Vlaamse moslims en onaanraakbare homo’s – 't Scheldt

Vlaamse moslims en onaanraakbare homo’s

Wij hoorden recent weer zovele weerzinwekkende getuigenissen die je in andere delen van de wereld verwacht maar niet hier. Als men het dan toch over homorechten wil hebben op de diversiteitspodia, waarom komen deze ervaringen dan zelden aan bod? ‘tScheldt geeft ze onverbloemd weer.

Om het gewone leven weer te geven vergasten de media ons op redelijk ongewone reality-reeksen. Deze programma’s helpen buitengewone academici, critici en zelfs politici om het dagelijkse leven te kunnen proeven. Vele verhalen zonder omlijnd scenario worden niet gehoord of gezien. Wij hoorden recent weer zovele weerzinwekkende getuigenissen die je in andere delen van de wereld verwacht maar niet hier. Als men het dan toch over homorechten wil hebben op de diversiteitspodia, waarom komen deze ervaringen dan zelden aan bod? ‘tScheldt geeft ze onverbloemd weer.

Zo vernamen we van een oudere homo dat zijn Turkse buur hem minzaam toevertrouwde dat ‘de gemeenschap’ vragen had bij een homokoppel in de straat en hoe het kwam dat de Turk niet wat meer afstand nam. ‘De gemeenschap’ wilde best een handje toesteken om die smeerbossen de wijk de doen nemen. De schrik sloeg het homokoppel om het hart. Ze konden niet zomaar ergens anders heen. Wie hield hen in het oog? Wat kwam er op hen af? De gemene houding van ‘de gemeenschap’ komt niet ter sprake wanneer stoere opiniestukken worden gebaard.

Een sympathieke halfbloed van een Vlaamse moeder en een Guinese vader werkt aan de kassa van een drukbezochte supermarkt. De jongeman is homo en hij zegt zelf het niet helemaal te kunnen verbergen. Voor wie moet dat dan? Wel, voor de gesluierde matrones die hem met de grofste minachting bejegenen en van verre hun geld op de toonbank werpen opdat ze niet in aanraking zouden komen met deze ‘viezerik’. De jongen is er kapot van. Telkens opnieuw gore praat over hem heen van de wanstaltige kobolden met een meerderwaardigheid uitwasemend air. Dat ze op hun beurt als minderwaardig worden beschouwd maakt hen des te giftiger. Ook zoiets niet in de media.

Toen een jong meisje uit de moslimfamilie van naast de deur met de ambulance naar het ziekenhuis werd gevoerd mocht enkel de vader, de grootvader en de broer mee. De vrouwelijke familieleden bleven snikkend achter aan de voordeur. Een Vlaamse homo zag het verdriet van zijn buren en wou spontaan gaan troosten. Hij stapte op de ‘dames’ af en legde zijn hand op die van de huilende moeder. Op een wip snelden de verschrikte moslima’s krijsend naar binnen. De behulpzame buur had het niet meteen door tot hij de volgende dag van de vader te horen kreeg dat hij eigenlijk de dood verdiende. Als ‘christenhond’ had hij diens echtgenote ‘onrein’ gemaakt door de aanraking. Dit alles werd met een dreigende rust meegedeeld alsof er een reglement werd voorgelezen. De man was verbouwereerd door zoveel hardvochtig woestijngedrag in zijn eigen dorp. Zoiets wordt vlotjes onder het tapijt geveegd omdat het de nieuwkomers zou kunnen ‘stigmatiseren’. Te christelijk?

Een lesbische politieagente wandelde in haar vrije tijd hand in hand met haar vriendin in een grootstedelijke winkelstraat. Een vijftal minderjarige Marokkanen omsingelde hen op klaarlichte dag en intimideerde hen, verweet hen beesten te zijn en wenste hen dood. Toen de agente dit aan een bevriende winkelier vertelde was hij intens geschokt omdat hij zich als homo in de rauwe angst van de geviseerde vrouwen kon verplaatsen. Toen hij dit gebeuren aan de toenmalige – vrouwelijke – burgemeester van zijn stad vertelde gooide de socialistische politica hem in het gezicht dat hij ‘over flink wat fantasie beschikte en daardoor best wel gevaarlijk was naar onze samenleving toe’. Dit laatste voorval is al wat ouder maar illustreert waarom na jaren van apathie rood intussen dood is.

‘De gemeenschap’ van vreemden kijkt vreemd op van onze tolerantie tegenover onaanraakbare homo’s en lesbiennes. Verdraagzaamheid verwordt tot lijdzaamheid indien woorden falen bij het zich omzetten in daden. Wie het echte leven niet louter vanuit een reality-reeks kent voelt zich positief geraakt bij elke rake analyse. De getuigen vertellen ons dit alles omdat hun verzet in tegenstelling tot dat van de beroepsgeëngageerden geen verzetje is.

Jef Van As

***

Is ‘tScheldt nog het enige medium in Vlaanderen dat zonder oogkleppen oploopt? Steun ‘tScheldt! Klik hier!

3 reacties op “Vlaamse moslims en onaanraakbare homo’s

  1. In de VRT soap Thuis wordt gehoerd en geboerd, bedrogen en bestolen, gezopen en drugs gebruikt door iedereen behalve door : Adil de model-moslim . Zo tolerant , doodeerlijk en werkzaam is geen enkele Vlaming. Een lachwekkende en doorzichtige Umwertung der Werte om ons alvast voor te bereiden op het Islamitisch paradijs dat de linkse kliek zo graag zou willen.

  2. Het is een feit dat het gehersenspoelde woestijnvolk zelfs na jaren parasiteren in onze maatschappij ,uit een doorgedreven
    minderwaardigheidscomplex reageert volgens het bevel van de imam ,u weet wel die gesubsidieerde vol idioot vooraan in
    de tapijten hal. zijn wil is wet ,hun autoritaire houding jegens anderen is daar een gevolg van ,ook een reden waarom ze steeds in groep aanvallen ,liefst in de rug ,uit angst voor een pak rammel en eeuwige faalangst.

  3. Die wilden zijn nu eenmaal niet slimmer en leven nog in een ver verleden. Hun onwetendheid en hun domheid weze hun dan ook vergeven… Wat echter veel erger is, is dat we hier te lijden hebben van een bende linkse zielenpoten (“Gutmenschen”) die het gedrag van deze woestijnratten nog verheerlijken en ja, ONS zelfs een schuldgevoel aanpraten voor het integratiefalen van die bende. De bolle kalief Bart S. uit M. en de incivieken Almaci en Calvo en andere linkse fascisten, gesteund door schimmige organisaties zoals UNIA rollen bijna over elkaar om het die primitieven zo gemakkelijk mogelijk te maken om van dit land een alles zaligmakend moslimland te kunnen maken. Zij zorgen ervoor dat de 5e colonne die hier al lang 40 jaar aanwezig is en die dank zij haar ongeremd paargedrag (en dus door haar massale aanwezigheid), in de niet zo verre toekomst van dit land een zelfde land gaan maken zoals dat wat ze eerder ontvluchtten… De landverraders uit de Wetstraat zullen dan wellicht ook zeggen: “wir haben es nicht gewüsst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *