ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wallonië als Vlaams buitenverblijf dankzij corona – 't Scheldt

Wallonië als Vlaams buitenverblijf dankzij corona

Nu Wallonië een avondklok laat luiden, ontstond bij ons het idee om er ineens een 24/7-klok van te maken. Je ziet dan geen mens meer op straat waardoor de code rood flink mildert en wij Vlamingen daar ongestoord in de Ardennen kunnen gaan spelen. Terwijl de Walen binnen zitten gaan wij op hun turf even de Belg uithangen, zoals onze premier De Croo I dat zo graag heeft. Wallonië als Vlaams buitenverblijf!

Laat clini-clown Marc Van Ranst dan maar zijn Chinese virus tot in eeuwigheid blijven propageren zodat wij onze tijd kunnen nemen. Onderwijl een tussenstop in het Belgisch Lombardije voor een take away Oltrepo Paveso-wijntje met een Luikse wafel en je zult onze tevredenheidscurve nogal zien pieken, hoor. En als het virus met pensioen gaat, hoeven de Walen dat heus niet te weten. Indien de RTBF meedoet moet dat lukken, want die houdt de Franstaligen al jaren in het ongewisse.

Marjolein Kempenaere

1 reactie op “Wallonië als Vlaams buitenverblijf dankzij corona

  1. Het virus zal nooit met pensioen gaan ,dat is de levensgarantie voor onze huichelaars bende die zichzelf
    “hogere instanties ” durven noemen ,van zelfbevlekking gesproken !.De Ardennen zullen ook wel in de gaten
    gehouden worden om een Vlaamse invasie op te vangen in de grote boetes mand , wij zijn geen Vlamingen meer maar sponsors van het crypto-fascisme een beleden gedachtegoed der putschisten in de Wetstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *