ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Viroloog zoekt vrouw – 't Scheldt

Viroloog zoekt vrouw

Viroloog Pierre Van Damme is gelukkig getrouwd, viroloog Marc Van Ranst is getrouwd, maar nr 1-viroloog Steven Van Gucht valt nog op te scharrelen.

Viroloog Pierre Van Damme is gelukkig getrouwd, viroloog Marc Van Ranst is getrouwd, maar nr 1-viroloog Steven Van Gucht valt nog op te scharrelen.

**

In de boekskes lazen we dat zijn buurvrouw hem regelmatig voedert en dat er huwelijksaanzoeken binnenstromen. Nu deze sympathieke virusvriend niet meer dagelijks de buis doet zwellen met informatie deemstert de aandacht weg. Waarom deze typische Vlaming niet koppelen aan een propere deerne? Dit televisieformat doet ‘tScheldt zomaar cadeau aan programmamakers allerhande. In die besmettelijk leuke show zien we dan hoe Steven dames ontmoet die voor hem willen koken, die opgezweept raken door zijn cijfers en die altijd wel willen horen over zijn omgang met die nare Marc, die volkse Erika en die komiek Pierre. Hoe verliep dat dan, met die halftalige premie Wilmès? Welke politicus liet binnen de bubbel de venijnigste winden? Was Elio Di Rupo op een bepaald moment werkelijk van plan een eigen lijn van designmondmaskers op de markt te brengen? Kon Steven die drama queen-nieuwsankers echt alles op de mouw spelden? Waren die irritante Van Ransttruitjes er de oorzaak van dat die vergaderingen van de Nationale Veiligheidsraad zo oneindig lang duurden? Fascinerende vragen die als vet voorspel kunnen verduidelijken of er een vonk afspat bij onze vrijende viroloog. Aanvankelijk had Steven zelfs overwogen om medisch missiewerk te gaan verrichten in Congo, waar ze naar verluidt handen te kort komen. Maar neen, laat hem maar rustig met zijn emmertje vol klotsende spermacellen de huwelijkskandidates doen loeien. Gegarandeerd dé tv-hit om de tweede golf mee uit te zwaaien.

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement.

1 reactie op “Viroloog zoekt vrouw

  1. ‘Handen te kort komen in Congo’ ?? Dat was wel in de tijd van Leopold hé, toen werden die handen per kilo verkocht, een kluif zoals kippenpootjes zegt men. Momenteel heeft men er handen tevéél, miljoenen zelfs. Nu, vele handen maken licht werk luidt het spreekwoord, maar dan moet er wel werk zijn natuurlijk… Desnoods in het euh zwart, daar draaien ze ook ginds hun euh hand niet voor om, als men maar een lokale bureaucraat op z’n euh hand heeft, en men als vrouw bv geen euh hand-tastelijkheden moet ondergaan, want daar hebben ook ginds een euh handje van weg. (Vervang overal ‘hand’ door ‘elleboog’ in we zijn in deze carola-tijden onder-hand al een eindje op de goede weg). Hands up, and feet on the ground !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *