ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Waarom Conner Rousseau liever winkelhoert dan winkelhiert – 't Scheldt

Waarom Conner Rousseau liever winkelhoert dan winkelhiert

Kindsoldaat Conner Rousseau van de SP.-A bezocht de koning op sneakers, geen gewone sneakers…maar sneakers van fashionnicht Alexander McQueen aan 343,65 euro (zonder portkosten)(uiteraad doet Mateke Rousseau aan winkelhoeren bij de internationale grootgrutters via de post en niet aan winkelhieren want dat laatste is een christendemocratisch Unizo concept).

Kindsoldaat Conner Rousseau van de SP.-A bezocht de koning op sneakers, geen gewone sneakers…maar sneakers van fashionnicht Alexander McQueen aan 343,65 euro (zonder portkosten)(uiteraard doet Mateke Rousseau aan winkelhoeren bij de internationale grootgrutters via de post en niet aan winkelhieren want dat laatste is een christendemocratisch Unizo concept).

Conner wijst er daarbij uitdrukkelijk op dat zijn T-shirt van Dolce Cusmeklote niet meer dan 420 euro kostte, en dat zijn polshorloge een snel aangekochte doorsnee Patek Philip is (Koning Fluppe vond dat een goede keuze). Allemaal eerlijk zelf gekocht met de wedde die hij kreeg toen hij als student ook ingeschreven stond als full-time medewerker op de loonlijst van minister Freya Vandenbossche. Wat hij daar dan deed? Uw zaken niet, mateke! Nie me mij fokke, gast! Verder moet onderlijnd worden dat zijn mama, Christel Geerts, gewezen senator en oud-SP.A-burgemeester van Sint-Niklaas is. Zijn overgrootmoeder was Maria Desmet, die ook al in de Senaat zat, eveneens namens de socialisten. Vader Jo is dan weer SP.A-gemeenteraadslid in Nieuwpoort en was in die kustgemeente 38 jaar lang directeur van het socialistische ziekenfonds. Als stamboomsocialist heeft Conner recht op een minimum aan luxeproducten om zich goed te voelen in deze harde wereld waar zoveel mensen hard moeten werken voor wat centen. Online kopen in het buitenland is dus de boodschap. Mensen zouden hun afgunst beter moeten controleren.

2 reacties op “Waarom Conner Rousseau liever winkelhoert dan winkelhiert

  1. Men moet al totaal gek of gedrogeerd zijn om nog maar iets met S.P.asten te doen willen hebben ,en dan zo een omhoog gevallen leeghoofd moet het graaipartijtje van de verdrinkingsdood redden ? goed gelachen ,hij is de torpedo die de rode duikboot nog sneller zal doen zinken de Koersk achterna !.

  2. Eén van de topmannen is een tijdje geleden al uit de boot gestapt ‘ Freddy met de grote tanden ‘ beste vriend van al wat ook maar rood genoeg was en een paar flinke ellebogen had of heeft ! maar zoals de ratten was die wijselijk genoeg om het zinkend schip al te verlaten voor het op de bodem van de oceaan gaat verdwijnen .. ( tussen haken als niet verkozenen en afgedroogde politieker heeft die het toch nog ergens tot voorzitter van de gemeenteraad kunnen schoppen .sic.) en deze jonge melkmuil heeft de hele situatie niet door .die zal op het laatst dan mee de dieperik ingaan als de boot verdwijnt bij één van de volgende verkiezingen , tenzij hij nog heel rap maakt dat hij op het droge geraakt bij de grote EU Cruisser , waar ze allemaal in de geheime hemel verdwijnen in Straatsburg. En ja de slagzin van derooien is altijd geweest : weggeven en uitdelen zoveel ge kunt maar alles wat zeker niet vanjezelf is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *