ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent #VoterFraud…. de video’s die wijzen op verkiezingsfraude in Amerika – 't Scheldt

#VoterFraud…. de video’s die wijzen op verkiezingsfraude in Amerika

Er duiken meer en meer video’s op die twijfels zaaien of de verkiezingen in Amerika wel eerlijk zijn verlopen…

Update 12 november 2020: 21.06 uur: Video 28 tem 32
Update 10 november 2020: 06.50 uur: Video 19 tem 24
Update 8 november 2020: 10.14 uur: Video 15 en 16
Update 7 november 2020: 16.10 uur: Video 12 en 13
Update 7 november 2020: 15.55 uur: Video 11
Update 7 november 2020: 15.43 uur: Twitter plaatst disclaimers
Update 7 november 2020: 15.38 uur: Account gedelete van Twitteraar
Update 7 november 2020: 14.31 uur: Plaatsing artikel

**

Er duiken meer en meer video’s op die twijfels zaaien of de verkiezingen in Amerika wel eerlijk zijn verlopen…

**

VoterFraud 32

VoterFraud 31

VoterFraud 30

VoterFraud 29

VoterFraud 28

**

VoterFraud 1

Kleine toelichting, het account van de Twitteraar die deze video op Twitter postte werd door Twitter gedelete na het plaatsen van bovenstaande video.

VoterFraud 2

VoterFraud 3

VoterFraud 4

VoterFraud 5

VoterFraud 6

VoterFraud 7

VoterFraud 8

VoterFraud 9

VoterFraud 10

Twitter is actief bezig accounts te deleten van Twitteraars met ‘kritische’ berichten, of disclaimers te plaatsen bij berichten waarover twijfel is.

VoterFraud 11

VoterFraud 12

VoterFraud 13

VoterFraud 15

VoterFraud 16

VoterFraud 18

VoterFraud 19

VoterFraud 20

VoterFraud 21

VoterFraud 22

VoterFraud 23

VoterFraud 24

***

U last dit het eerst op ‘tScheldt. Kies een abonnement.

20 reacties op “#VoterFraud…. de video’s die wijzen op verkiezingsfraude in Amerika

 1. Laat hen tot een compromis komen : elk om beurt 1 jaar in het Witte Huis, met elk zijn eigen administratie.
  Of nog beter : laten ze samen in het Witte Huis huizen, plaats genoeg (het Oral Office is dan wel voor Bill C., die man is nostalgisch, begrijpelijk).
  Of het ultieme compromis : geen van beide wordt president, in de plaats komt een gehandicapte, minderjarige, lesbische negerin, die zowel lid is van de Ku Klux Klan, allerlei schietclubs, BLM, de Loge, QAnon, de Quakers, SM-Club Doornroosje, the Marihuana Society, de Tea Party, het Sinaloa-kartel, the Amish Association, the Jewish Defence League, the Nation of Islam, de Björn Soenens Jokers, enz
  Als dàt geen representativiteit is, dan weet ik het ook niet meer.

   1. En de stereosexuelen ! En de travestieten ! En de hermafrodieten ! En de nymfomanen ! En de necrofielen ! En de pederasten ! En de androgynen ! En de exhibitionysten ! En de flagellanten ! En de mythomanen ! En de dierenliefhebbers ! Diversiteit zwermt nog efficiënter uit dan het corona-virus. Voor elck wat wils.

 2. Pijnlijk hé mannen, verlies moeten incasseren en dan alleen nog “fraude” kunnen roepen. Zielig en pathetisch.
  Allez vooruit , ga nu wat janken in een hoekje.

   1. Juist daarom. Zielig en pathetisch.
    Huilen maar.

    Ik kan mijn lol niet op. Feestje vanavond, coronaproof. There will be no next time (the kids) , Jesus died for somebody’s sins but not mine (Patty Smith).

    Huil gewoon verder mee met de hopeloze bible idioten , wij genieten wel van het echte leven.

    The joker is gone.

    1. Nee, iemand moet durven de tegenstem zijn… als er geen fraude was, fantastisch, dan heeft het Amerikaanse ysteem gewerkt, en sturen we bloemen en Belgische chocolade naar Joe Biden. Als er fraude was, dan is er een probleem… (‘tScheldt)

     1. Als er geen fraude is, moest men ze uitvinden. Zoiets als : “indien God niet bestaat moest men hem uitvinden, indien God wel bestaat moet men hem afschaffen”. ‘t Is maar een denkpiste natuurlijk.

     2. En je mag draaien en keren hoe je wil. als ik mijn Excel-programaatje laat rekenen kan ik ook optellen dat 2 + 2 = 5. Hoe je draait of keert en die ene stem geef ik aan wie ik wil. En zolang je niet mijn programaatje heb kan je het niet doorgronden. dan is en blijft, 2 + 2 = 5, en IK beslis wie die 5de stem krijgt. ZO is het bij VB in 2004 gebeurd, en zo gebeurd het overal ter wereld. En ook al weet iedereen het, De dommeriken alleen snappen er niets van en die zijn de dupe van het systeem. Ze brengen een stem uit en anderen veranderen ze. Als ze er maan 1 dollar voor krijgen.

 3. In normale omstandigheden geeft de verliezer de winnaar de hand. Dat mag in coronatijden uiteraard niet, maar om nu al direct over fraude te beginnen blèren en fraude te verzinnen…

 4. Ik heb nog nooit zoveel zielige commentaar gelezen als hier op dit artikel. “Brainless people” aan het woord blijkbaar. In de stijl van “sleepy Joe”.

 5. Trump zal vechten de laatste correct uitgebrachte stem geteld is en dan pas doen wat hij moet doen .
  Al was het maar om een voorbeeld te stellen voor zijn partijgenoten , die zoals de Vlaming geneigd zijn om te laten begaan en op hun kop te laten schijten.
  Mevr Abrams vertelt nog steeds dat ze winnaar was in de race voor gouverneur in Georgia 4 jaar geleden, dat vinden de MSM dik OK! Nu Trump zegt wacht effe eerst ALLES tellen is is hij een crimineel??
  The elites, the swamp zijn niet vies van fraude zoals bleek in de film Daens waar onze eigen cvp een karvracht stemmen aanbracht NA de verkiezingen.
  Het is een algemeen geweten feit dat in de democratische(sic) bastions vals gespeeld zal worden;
  Chicago onder andere is berucht voor de doden die meedoen aan verkiezingen;

 6. Waarschijnlijk ook “vanuit de kelders van het witte huis” opgenomen.

  Voor wie de “pedalen” nog niet helemaal heeft verloren, of als je wil de trappers, doortrappers dan, hier nog een video (zie link) waarin door een Aziatische verkiezingswaarnemer in Detroit heel veel vraagtekens geplaatst worden bij het “eerlijke” verloop van deze zogezegde “democratische” verkiezingen.

  “This Felt Like a Drug Deal!” – Asian-American Ballot Observer in Detroit Describes Mysterious Van Dropping Off 61 Boxes of Ballots at 4 AM (VIDEO) “

  “Het zag er uit als een drugsdeal in het holst van de nacht toen honderd duizenden stembiljetten voor Biden werden gebracht“ (E.J. Bron)

  https://youtu.be/zUtTuekWb8Q

 7. Wie verklaart dat er géén fraude is gepleegd lieg,. Björn Soenens en de regime zenders hebben daar een patent op.
  Afwachten maar hoe dat de supreme court dit gaat bekijken!!!

 8. Bij madame Tussaud hebben ze Trump al in een golfpakje gehesen-het enige wat hij nog zal mogen doen in 2021, gelukkig maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *