ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vluchten kan niet meer; ontmenselijken ook niet meer – 't Scheldt

Vluchten kan niet meer; ontmenselijken ook niet meer

Het nieuwe normaal versnijdt intussen al wat afwijkt tot een controleerbare eenheidsworst…

Wauw, Twitter is nu tegen het ‘ontmenselijken’. Fijn dat dit woord niet wordt onderlijnd in de Word- spelling. Ontmenselijken mag niet meer, maar alhoewel de Holocaust al lang niet meer mag worden ontkend, werden in Antwerpen huwelijksfeesten van joodse families ruw tot een eindoplossing gebracht in het kader van een corona-Kristallnacht. De metalen deur die hen moest bescheren tegen een antisemitische inbreuk werd opengereten met een slijpschijf. De politiegarde viel met een vette retrogeneugte de volgens hen niet zo koosjere plezanterie binnen en dreef de besneden ketters met ovenrode blijdschapsneuzen de stedelijke diaspora in.

Anno 2020 zijn de coronamaatregelen ontaard in een alibi voor onversneden racisme. Ook homo’s en lesbiennes worden intussen geviseerd door het Covid-canaille. Zo is de hele evenementensector, die meer dan voldoende backside boys-enthousiasten telt, ook de dupe van het gezondheidsdictaat. Geslachtsloze patiënten komen de ontzielde ziekenhuiscomputers niet langer voorbij en mega-bejaarden raken zonder vaccin het zorgeloze variétéhuis niet meer in.

Het nieuwe normaal versnijdt intussen al wat afwijkt tot een controleerbare eenheidsworst die vrolijk een virusvrije pretentie uitwasemt. Wat nog? Mensen met een halitose-adem mogen niet meer bestaan nu de gevierde mondmaskerplicht regeert. Onpopulaire acné, schurftige baardgroei en broccoli-tandspleetjes zijn dankzij de virus-voile plots passé, jubelen de droogstoppels-positivo’s. Hoe wenselijk is het menselijke nog? En maar ontmenselijken, hè.

Pol Trisée

4 reacties op “Vluchten kan niet meer; ontmenselijken ook niet meer

  1. Koude, kille en koortsige rilling verwekkende vaststelling : het politieapparaat is verworden tot een waardeloos apparaat, voor en tegen de verkeerde dingen gebruikt door de politiek, lichtjaren verwijderd van de enige, echte opdracht : de maatschappij veilig houden voor de burger.

  2. De politie is hun eigen ruiten aan het ingooien door het slaafs volgen van niet verkozen macht-psychopaten
    met een repressie agenda .Mijn vraag is dan ook wanneer komt er een volksopstand ,de woede en frustratie groeit bij het klootjesvolk suf geslagen met een epidemie hoax die hoofdzakelijk in stand gehouden wordt door fascistoïde “wetten” waarvan er nog een hoop in de EU maffiosi hun pijplijn zitten Orwell leeft !Serge Muyters opperhoofd van de flikken heeft zijn nieuw aangeworven blauwhemden dan ook zeer duidelijk de linkse doctrine opgelegd om op te treden tegen “andersdenkenden ” en dit terwijl hijzelf de grote” man ” achter het jaarlijks weerkerende gay neukfeest aan de schelde ,samen met zijn echtgenoot honderdduizenden € binnenrijvend op deze seksorgie waar al snel meer dan 10.000 soortgenoten op af komen , dit figuur laat met bruut geweld deuren open slijpen en valt op gestapo stijl binnen bij de Joden , terwijl ‘woonst-betredingen’ nog steeds verboden zijn bij wet .
    Muyters heeft helemaal zijn bek niet open te trekken over ‘moraal’ hij deugd zelf niet ,van geen meter !

  3. Dat we stilaan aan ‘t afglijden zijn naar een linkse dictatuur zal niemand kunnen ontkennen. Om dat nog wat extra te accentueren hebben de door geen hond verkozen dictators een gestapo in ‘t leven geroepen. Die kan dan misschien geleid worden door de minister tegen de vrije meningsuiting, ene B.S. uit M. Ze moeten dan wel zien dat ze een pet vinden die groot genoeg is om op zijn kop te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *