ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wanneer de Open Vld het heeft over ‘Operatie Vrijheid’ weet je zeker dat je in de zeik wordt genomen… – 't Scheldt

Wanneer de Open Vld het heeft over ‘Operatie Vrijheid’ weet je zeker dat je in de zeik wordt genomen…

13 reacties op “Wanneer de Open Vld het heeft over ‘Operatie Vrijheid’ weet je zeker dat je in de zeik wordt genomen…

 1. Wedden voor 1 miljoen mondkapjes dat niets, maar dan ook niets van die timing gehouden zal worden?
  Wat je kan verwachten: zgn. hackers die de software verstoren van de planning (lees: we waren niet klaar),
  raids op vaccinvoorraden (lees: we verkochten ze al door aan de maffia en nu klopt de stock niet), vaccins die ‘over datum zijn’ of ‘slecht bewaard werden’ en bijgevolg vernietigd (zie vorig, of de ‘bevriende media’ moest hun doses ), leveringsproblemen (besteld via de beste foefelfirma in Zimbabwe, en hoe kan het, niet geleverd!, maar de 15% commissie, die zit). Dit wordt _niets_. Zoals altijd dus.

  1. Zijn al bezig ermee, de labo’s zijn al gehackt, liggen al plat.
   Ben ook eens benieuwd hoe goed de gevaccineerden zich gaan voelen na een aantal weken, maar dat zal niet worden bekend gemaakt. Hebben daar recht op, om te kiezen of we het doen of niet! Want het coronavirus is één ding, maar een vaccin, dat gevaarlijke bewerkingen KAN hebben, een ander.

 2. Bedank VonderLeyen, Michel en Verhofstadt maar, want zodra deze uit hun kerstverlof terug keerden hebben ze 300 Mio vaccins gekocht, waar onze regering op zat te wachten, er was immers nog heel veel plaats in hun frigo’s waarvan ze er meer van gekocht hebben dan vaccins gekregen. Duitsland was slimmer, en wist van het getalm en de politieke spelletjes van de Eu en kocht voor haar bevolking al eerder 30 Mio vaccins. Wij hadden verkeerd gestemd en dus verdienden we niet dat onze regering zelf vaccins kocht voor ons. Nu nog even controle van de politiek kaar van de kandidaat gevaccineerden en men zal eindelijk de vaccins uit de frigo’s halen. Aanbidding van de EU mag nu starten.

 3. “Vrijheid van zakkenvullen” maar geen “Vrijheid van Meningsuiting” meer wegens pure en onversneden islamofilie, mogelijk geworteld in antiklerikale, christofobe PoCo-Loge haat.

 4. Zouden pater Vandenbroucke en co. nu echt geloven dat die vaccins het “Rijk van de Vrijheid” zullen doen terugkeren? In het beste geval zal het leven van een paar 100jarigen ermee wat gerekt worden. Zo’n vaccin is een goudmijn voor de farma want ze hebben er altijd gelijk mee: als het goed gaat zeggen ze dat t aan het vaccin te danken is, als t slecht gaat staan er een hoop excuses klaar: er is een nieuwe variant, er zijn niet genoeg gevaccineerden, het is maar 1 onderdeel van een strategie etc.

 5. Als men Nobelprijzen of Oscars voor onbekwaamheid zou uitreiken, dan werden ze zonder twijfel allemaal gewonnen door de door geen hond verkozen sukkels uit de Wetstraat.

 6. Die vaccins waar miljarden worden aan verdiend. Ik zit nog altijd op het eerste bewijs te wachten. Dat ze inderdaad veilig en effectief zijn.

 7. waarom zijn die politicie zelf niet als allereersten ingespoten ?? dan zien we tenminste hoe lang ze het kunnen overleven …. en ‘if not ‘ zijn we van een bende paljassen verlost ….

 8. Nog nooit in de geschiedenis hebben bepaalde politici de dood van veel mensen op hun geweten gehad en komen er klakkeloos mee weg ,het volk stond erbij en keek ernaar ,Na meer dan 35 jaar op de bres gestaan voor onze mensen ben ik er mee gestopt ,wegens het feit dat ze de tijd en werk dat ik er heb ingestoken niet waard zijn ,zeker als je de adoratie ziet van velen voor Van Ranst en konsoorten ,walgelijk dus ..

 9. Wat door de overheid ” covid19 vaccin ” wordt benoemd , is geen vaccin maar een
  Gen- therapie ( CRISPR techniek ) … ( in Frankrijk is een rechtzaak lopende tegen de overheid )….
  In perspectief :
  Waarom moet ” de wereldbevolking ” gevaccineerd worden voor een mortaliteitcijfer van 0,024% ?( website John hopkins university)
  Info : artsenvoorvrijheid.be, docs4opendebat.be , carineknapen/ info & facebook,
  viruswaanzin.be, childrens health defence. org .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *