ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Virologen met vast loon besmetten gezonde horeca – 't Scheldt

Virologen met vast loon besmetten gezonde horeca

Een rottende schande dat de junta van niet-verkozen gouverneur Cathy Berx en niet-verkozen communist/viroloog Marc Van Ranst de Antwerpse provincie hebben overgenomen…

Een rottende schande dat de junta van niet-verkozen gouverneur Cathy Berx en niet-verkozen communist/viroloog Marc Van Ranst de Antwerpse provincie hebben overgenomen.

**

Verbijsterend hoe iedereen lijkt mee te doen. De media plukken onnozelaars van de straat die de maskerade olijk toejuichen en het geëlleboog van de politici normaal lijken te vinden. Wij van het ‘oude normaal’ verwerpen deze politiek correcte paniekzaaierij als een pervers Poppenspel Pats.

Walgelijk hoe een schuimbekkende Berx in galop de maatregelen van De Nieuwe Orde in een colère, dampend van de christendemocratische stalgeur, kwam toelichten voor de gemaskerde media. Geen enkele journalist durfde het nog aan om zijn bakkes te tonen zonder het gehypte bek-kapje. Heeft u hiervoor gekozen? Kent u veel kakkebroeken? Denkt u dat ze in Antwerpen sneuvelen als vliegen?

Het slagveld in middenstandsland is bloederig. Horden klanten zeggen af omdat het gouverneureke op de frontpagina’s iedereen oproept om ‘alsjeblief’ niet naar Antwerpen te komen. Haar bullebak-collega uit West-Vlaanderen Carl Decaluwé deed het haar al voor met zijn ‘blijf weg van de kust’-gebalk. Mensen van buiten de stad zeggen reservaties en masse af. Propere winkeliers en horeca-helden worden samen met hun zich correct gedragende klanten gestraft voor het wangedrag van anderen. Jaren voor Trump pleitten inwoners van bezette wijken er al voor om de boel te ommuren en henzelf onder te brengen in minder gekleurde zones. Hoe profetisch waren ze toen.

Een mondmasker in open lucht wordt in Nederland nog steeds beschouwd als een schijnveiligheid. In de dogmatische geest van een impotente Belgische overheid gaat dit u blijkbaar redden van de virale hel. Een beroep op volwassen en gezond verstand volstaat dus niet voor ‘onze’ in de broek schijtende bestuurders. Willen ze de geschiedenisboekjes ingaan als redders des vaderlands? Het geweeklaag dat wij opvangen van de bijna-dood-ervarende neringdoeners is oorverdovend, behalve voor een klasse van vast benoemden die heus niet wakker ligt van een middenstandsmoord min of meer.

Orthorexia nervosa is de omschrijving van een ongezonde obsessie voor een gezonde levensstijl. We vermoeden dat een bepaalde gouverneur zich er helemaal in herkent. Jammer voor ons allen. Er zit voor ons dus niets anders op dan de ganse dag ongemaskerd in de kroeg door te brengen..

***

Illustratie: Cathy Berx

***

Nu het gouverneursniveau zich ook gaat moeien met corona, vragen we ons af welk ‘niveau’ vandaag nog niet aan bod is geweest… Laten we ons behoeden voor te veel politieke correctheid. Neem een pil tegen politieke irritatie… Kies een abonnement!:

 

12 reacties op “Virologen met vast loon besmetten gezonde horeca

 1. De federale overheid en de veiligheidsraad waren al maandenlang te zwak. Met Maggie De Block op kop. Het was in de betere pers al langer een publiek geheim dat ze Erica Vlieghe persoonlijk niet kon
  uitstaan. Ook andere wetenschappers vond ze maar minnetjes. Alleen de politiek en de stemmen, natuurlijk ,waren belangrijk. Met alle gevolgen van dien. Nu zitten we met de gebakken peren en zal in september de paniek en een nieuwe lok-down nog groter zijn en langer duren.

 2. U schrijft: “ Verbijsterend hoe iedereen lijkt mee te doen. De media plukken onnozelaars van de straat die de maskerade olijk toejuichen en het geëlleboog van de politici normaal lijken te vinden.”

  Het woord “lijkt” staat op zijn plaats, want alles wat de corrupte, met de overheid mee heulende media zegt of schrijft is een schijnwaarheid. Ze plukken ze er niet uit, ze houden alleen de bruikbare idioten over die de door de media/overheid gewenste opinie vertolken.
  De anderen, zij die met die hele onzin niet akkoord gaan, worden doodgezwegen. Doe het omgekeerde, en je hebt een andere waarheid. Dat heet hersenspoelen. Zo scheppen ze de door de overheid gewenste illusie dat de hele bevolking, waarvan een substantieel deel niet voorzien is van enige andere kennis omtrent die Corona-rotzooi dan datgene wat ze op de poco-media dagelijks met hele kilo’s ingelepeld krijgen, achter deze gekke, alles vernietigende maatregelen staat. Quod non. Het is een regelrechte schande wat er nu gebeurt. En niet alleen in de provincie Antwerpen. Elders haasten zich de lokale “burgemeestertjes” om la Becks achterna te hollen in al haar stupide nonsens en dito maatregelen.
  Mij is nog nooit iets of wat dan ook ter zake gevraagd, en mocht dat al zo zijn, dan zou ik niet te zien zijn op tv om mijn mening te verkondigen, want hún waarheid niet dienstig. En ik ben zeker niet de enige die zo denkt. Pure Pravda stijl heet zoiets.

  1. beste GERONIMO, u heeft natuurlijk overschot van gelijk. En de klassieke taktiek die de machtsgeile en aandachtzoekende individuen toepassen, is het creëren van een angstklimaat. Ter illustratie de meest recente potsierlijke “waarschuwing” van quasi-crimineel Van Ranst : “We hebben nog welgeteld 1 week om het tij te keren, … ANDERS …”. Dergelijke potentaten gaan er daar ook steevast bij van uit dat de bevolking debiel is. Vandaag ook weer de portie waarschuwingen i.v.m. het weer, zij het in een wat meer onschuldige vorm. Zo waarschuwt F. De Boosere dat bij 35+ graden men best niet in de zon loopt, regelmatig drinkt en geen te zware inspanningen doet. Vooral ouderen, zieken en kinderen. Begrepen !!?

 3. De gekheid van de regering en de nep media slaat tegenwoordig alles. De media bezigen daarbij gaarne het woord “waarschuwen” :
  – men waarschuwt voor het einde van de democratie en voor een nieuwe oorlog (verkiezing Trump)
  – men waarschuwt voor de BREXIT
  – men waarschuwt voor de klimaatopwarming
  – men waarschuwt voor Corona
  Met dit laatste probleem slaan alle fake media tilt. Van bij het begin van de epidemie pleit ik tegen een lock down (nederlandse vertaling : ophokplicht) en tegen de machtsinname door virologen en co. Ik pleitte ervoor dat een economische arbitraire lock down onaanvaardbaar is. Maar de politici waren te laf om tegen de nieuwe bezetter in te gaan. Ik ben voor het recht van iedereen om zichzelf naar eigen keuze te beschermen. Maar daar stopt het dan ook. Van in het begin pleitte ik voor burgerlijke ongehoorzaamheid, tegen de economische terreur tegen zelfstandigen, horeca, bedrijven … In Nederland zijn ze weer wat slimmer. Dit interessant artikel zegt veel …
  hln.be/nieuws/buitenland/grote-heisa-in-nederland-om-lokale-mondmaskerplicht~aa666dbc/

  De aandachtsgeilheid van mensen als Van Ranst, Berx … fenomenaal enerverend … en ze blijven dag in dag uit een forum toebediend krijgend van de scherts media.

 4. Wat meer is ,de Gouvernante werd door de Bilderberggroep ingelijfd en uitgenodigd op het volgend congres , zoals iedere wakkere realist weet ,deze zijn geheim en worden op het allerlaatste moment vrijgegeven in beperkte kring .Wat op de agenda staat is dan weer wel al “gelekt” en daar worden we niet vrolijk van

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4729026/bilderberg-mysterieuze-brainstorm-elite-conferentie-complot-zwitserland?amp&fbclid=IwAR2uzA7bMI9xsXiSAroLeqJkX-Co-TgF9KvCtoXB8GjXPgv4drYoe6U42JQ

 5. Ik werd aangaande corona geïnterviewd einde interview zei de journalist dit kan mag ik niet uitzenden publiceren, want dan ben ik mijn job kwijt maar u heeft de 100 procent waarheid verteld ,einde uitleg journalist , mijn uitleg was ,1 azc broeihaard 2 terug thuis uit de thuislanden en illegale gebedshuizen en weigeren handen te wassen met gel in vooral azc met alkhoôl voorspelling midden Augustus 2000 gevallen per dag en eind aug begin sept 800 tot 900 dode per maand tot einde november

 6. Ik werd aangaande corona geïnterviewd einde interview zei de journalist dit kan mag ik niet uitzenden publiceren, want dan ben ik mijn job kwijt maar u heeft de 100 procent waarheid verteld ,einde uitleg journalist , mijn uitleg was ,1 azc broeihaard 2 terug thuis uit de thuislanden en illegale gebedshuizen en weigeren handen te wassen met gel in vooral azc met alkhoôl voorspelling midden Augustus 2000 gevallen per dag en eind aug begin sept 800 tot 900 dode per maand tot einde november

 7. De media worden al langer gemanipuleerd door links gebroed. Ik herinner me nog dat, toen ik 50 jaar geleden iets in Humo schreef tégen het establishment of tegen het gezag (ik was toen 26 jaar en nog naïef), dit gretig in Courteaux zijn “Het open venster” werd afgedrukt. Later, toen mijn brieven al wat rechtser en giftiger werden, werden ze door de communist Courteaux gewoonweg geweigerd. Die 1,57m kopie van Karl Marx presteerde het ooit zelfs om op één van mijn brieven (waar ik de massale geboorten bij maghrebijnen die onze kassen kwamen leegzuigen aankaartte) te antwoorden dat ik zeer slecht geïnformeerd was en dat allochtonen niet meer kinderen hadden dan wij !!!! Wat later schreef dat mini-Marxje dan weer in een antwoord op iemand anders dat die arme allochtonen het niet breed hadden en dat ze ook nog eens zwaar moesten investeren in de aankoop van grote auto’s voor hun grote gezinnen… astemblieft!
  Een nu, reeds decennia later, is het gebrek aan objectiviteit in de nieuwsberichtgeving nog erger geworden en zendt de rode minaret aan de Reyerslaan alleen nog dat uit dat zij wil wat wij zouden horen en kranten als HLN en De Morgen doen net hetzelfde. Van de Morgen wisten we dat al lang maar dat HLN ook die toer is opgegaan…? Daarom dat ik mijn abonnement op die krant heb opgezegd na ze 50 jaar te hebben gekocht en ik ze de jaren dáárvoor, toen ik nog thuis woonde, van mijn vader las. Ik herinner me nog dat ze ooit 1,75 frank kostte….

  1. Het hln wordt zieliger met de dag ik heb gisteren mijn account opgezegd , app verwijderd en krant opgezegd de linkse politieke correctheid en vooral de linkse censuur is op deze flutkrant met geen pen te beschrijven , enkel een paar personen enze Gino en Blervoetss mogen daar hun gal spuien. Erger nog is deze personen mogen daar met zeker 5 tot 6 verschillende accounts posten

 8. De mondvodplicht is een opstapje naar de kopvodplicht. Verder zouden Van Ranst en co. opgesloten moeten worden zodat ze hun sabotagewerk niet meer kunnen uitoefenen. Er is helemaal geen 2de golf alleen wordt er meer getest en dan komen de besmettingen van weken en maanden geleden naar boven. Hoe kan deze kwaadaardige door de Marxistische media opgefokte hysterie gestopt worden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *