ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VRT geeft anti-vaxxers pap in de mond – 't Scheldt

VRT geeft anti-vaxxers pap in de mond

Het VRT Nieuws van dinsdag 22 december 2020, 19 uur, zal bij de overheid en de farma-industrie bekend blijven als de uitzending waardoor 10.000-en Vlamingen besloten zich niet te laten vaccineren…

Featured Video Play Icon

Het VRT Nieuws van dinsdag 22 december 2020, 19 uur, zal bij de overheid en de farma-industrie bekend blijven als de uitzending waardoor 10.000-en Vlamingen besloten zich niet te laten vaccineren.

**

Was het een lapsus, was het een waarschuwing, was het een waarheidsgetrouwe verslaggeving? Wie zal het zeggen…. maar iedereen die twijfelde om zich te laten vaccineren, wist duidelijk wat te doen na deze nieuwsuitzending…. namelijk, niet laten vaccineren.

De reporter van dienst somt de voor- en de nadelen van het vaccin van Pfizer op. Ze zegt op een bepaald moment…. “en dan zijn er ook de bijwerkingen, en die zijn eigenlijk niet min”, om dan enkele voorbeelden te geven van bijwerkingen die eigenlijk nogal ‘min’ klinken, zoals wat spierpijn of wat hoofdpijn. Had de journaliste zich van terminologie vergist? Of zijn de nevenwerkingen effectief ‘niet min’?

Als de bijwerkingen “niet min” zijn, waarom wordt dan niet gewacht op een vaccin met bijwerkingen waarvan men zegt dat er nauwelijks of geen zijn?

Dus, wat is het,…. zijn die bijwerkingen nu ‘niet min’ (zeer erg), ‘min’ (erg) of ‘onbestaande’ (niet erg)?

***

‘tScheldt, dat satirisch ding dat een gehandschoende vinger aan de pols houdt. Steun ‘tScheldt…

 

5 reacties op “VRT geeft anti-vaxxers pap in de mond

  1. Maandag krijgt Jos een spuitje ,hoe moeten we dat interpreteren ? Is het moreel verantwoord dit vaccin ,waarvan men de bijwerkingen nog niet goed kent ,toe te dienen bij een zeer kwetsbare respectabele oude man van 96 jaar. Is dit werkelijk verantwoord, de tijd zal het ons vertellen.

  2. Hij is al te lang met pensioen en als hij alsnog snel overlijdt is het “van ouderdom ” en staat iedereen uit de wind ,prachtig paraplu systeem hebben ze toch de ‘vacxxers’

  3. Heb in een of ander media artikel gelezen dat je zelf niet weet welk vaccin je kregen hebt . als er dan wat misloopt kan men eerst nog gaan zoeken wat je hebt gekregen maar dan is het misschien al te laat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *