ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Waarom leidt de website ‘antifa.com’ naar President Joe Biden en censureert Facebook kritische artikels hierover… – 't Scheldt

Waarom leidt de website ‘antifa.com’ naar President Joe Biden en censureert Facebook kritische artikels hierover…

Antifa.com leidt naar Joe Biden….. Waarom?

Beetje bizar… wie naar de website www.antifa.com gaat werd gisteren omgeleid naar de website “Build Back Better Government” van Joe Biden. Vandaag word je omgeleid naar een andere website van de President, met name “Presidency for all Americans”(https://joebiden.com/presidency-for-all-americans/)

Antifa.com staat anoniem geregistreerd in Panama.

De URL-link tussen Joe Biden en Antifa bestaat al enkele maanden. Biden ontkent dat hij de eigenaar is van de domeinnaam antifa.com. In ieder geval, iemand die hem zeer gunstig gezind is, leidt de antifa-bezoeker steeds naar websites van Joe Biden.

Bijkomend, wie, zoals ‘tScheldt, een kritisch artikel wil opladen op Facebook aangaande antifa.com….. wordt gecensureerd. Het artikel wordt geweigerd.

Gisteren (13/01/2021)

Vandaag (14/01/2021)

***

Steun échte Vrije Meningsuiting. Steun jezelf door ‘tScheldt te steunen. Kies een abonnement:

4 reacties op “Waarom leidt de website ‘antifa.com’ naar President Joe Biden en censureert Facebook kritische artikels hierover…

 1. Het is zo klaar als een klontje, de sociale media zijn verworden tot een soort wereldregering, die alle haar niet welgevallige meningen censureert. Zij bepalen wat kan en wat niet. Ook de Amerikaanse president ontsnapt er niet aan ! Krak hetzelfde als in het Duitsland van de jaren 30, maar dan in een gemoderniseerde versie. Wie zei ook weer dat de fascisten zouden terugkeren als de anti-fascisten? Dat is wat er nu onverdeeld aan de hand is: een wereldwijde dictatuur van de zogezegde elite van superrijken, superrijken die zich onaantastbaar wanen, en waar het gehele “coronavirus-circus” overigens onderdeel van is. Ook hier dienen slaafs de onderrichtingen gevolgd op straffe van zware sancties, van financiële tot opsluiting toe. En te velen vinden dit allemaal doodnormaal, straffer nog, vragen erom. En ook dit geval worden alle kritische wetenschappers, dokters, virologen en noem maar op, brutaal de mond gesnoerd en/of gebroodroofd. Voorbeelden te over.
  Nochtans, mocht iedereen niet gehoorzamen aan hun oekazes, even vlug zijn al deze tirannen hun macht kwijt. Zo simpel en ingewikkeld tegelijkertijd is het.

  1. “Er zal in een volgende generatie een farmaceutische methode zijn waarin mensen hun ellende omarmen en dictatorschap produceren zonder tranen ,een soort concentratie kampen voor volledige volkeren waarin hun vrijheden worden weggenomen en ze er plezier in hebben ,want zij zijn afgeleid van rebellie door propaganda, hersenspoeling en farmaceutische methoden , en dat is de finale revolutie !
   Aldous Huxley 1953 ,”
   Dat van de antifascisten is een uitspraak van Churchill na de bevrijding ,Biden wil nu zo snel mogelijk zijn agenda doordrukken , en heeft ANTIFA gebruikt om het Capitool te bestormen, de oprichter van BLM is ook opgemerkt bij die bestorming maar werd niet aangehouden, hij zou een “undercover F.B.I agent” zijn.De mechanismen die nu in werking zijn kunnen enkel maar leiden tot weerstand of oorlog eens de hoax niet meer kan volgehouden worden , de in de maak zijnde ‘pandemie wet ‘zal als wapen dienen om de griep die elk jaar weer opduikt te misbruiken als repressiemiddel om elke kritiek op het EU zowel als het binnenlands beleid te nekken ,De architecte van de Arco “oplossing” Verlinden is nu de leading lady aangestuurd door een links kompas en de ‘varianten’ van Covid 19 zijn in opmars

 2. Dit is echt wel oud nieuws. Sinds minstens een maand of vier weet men dat die zogenaamde Antifa-website fake is.
  De oorspronkelijke site – en dan spreken we van 20 jaar geleden – was van Europese (Britse en Nederlandse) oorsprong. Sindsdien was er meestal geen enkele activiteit, de domeinnaam werd een paar keer te koop gezet en hij raakte ook al eens vervallen. In 2019 werd hij opnieuw te koop aangeboden, de vraagprijs was dan gestegen van 14.000 naar 37.000 dollar. Kort daarop begonnen de nogal wispelturige ‘redirectings’. Eerst naar Biden, dan weer naar de beweging ‘It’s going down’, dan naar Kamala Harris en dan weer opnieuw naar Biden. Daarover ondervraagd, antwoordde zijn toenmalige woordvoerder dat ze daar niks mee te maken hadden, en dat ze – citaat – ook niks te maken wilden hebben met marginalen.
  Na heel wat onderzoek besluiten degelijke bronnen – dus andere dan de modieuze complottisten en nieuwsfantasten van tegenwoordig – dat er drie mogelijkheden zijn. Ofwel is die fake-site van Biden-aanhangers, waarbij het niet duidelijk is welk voordeel ze daarmee denken te boeken. Biden heeft immers zelf bij herhaling de gewelddadige acties van Antifa – veeleer een zootje ongeregeld dan een organisatie – veroordeeld. Ofwel is die site gelanceerd door Trump-aanhangers om Biden in diskrediet te brengen. Ofwel is het geen van beide, en dan kan het alle kanten op, van grappenmakers tot mensen die er opnieuw geld mee proberen te verdienen – waarbij bezoekersaantallen uiteraard staan voor ‘money’. Dat de site ‘in ieder geval’ van iemand zou zijn die Biden ‘zeer gunstig gezind is’, is dus al bij al nogal argeloos.
  Het systematisch doorschakelen van bezoekers van de ene website naar de andere is verder ook kinderspel. Het is niet moeilijker dan telefoontjes laten doorschakelen naar een ander nummer, en de bestemmeling kan daar al even weinig tegen doen.
  Ten slotte is het best grappig hoe achterhaalde verhalen hier in Vlaanderen dikwijls nog opduiken als nieuws. Het doet denken aan het aloude beeld van de zwerver die de actualiteit volgt via kranten die al maanden dienst doen als inpakpapier. In het digitale tijdperk is dat risico er uiteraard niet kleiner op geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *