ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verblindend familie-amusement stimuleert Vlaamse emancipatie – 't Scheldt

Verblindend familie-amusement stimuleert Vlaamse emancipatie

Tijdens een verloren uur beseften we daadwerkelijk een uur te hebben verloren bij het kijken naar programma’s zoals ‘Help, Mijn Borsten Staan Online’ over debiele tieners die van alles blootgeven waarvoor ze zich beter bij voorbaat hadden geschaamd , ‘Hotter Than My Daughter’ over dellen die liggen te vervellen op een helse volkscamping en natuurlijk ‘Blind Getrouwd’

Tijdens een verloren uur beseften we daadwerkelijk een uur te hebben verloren bij het kijken naar programma’s zoals ‘Help, Mijn Borsten Staan Online’ over debiele tieners die van alles blootgeven waarvoor ze zich beter bij voorbaat hadden geschaamd , ‘Hotter Than My Daughter’ over dellen die liggen te vervellen op een helse volkscamping en natuurlijk ‘Blind Getrouwd’.

**

In een recente aflevering van dit laatste op de familiezender VTM was een interieurarchitecte blind getrouwd met een doordeweekse kerel. Er vloeiden tranen over de overleden mama -die dit allemaal niet hoefde mee te maken- en heerste zoveel dankbaarheid naar de hertrouwde papa. Waarom die blijdschap er was bleef onduidelijk, want tenslotte had de VTM voor de trouw gedokt. Overal op het lichaam van de deelnemers aan dit sociaal experiment zaten microfoons waardoor we vergast werden op elke losse gedachte van het koppel en dat waren er echt heel veel. ‘Keileuk, hè’, hikte de bruid die haar boersheid voorlopig kon verbergen in de coulissen van haar jeugdigheid. ‘Megaleuk’, beaamde de doordeweekse jongen alsof hij dagelijks op tv verscheen in wel meer van dit type gênante situaties.

Tijdens diezelfde uitzending was er warempel ook een homostel gekoppeld geraakt op kosten van de VTM. De 2 jongens leken wel een tweeling met hun identieke kapsel, het kleverige befbaardje en de gelijkaardige uitdrukkingsklassiekers als ‘Oh my God’. De openingsdans bood openingen die de kijker niet vermocht te vermijden en dat ondanks de strakke broek die de tweeling droeg. ‘Ik heb zoveel vragen over jou’, burpte de ene tijdens de toast terwijl de andere een eind zat weg te hinniken. Een van hen verdiende zijn verdiende loon als ambtenaar in Buitenlandse Betrekkingen. Waar en met wie allemaal geraakte niet losgehaakt uit de mist van mysterie, spanning en romantiek die in het plamuursel van dit programma altijd zit verborgen. Op de bruiloft barst er steeds een bibbertrien uit in een kinderlijk gehuil waarbij de ellende in de rest van de wereld maximaal vaporiseert.

Op zulke verloren kijkmomenten vraag je je af wat voor soort cadeau je aan die geluksvogels zou schenken. Misschien een ‘menstruatiecup’ voor haar: zo’n duurzaam en vooral buigzaam siliconentrechtertje is naar het schijnt bijzonder in. Handig bovendien dat deze cup in verscheidene formaten leverbaar is. Voor hem misschien een geurkaars die het vaginaparfum van Gwyneth Paltrow de kamer laat vullen. Muskus voor de macho van vandaag, zo beweren de cosmeticaclowns. De familiezender trakteert! De familiezender kleurt wel onze dag, maar niet onze zwart-witvisie.

***

Wie bewust naar VTM kijkt heeft een reden om een abonnement op ‘tScheldt te nemen. ‘tScheldt werkt dan als laxatief of als pijnstiller. Kies je abonnement:

1 reactie op “Verblindend familie-amusement stimuleert Vlaamse emancipatie

  1. De programma makers van VTM hebben dan ook maar één hersencel en die werkt dan nog in shiften ,de debiliteit van die zender maakt dat ik er ook nooit naar kijk , net zoals VRT 1,Canvas , 4 tv ,en de rest van de Nederlandse po-co flut zenders
    Wie graag geïndoctrineerd wordt en aan wie de eigenschap ontbreekt om kitsch van amusement te onderscheiden zit goed bij dergelijke pulp verspreiders , Ik hou het bij Netflix ,geen reclame ,kiezen wat je wil zien en voor de rest geen ergernis ,geen frustratie over zoveel kots op het scherm mijn enige frustratie is dat ik voor de pulpzenders mee moet betalen ,het monopolie van de providers moet worden doorbroken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *