ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Waarom het gejeremieer van Zelfa Madhloum wel heel goedkoop is – 't Scheldt

Waarom het gejeremieer van Zelfa Madhloum wel heel goedkoop is

Tot voor deze week had het grote publiek nooit gehoord van Zelfa Madhloum. Nu ze woordvoerster werd van de OpenVld krijgt ze de wind van voren en valt ze jammerend en snikkend op de grond over zoveel leed en onrecht…

Tot voor deze week had het grote publiek nooit gehoord van Zelfa Madhloum.

Nadat de OpenVld vorige week via het omwegje van gehackte verkiezingstechnologie Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden, verkoos tot nieuwe leider van de partij, wilde Egbert een Bart-Somerke doen en zocht hij een ‘divers’ iemand om mee uit te kunnen pakken.

Hij koos de zelfverklaarde ‘serial entrepreneur’ Zelfa Madhloum, die er in haar omgeving om bekend staat steenambitieus te zijn. Ze is niet alleen steenambitieus maar ook stikjaloers op het succes van Sihame El Kaouakibi, de door Bart Somers gepromoveerde moslima gespecialiseerd in het verzamelen van subsidies komende uit de kas van de stad Antwerpen.

Van zodra Zelfa Madhloum gebombardeerd werd door Lachaert de Leugenaar tot zijn PR-verantwoordelijke en woordvoerster van de OpenVld, had Zelfa haar klok op nul moeten zetten, en beseffen dat ze de wereld van de grote mensen via de Rode Loper was binnengewandeld.

Had Zelfa tot voor begin deze week last van ‘bagger’ op sociale media?

Helemaal niet.

Had Zelfa last van bagger de laatste 15 jaar op haar sociale media?

Helemaal niet.

Heeft Zelfa last van bagger sinds ze werd opgevoerd door de OpenVld als woordvoerster? Ja, en niet zo’n klein beetje.

Is het prettig om bagger naar je hoofd geslingerd te krijgen?

Uiteraard niet.

Is er een reden waarom er zoveel bagger drijft tot bij Zelfa?

Absoluut.

Is het omdat haar naam ‘Zelfa’ is?

Volgens Zelfa zelf wel.

Wat bewijst Zelfa met deze mededeling? 

Dat ze niet half zoveel breincellen heeft als nodig om de job te doen die haar gevraagd wordt te doen.

Is er dan een andere reden waarom Zelfa zoveel bagger aantrekt?

Natuurlijk.

Wat zou die reden kunnen zijn? 

Zou het kunnen zijn dat mensen die trots meedelen voor de OpenVld te gaan werken, zich blootstellen aan kritiek die eerder tegen de club is gericht dan tegen henzelf?

Als we de club van Zelfa bekijken, dan valt het op dat het een club is die mensen uitsluit op basis van intellektueel gedachtengoed. Het is een club die zich boven een grote groep mensen plaatst en deze mensen minderwaardig vindt. Een van de clubleiders sprak in dit verband over ‘mestkevers‘ zelfs. Een andere clubleidster zei dat hun club ‘superieur‘ is ten opzichte van andere samenlevingen. De club van Zelfa propageert daarbij een bepaald taalgebruik dat mensen in een ‘schutkring of cordon sanitaire‘ plaatst, terminologie die gebruikt wordt in de veehouderij om beesten met pest af te zonderen van de ‘gezonde’ gemeenschap.

Voor wie de definitie van ‘racisme’ een beetje kent…. weet dat we het hier hebben over een club met racistische inslag. Voor wie de definitie van racisme niet zo goed kent, hebben we hierboven de kernwoorden in vetjes gedrukt die de essentie van de definitie van racisme uitmaken.

Wie dan trots in de media gaat staan springen dat zij woordvoerster is geworden van een dergelijke club, mag zich verwachten aan de tegenkanting van een heel grote groep mensen, niet in het minst door de slachtoffers die de club van Zelfa achter het prikkeldraad van een schutkring heeft gestoken.

Wie mensen als beesten behandelt, zal als beest behandeld worden

Is het mogelijk dat de door de OpenVld geschoffeerde en reeds decennia lang uitgesloten mensen zich een beetje ongelukkig hebben verwoord naar Zelfa toe?

Ja en niet zo’n klein beetje.

Heeft Zelfa het recht zich gekrenkt te voelen door sommige onheuse commentaren?

Ja, natuurlijk.

Heeft Zelfa het recht de commentaren racistisch te vinden?

Evenzoveel als de slachtoffers van de OpenVld het recht hebben om de commentaren en handelingen van de OpenVld als racistisch te bestempelen.

Vandaag op Pinksteren, een feestdag onbekend voor de club van Zelfa want er wordt niet opgeroepen tot gebed in het Arabisch via een micro op het plein voor het stadhuis, stort de Heilige Geest zich uit over de mensen. We begrijpen dat dit een wat moeilijk concept is voor Zelfa en haar liberale loge-vrienden. Wat Zelfa misschien wel begrijpt is dat Pinksteren in de middeleeuwen de start was voor het houden van steekspelen en het doden en eten van koekoeken.

Symbolischer kon de start van Zelfa bij de OpenVld dus niet zijn. Laat de (steek)spelen beginnen!

***

Foto: een trotse Zelfa Madhloum van kop tot teen gehuld in een zwarte abaya, het nieuwe uniform van de OpenVld

***

Zelfa Madhloum heeft sinds deze week een duur betaalde gesubsidieerde baan bij de OpenVld. Aangezien Zelfa nu de woordvoerster is van een partij die 24 % van de Vlamingen veracht en uitsluit staat ze op onze ‘watch-list’. Steun ‘tScheldt zodat we haar met satire kunnen liefkozen. Kies een abonnement:

1 reactie op “Waarom het gejeremieer van Zelfa Madhloum wel heel goedkoop is

  1. Nu volgens een recentste peiling de nog nauwelijks “open”(sic) VLD weinig supporters heeft, amper 10 %, omdat autochtonen wel beter weten, trekt “het Blauwe Fabriekske” kennelijk de allochtone kaart om proberen in die kiesvijver te gaan vissen, waar zowel sossewieters als gifGROENen reeds hun electorale vislijn hebben uitgegooid en zelfs de tot CD&V herschilderde CVP een krap plaatsje bezet. Puur & onversneden plat machiavellistisch electoraal opportunisme. Waarom denkt ge dat Abdelkadher Somers zo naar de pijpen der potentiële allochtone kiezers danst ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *