ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verborgen Facebook campagne van Open VLD om 20% van Vlamingen uit te sluiten – 't Scheldt

Verborgen Facebook campagne van Open VLD om 20% van Vlamingen uit te sluiten

Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten kan haar afschuw voor 20% van de Vlamingen niet meer voor zich houden. Kokhalzend rijdt ze rond in Vlaanderen omdat ze Vlaanderen niet meer herkent. Overal waar ze komt getuigt ze van haar fysieke ongemak als ze denkt aan die honderdduizenden vendelzwaaiende idioten die voor het Vlaams Belang hebben gestemd…

Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten kan haar afschuw voor 20% van de Vlamingen niet meer voor zich houden. Kokhalzend rijdt ze rond in Vlaanderen omdat ze Vlaanderen niet meer herkent. Overal waar ze komt getuigt ze van haar fysieke ongemak als ze denkt aan die honderdduizenden vendelzwaaiende idioten die voor het Vlaams Belang hebben gestemd. Gwendolyn heeft momenteel twee extra assistenten, één Motilium- en één Immodium-assistent. Zij stoppen de Voorzitter afwisselend een instant smelttablet onder de tong om haar te behoeden voor Vlaamse buikloop of Vlaamse braakneigingen.

In een poging om zichzelf en haar partij nog relevant te maken commandeerde ze haar twee pillen-assistenten het roer over te nemen van haar sociale-media-assistent want die had er tijdens de laatste verkiezingen werkelijk niets van gebakken.

Om de Vlamingen te overtuigen van het belang en de noodzaak van het liberalisme, doken de Motilium- en Immodium-assistent in hun bijbel, de bijsluiters van hun orodispergeerbare tabletten.

Ze hadden ook J.A. Hobson’s boek, “The Crisis of Liberalism” (1909) kunnen raadplegen, maar dat ging over de intellectuele en morele capaciteit om positieve, progressieve processen in de samenleving op gang te brengen, niet echt iets wat Voorzitter Rutten zag zitten. Nee, zij wou liever op Domperidon-achtige wijze de Vlaamse maag snel geledigd zien, door 20% ‘Vlaams vuil’ uit te sluiten en uit te scheiden, zodat zij van dat opgeblazen buikgevoel van af is.

In een werkelijk bizarre poging om sociale media te koppelen aan deze uitscheidingsstrategie organizeerde de top van de Open VLD vorige week een verborgen Facebook campagne die erop gericht was ondernemend Vlaanderen te overtuigen dat de essentie van het Vlaamse liberalisme vandaag bestaat in het uitsluiten van 20% van de bevolking, en dat dat dus GOED is.

‘t Is niet omdat we bij ‘tScheldt niet weten wat doen, maar die Facebook campagne van de Open VLD hebben we toch even getest bij de beoogde doelgroep. Wij hebben zo’n flauw vermoeden dat die Facebook campagne van Gwendolyn het equivalent is van Wereldoorlog I soldaten die zichzelf vrijwillig doelbewust ‘per vergissing’ in de voet schoten.

We zijn zelfs, tijdens onze research, gestoten op ‘liberalen’ die hardop menen dat het tijd is voor een nieuwe echte liberale partij in Vlaanderen, omdat de oude liberale partij, die van Gwendolyn Angeline Albert Maria Rutten en bij uitbreiding Karel Lodewijk Georgette Emmerence De Gucht, verworden is tot een lapmiddelen-filosofie komende uit een huisapotheek.

Faustus

***

Foto: een screenshot van de verborgen Facebook campagne van de Open VLD vorige week. De inhoud laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

***

De echte Vlaming moet zich niet alleen beschermen tegen Groen en Tsjevenarij, hij moet zich nu ook indekken tegen een ranzig liberaal discours dat niets maar dan ook niets meer te maken heeft met het echte liberalisme. Steun ‘tScheldt. Klik hier!

3 reacties op “Verborgen Facebook campagne van Open VLD om 20% van Vlamingen uit te sluiten

  1. Aangeschoten biggetje Rutten is duidelijk in de leer gegaan bij Somers en Leysen. Deze twee, met hun familiaal naziverleden, zijn nu hun fascistisch ervarvaringen in de praktijk aan het brengen door te collaboreren met Islam.

  2. Het is het beste en de hoogste tijd dat Rutten samen met haar vriend De Gucht oprotten naar Afrika of Azië. Daar kunnen ze de hele dag naar hun beste vrienden kijken.
    Ook kunnen ze daar België niet verkopen aan vreemdelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *