ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Viktor Verhulst eerst betaald door Vlaamse overheid om corona tegen te gaan, dan betaald door Conner Rousseau om corona te verspreiden – 't Scheldt

Viktor Verhulst eerst betaald door Vlaamse overheid om corona tegen te gaan, dan betaald door Conner Rousseau om corona te verspreiden

Dit artikel werd per 27 juli 2020 verwijderd na interventie van de advocaten van Conner Rousseau.

Dit artikel werd per 27 juli 2020 verwijderd na interventie van de advocaten van Conner Rousseau.

**

Waarom ‘tScheldt dit artikel verwijderde

16 reacties op “Viktor Verhulst eerst betaald door Vlaamse overheid om corona tegen te gaan, dan betaald door Conner Rousseau om corona te verspreiden

 1. Twee keer betaald, is dat geen cumul ? En om de vijand te kunnen bestrijden, moet ge hem eerst leren kennen, luidt het spreekwoord. Overigens, van petje verwisselen, ‘t is een politieke gewoonte (anti-corona, pro-corona, beetje corona, alternatieve corona, a-politieke corona, rusthuiscorona, festivalcorona, Wetstraatcorona, verkiezingscorona, lesbocorona, albinocorona, ontspanningscorona, ontsnappingscorona, tjevencorona, ontmaagdingscorona, echtscheidingscorona, pastoorscorona, misdienaarscorona (verwant aan het vorige), koningscorona, veganistencorona, oorlogscorona, asielzoekerscorona, horecacorona, kindercorona, seniorencorona, holebicorona, loempiacorona, huisdierencorona, enz enz er zijn meer variëteiten dan er virussen zijn, voor elck wat wils. En bij thuiskomst gaan de fuivers toch in quarantaine, met een zware kater maar met regeringsdeelname in ‘t verschiet. Verschiet u daarvan, nee toch ? Trouwens, al wat je verschiet ben je kwijt, zei boer Sjarel ooit;-).

 2. Ach ja, die 100+ MIO van de Vlaamse overheid voor het mislukte contacttracing schandaal … een CD&V kadootje op aangeven van tjeef Stefaan Declerck voor zijn maatje Christian Dumolin, de rogue investor uit Kortrijk wiens bedrijven aan het zwalpen zijn en die al 2 jaar geen geconsolideerde jaarrekening (Koramic Holding) meer publiceert … Zijn IPG contactcenter group is op sterven na dood na zijn wilde overnames van sectorgenoten en nu moest er dus de redding komen van politieke kant … Dezelfde Dumolin, ook erg bevriend met andere tjeven zoals Fons Verplaetse, die maar al te blij was toen Proximus CEO Dominique Leroy aan de kant moest, wegens handel in voorkennis. Zij had zijn IPG call center groep namelijk wandelen gestuurd (waardoor hij honderden mensen moest ontslaan) omdat zij veel voordeligere oplossingen vond in het buitenland dan het dure IPG clubje van dhr Dumolin … die zelf verdacht werd van handel in voorkennis in een vorig decennium hahaha. Ach ja, vriendjes politiek op kap van de bevolking om een zwalpend schip te redden. Gaan klagen bij Stefaan Declercq (sinds 2013 Voorzitter bij Proximus) dat mevrouw Leroy, die als CEO de meest voordelige oplossingen voor haar bedrijf wilde, de call center noden van Proximus outsourct naar goedkopere buitenlandse aanbieders ten koste van IPG en waarbij dhr Dumolin handig de voor hem anders zo vieze slogen “eigen mensen eerst” bezigt om dan op kosten van de Corona-vrezende burgers als return het nutteloze contacttracing project binnen te halen … Niets nieuws in Belgistan, toch ?

    1. Een aantal bemerkingen bij de reacties van ‘De ziener’ en ‘NC’:
     – Al sinds enige tijd is het niet meer verplicht om de jaarrekening te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad (zie o.a. decroo.belgium.be/nl/melding-jaarrekening-bij-belgisch-staatsblad-niet-langer-verplicht).
     – Niet elke onderneming moet een geconsolideerde jaarrekening neerleggen. Dat moet enkel als de onderneming in kwestie een of meerde ‘dochteronderneming’ controleert (zie o.a. nbb.be/nl/balanscentrale/jaarrekeningen-neerleggen/geconsolideerde-jaarrekening). Daar er geen geconsolideerde jaarrekening meer wordt neergelegd, leid ik af dat dit voor KORAMIC HOLDING niet meer het geval is.
     – (Geconsolideerde) jaarrekeningen worden gepubliceerd op de Balanscentrale van de Nationale Bank van België.

     Voor zij die nog geïnteresseerd zouden zijn: de jaarrekeningen van KORAMIC HOLDING vindt u hier: http://cri.nbb.be/bc9/web/catalog?lang=N&companyNr=0405371512 (ook bereikbaar via link in KBO: kbopub.economie.fgov.be/kbopub/toonondernemingps.html?ondernemingsnummer=405371512)

     1. Uw link bewijst dat koramic holding voor boekjaren 2018 & 2019 nog geen geconsolideerde jaarrekening neerlegde. Geconsolideerde cijfers geven een juist beeld van een groep van ondernemingen. Dit niet meer publiceren is om de verliezen te camoufleren onder meer van de zwalpende call centers. En nu maar hopen dat de tjeven vriendjes van dhr Dumolin de contacttracing opdrachten niet moeten annuleren wegens totaal onnodig en comateus. Stefaan Declercq zal hem naar gewoonte wel zoveel mogelijk “helpen”.

 3. Wie geld heeft denkt zich alles te kunnen permitteren, en in dit land lijkt het ook nog te kloppen.
  Feestje van de Spa voorzitter “in de buitenlucht” kijk naar de video, waar is de buitenlucht? Typische leugenaar die zijn volgelingen (nochtans meestal wel denkende mensen) beliegt en bedriegt. Rousseau is een narcistische idioot zoals Trump, ook hem levert liegen en de schijnsocialist uitgangen zakken geld op en ook hebben believers geen kritiek, enkel bewondering. Krijgt elke partij echt de voorzitter die ze verdienen?

 4. Werd er met witte grand luxe sneakers gedanst op de muziek van het liedje “de Werkmens” dat Yvan Heylen in 1973 opnam of op de tonen van de 1 mei sossencarnaval zatsel schlager “de Internationale” ; “Ontwaaaaaaaak verwoooorpenen der aaarde….” , mateke ? Zou het veeleer DOENK DOEF DOENK DOEF DOENK DOEF tinnitus gekrakeel geweest zijn ?

 5. Ongeacht zijn antwoorden verwacht je toch net wat meer voorbeeld functie van een voorzitter van de socialistische partij die verondersteld is de arbeider te vertegenwoordigen; horen daar mondaine feestjes bij, in een periode van covid19 en gepaard gaande economische crisis? Van een spa voorzitter mag je toch meer verwachten… sorry maar kan niet en hij zou beter de eer aan zichzelf houden.. gebuisd m.i.

 6. Nog altijd beter dan NAZI S uit te nodigen op officiele 11 juli viering, “””arm vlaanderen”””
  connor for president!!!!!

  1. Inderdaad, connor horror for president !!! Hij mag Donald Skunk opvolgen. Inauguratie op den boot, in select gezelschap (alle 7 de partijleden;-).

 7. Beste,
  Je had me bijna bij mijn nekvel, 2 verkiezingen niet gestemend voor de sossen, 30 jaar daarvoor wel.
  Na het zien van reportage van plonjeur tot voorzitter, knap.
  Een man van het werkvolk, maar na het zien van feestje op jacht, en kasteel in de nogal rare covid omstandigheden, denk ik dat ik nog eens 30 jaar pas Kameraad, het potentieel was aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *