Voor hen die geloven dat andersgelovigen zich aan social distancing houden… think again – 't Scheldt

Voor hen die geloven dat andersgelovigen zich aan social distancing houden… think again

Vier dagen nadat social distancing werd ingevoerd en de bevolking werd aangeraden om niet te hamsteren, werd deze onthutsende film gemaakt in de ALDI aan het Sint-Jansplein in Antwerpen. Gewoon om U voor te zijn… dit zijn beelden uit Vlaanderen… niet uit een nabuurland dat net 450 miljoen euro kreeg van de EU…

Featured Video Play Icon

De onthutsende film dateert van 16 maart 2020. Plaats van actie: de ALDI aan het Sint-Jansplein in Antwerpen. Vier dagen nadat de bevolking werd verplicht om aan social distancing te doen en niet te hamsteren is er een bepaald gedeelte van de bevolking dat een welgemeende fuck you zegt en zich aan geen enkele afspraak of regel houdt. Alleen domme Vlamingen houden zich aan regels.

***

‘tScheldt dient niemand en niemand dient ‘tScheldt. We werken wel dag en nacht om onze lezers geïnformeerd te houden over wat anderen onder de mat schuiven… Kies een abonnement:

14 reacties op “Voor hen die geloven dat andersgelovigen zich aan social distancing houden… think again

 1. Die ALDI kennen wij zeer goed die ligt midden in de kashba , er wordt ook veel gestolen maar het personeel mag niet ingrijpen , de kansenparels wandelen met volle zakken langs de INGANG naar buiten en het personeel kijkt gelaten toe dergelijk nieuws gaat snel rond in shadorland ,wegblijven daar is de boodschap ! als ‘witte ‘ autochtoon heb je nog de kans geript te worden in de winkel ,wat een verrijking hebben ze op ons los gelaten !

 2. inderdaad ! Voor zij die geloven dat andersgelovigen zich aan social distancing houden, think again: 12 uur nadat de bevolking werd verplicht om aan social distancing te doen en niet te hamsteren is er een bepaalde volksstam, de Menapiërs (godsdienst onbekend !) , (links van het ‘Scheldt’ voor de niet ingewijden), die zich helaas niet hielden aan de regels… Naar het schijnt deden ze dit als wraak naar de Eburonen (rechts van ‘tScheldt voor niet ingewijden) als wraak om een eeuwenlange stammenoorlog omtrent het alleenrecht van wc papier

  https://twitter.com/tomvandenbulcke/status/1238163867919962112

  1. Oei, Uw Twitter filmpje laat nu net het verschil zien tussen beschaving en … minder beschaving… U heeft net Uw eigen punt ontkracht, is dat niet wat pijnlijk? (‘tScheldt)

 3. Er staat in “Het Laatste Nieuws” een artikel waarbij de maatregelen van Pieter De Crem omtrent het logeerverbod in de tweede verblijven besproken worden. De pro’s en contra’s van de lezers komen uitgebreid aan bod in de rubriek “reacties” : ondertussen 225 reacties (zaterdag 3 april 20h50). Geen enkele lezer vraagt zich af waarom er geen politieoptreden komt bij toestanden zoals in dit Aldi filmpje. Dit kan op enkele zaken wijzen.
  Ofwel mag de politie niet optreden. Ofwel worden reacties over deze zaken door HLN eruit gefilterd. Ofwel wordt tScheldt zo weinig gelezen dat er nergens reacties komen. Wat zal het zijn ?

  1. HLN filtert reacties eruit, heb ik meegemaakt tot zelfs een blokkering. Op sommige artikels kan je evenwel niet reageren en HLN weet wel waarom. Vroeger hadden ze een on-liner; “Uw mening telt”, maar die is ondertussen al een tijdje verdwenen. Ik denk dat deze eruit gehaald is omdat ze samenwerken met de rode linkse krant “De Morgen”. Men weet dat links niet van andere meningen houdt, hun evangelie is het enige juiste. Neen, HLN is niet meer wat het geweest is zoals ten tijde van Luc VDK. Daarom ook dat zij nu hun naam hebben veranderd in Het Laagste Nieuws.

 4. Titel: Voor zij die geloven… Na een voorzetsel kan nooit een nominatief volgen. Moet dus zijn: Voor hen die geloven… Ik weet het is een idiote fout die je tegenwoordig dagelijks leest in kranten en hoort op radio en tv, maar het is en blijft fout.

 5. Ik waardeer de vranke journalistieke vrijheid van ‘t Scheldt.
  Waar ik me wel aan stoor is uw meedoen aan de hedendaagse taalverloedering.
  U begint uw artikel immers met “Voor ZIJ die…” daar waar het nog altijd “Voor HEN die…”
  moet zijn.
  Vriendelijke groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *