ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ‘Verplicht’ thuiswerk geldt alleen voor ondernemers, niet voor Annelies Verlinden en Heidi De Pauw – 't Scheldt

‘Verplicht’ thuiswerk geldt alleen voor ondernemers, niet voor Annelies Verlinden en Heidi De Pauw

Volgens haar eigen communicatie had minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden een meeting met Heidi De Pauw op 13 januari 2021, tegen alle coronaregels in, én op de dag dat half Brussel werd gevandaliseerd…

Bedrijven krijgen vandaag coronacontroleurs over de vloer die erop toezien dat iedereen die niet in het bedrijf aanwezig moet zijn, effectief van thuis uit werkt. Arbeiders en bedienden die toch op het werk zijn krijgen een litanie voorgeschoteld die hen wijst op een hele resem coronaregels. We gaan hier even voorbij aan het feit dat die coronaregels alleen gelden voor belastingbetalende bedrijfsleiders en niet voor betogende jongeren in Brussel.

De coronaregels blijken ook niet te gelden voor Heidi De Pauw, de CEO van Child Focus.

Net zomin als de coronaregels lijken te gelden voor de minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden.

Volgens wat Verlinden zelf communiceert had ze op 13 januari 2021 een fysieke meeting met Heidi De Pauw, die een presentatie gaf over de werking van Child Focus.

Als er één ding is, dat perfect mogelijk is in deze coronatijden, dan is het een presentatie en een uitleg via Zoom bijvoorbeeld. Dat is wat de overheid oplegt aan scholen en bedrijven.

Regels die de overheid zelf, met fierheid en verve, met zichtbaar plezier, naast zich neerlegt. Want de overheid en de door haar gesteunde subsidieslurpende NGO’s zoals Child Focus staan boven de wet, en zeker boven de gewone man en vrouw.

Cirkel der dwaasheid

De meeting tussen Heidi De Pauw en Annelies Verlinden blijkt te zijn doorgegaan op 13 januari 2021. Laat dat nu net de dag zijn dat Brussel werd vermassacreerd door honderden protestanten in het kader van een ‘toegestane’ betoging. U vindt de beelden van 13 januari 2021 HIER.

Zou een minister van Binnenlandse Zaken zich niet beter bezig houden met de veiligheid van de hoofdstad, in plaats van met Heidi De Pauw, die gewoon centen komt aftroggelen voor haar vzw? Gelden waarmee ze voortdurend naar Syrië kan reizen (tijdens corona!, zie HIER) om kinderen van IS-terroristen naar België te halen? Is het tuig dat Brussel afbrak, niet iets teveel gelieerd aan het volk dat Heidi De Pauw tegen alle logica in, naar België wil importeren?

Begint U de ongemakkelijke cirkel der dwaasheid te zien?

Heidi De Pauw vraagt geld voor repatriëring kinderen IS terroristen aan minister van Binnenlandse Zaken op hetzelfde moment dat politiekantoren in Brussel worden in brand gestoken en de stad wordt vernietigd?

Vergeef ons, maar dat is niet meer of minder dan een georganiseerde ‘cirkel der dwaasheid’.

Trots laat minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden zien dat de coronaregels niet voor haar gelden. Volgens bepaalde bronnen is ze de vleesgeworden tsjeef 2.0

 

Het een-tweetje tussen Annelies en Heidi wordt als volgt ‘propertjes’ afgerond:

***

Er is geen plaats meer in reguliere media voor een ‘ongemakkelijke waarheid’ zoals bovenstaande. Steun jezelf door ‘tScheldt te steunen. Kies een abonnement:

 

4 reacties op “‘Verplicht’ thuiswerk geldt alleen voor ondernemers, niet voor Annelies Verlinden en Heidi De Pauw

  1. Terwijl op de propagandazender Vuur Rode Taterbarak de excellenties zich blauw kwamen excuseren voor de dood van de import relschopper en wat stonden te wauwelen over “niet toelaatbaar” kan de gemeenschap weer opdraaien voor de miljoenenschade ,door hun import “inclusief” kiesvee ,de corona dictatuur telt niet voor de zonen van de ‘almachtige’ de ‘genadige’ en de ‘vredevolle’ oprotten is wat deze putschisten moeten doen en snel !

  2. De briefing aan de niet verkozen arco advocate bestond uit één slide: zoveel mogelijk nieuwe terroristen binnen halen in de hoop dat de hier zijnde terroristen zich met de nieuwe gaan bezig houden en even geen aanslagen plegen. Voetnootje: onze eigen kinderen kunnen verrekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *