ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VTM: een groot hart voor een klein brein – 't Scheldt

VTM: een groot hart voor een klein brein

Eerlijk: we hadden verwachtingsvol uitgekeken naar de VTM-verjaardagshow met de huisvedetten die samen met ons door een nostalgische dreef gingen struinen. Een trailer met de openingsact had ons dat beloofd.

Eerlijk: we hadden verwachtingsvol uitgekeken naar de VTM-verjaardagshow met de huisvedetten die samen met ons door een nostalgische dreef gingen struinen. Een trailer met de openingsact had ons dat beloofd. De defilé debielen die opdraafde zat echter zo fout, zelfs niet eens zo fout dat het goed werd. Ingeborg –of een van haar incarnaties- moest borg staan voor een reanimatie van Blind Date. Helaas bleek ook de onvermijdelijke Nathalie Meskens ..euh onvermijdelijk dus. Gewoon van het goede te veel, dat mens. Luc Appermont, de botoxkathedraal, speelde een soort koekeneten met zijn speelpop Bart Kul (die overigens best wel sympathiek is). Als een klassiek stel nichten je aan je eigen tantes doet denken loopt het echt verkeerd. Presentatrice An Lemmens droeg geen bustehouder en dat viel zelfs de Vrolijke VTM-gemeenschap op. Het leek alsof haar borsten alleen wilden gaan wonen maar onder geen beding meer samen. Niets tegen borsten en billen bij ‘tScheldt als ze iets meer blootleggen dan de absolute leegte. De natuur verafschuwt een vacuüm, verklaarde Albert Einstein al.

Een andere presentatrice bij het Rad van Fortuin bleek Ruth Beeckmans te zijn en niet Bo Van Spilbeeck. We hadden er nochtans om willen wedden. Koen Wauters had het idee om er eens niet al te best uit te zien: zijn Irakese kapper was terug naar zijn thuisland en zijn gegroefde gelaat ontplooide zich tot een ontdekkingsparadijs voor speleologen. Het meest geslaagde moment was een amusant weerzien met Jacques Vermeire en Willy Sommers. Authentiek. Jonas Van Geel en Bart Peeters imiteerden elkaars type. Van Geel zei dat “het zijn kloten” uithing. De verplicht aanwezige fuifnummers in de zaal gingen uit de blinkende bol. Tenslotte kwam elk showbeest uit de stal om samen ‘lalala’ te zingen. 30 Jaar VTM? Ze zijn voorbijgevlogen. De show leek langer te duren.

Trui De Swaffelaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *