ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Waarom Conner Rousseau in allerijl Instagram verlaat… onder andere deze film – 't Scheldt

Waarom Conner Rousseau in allerijl Instagram verlaat… onder andere deze film

De ware reden waarom Conner Rosseau Instagram verlaat is echt niet omdat ‘Conner’ nu moet ‘blokken’ zoals de SP.A beweert…

Featured Video Play Icon

Afgelopen weekend bracht ‘tScheldt uit dat de voorzitter van de SP.A, Conner Rousseau, in juli wel een heel leuke feestmaand bleek te hebben. Conner was onder meer aanwezig met veel schoon en rijk volk op de trouw van zijn broer in Frankrijk.

Terwijl de modale Vlaming zijn of haar huwelijk ligt uit te stellen, is er voor de gefortuneerde Conners geen vuiltje aan de hand. Zij hebben een deal met corona om het virus via doorluchtige verhevenheid te omzeilen.

Gistereren, dinsdag 28 juli 2020, liet Conner Rousseau weten zijn Instagram account, @kingconnah, stop te zetten. De SP.A gaf er een uitleg aan die rechtstreeks uit een groot sprookjesboek leek weggeplukt om de bevriende media gezapig akkoord te doen gaan en zeker geen verdere vragen te laten stellen.

“Hij was sowieso van plan om zijn Instagram, het enige medium dat hij volledig zelf beheert, af te sluiten om zich te concentreren op de regeringsonderhandelingen. Hij krijgt veel berichten, en probeert mensen toch altijd te antwoorden. Nu zou dat niet lukken, dus deactiveert het liever een tijdje. Het is zoals in de blok, hij is nu aan het studeren. Maar hij komt zeker terug.”, aldus de partij voor de Arbeidende Mens.

Het niet gesubsideerde ‘tScheldt met zijn niet gesubsidieerde medewerkers fronst de wenkbrauwen bij zoveel suikerzoete communicatie-onzin.

De reden is niet dat Conner moet ‘blokken’, de reden is dat er achter de schermen een legertje IT-ers het account van de ‘king’ aan het opschonen is. En niet alleen het account van Conner wordt daarbij opgeschoond, alle accounts van naaste familie en vrienden wordt onder de loupe genomen, want de Conners…. hebben het de laatste weken helemaal niet zo coronaveilig gedaan.

Een van de films die de Conners proberen off-line te krijgen, is het filmpje in bijlage.

De Conners hebben niet één, niet twee, maar minstens drie keer de trouw van de broer van Conner gevierd in juli. Niet alleen in Frankrijk. Maar ook in… België.

We weten uit betrouwbare bron dat er om 5 uur in de ochtend nog stevig gevierd, gedronken en gedanst werd.

Aan U om uit te maken of corona zich ook zo geamuseerd heeft… De op dat moment geldende regels voor trouwerijen vindt U bij onze vrienden van de VRT. Nee schrap dat… vindt U bij de VRT. (klik hier)

***

We zullen vermoedelijk weer ingebreke gesteld worden door de advocaten van Conner Rousseau, dus voor wie het kan missen…. We zijn dankbaar voor elk abonnement dat binnenkomt:

 

 

 

9 reacties op “Waarom Conner Rousseau in allerijl Instagram verlaat… onder andere deze film

  1. Leve de partij, leve de Werkmens ; “Ontwaaaaaak verwoooorpenen der aanaarde” (uit de 1-mei zatsel Carnaval schlager “de Internationale”) wel het linker knuistje strijdvaardig omhoog gestoken bij het lallen en lullen van dit scabreus straatliedje…..

  2. Tiens, kennelijk heeft hij als enige het obligate yuppie-sossewieter uniform niet aan ; “blauw kostuum en witte sportschoenen”. Waarschijnlijk vergeten daar “op Sinnekloas”

  3. Al zeer vroeg bij zijn aanstelling liet Conner Rousseau merken dat hij echt een “kaviaar socialist” is.Snaekers voor onderhoud met de koning.Weet die luxeboy hoelang een arbeider daarvoor moet werken?Met zijn grootspraak altijd in de belangstelling willen staan!!
    En dat feest in Frankrijk.Waar blijft de roep om lokale handelaars te steunen??
    Mijn burgemeester El Kadrioui is ook een socialist.Wat een verschil!!!Die man staat tussen het volk en is er wanneer er problemen zijn.Hij spreekt dan ook met veel gezag.Een echte leider.Zo zie je dat de ene socialist de andere niet is.Denkt die Conner nu dat hij verstandige mensen naar zijn hand kan zetten?Zulke mensen horen niet in de politiek.Reclamebranche zou meer iets voor hem zijn.

  4. Zoals het elke politieke graaier past, staat ook déze opgeblazen kikker (neen Somers, jij niet deze keer) hoog boven het klootjesvolk en gelden er voor zijne verhevenheid dan ook andere (desnoods op maat gemaakte) wetten en normen. Eeuwen geleden riepen de ouden het al: “Quod licet Jovi, non licet bovi”.

  5. Tiens tiens tiens ik ben nu al 3 dagen aan het wachten tot hln VRT en vtm en de rest van de linkse gesubsidieerde pers dit publiceren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *