjes !

  4. Ach wat ze zijn het bekijken niet eens waard .. allemaal lelijke drollen , een geluk dat ze zo een zak over hen trekken , spaart ons van het lelijke zicht 🙂

  5. Als het er op aankomt om dit land zoveel mogelijk te verraden, het over te leveren aan Afrikaanse veroveraars en om de westerse waarden stelselmatig overboord te gooien, hebben onze linkse ruggengraatloze mossels in de Wetstraat hun gelijke niet. Ene is daarin gespecialiseerd. Het is ene B.S. uit M. Als nazaat van collaborateurs is landverraad bij hem dan ook genetisch bepaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *