Vandaag in Nice, morgen in Brussel, overmorgen in Antwerpen… – 't Scheldt

Vandaag in Nice, morgen in Brussel, overmorgen in Antwerpen…

Een ontluisterende video bereikte onze redactie… in de havenstad Nice is de overheid bezweken voor de eis van Islamitische groepen om het gebed via luidsprekers over de stad uit te storten…

Featured Video Play Icon

Een ontluisterende video bereikte onze redactie… in de havenstad Nice is de overheid bezweken voor de eis van Islamitische groepen om het gebed via luidsprekers over de stad uit te storten. Er is geen ontsnappen meer aan voor zij die niet geloven in de Islam. Een Franse burger maakte de opname. Op zijn klachten bij de overheid komt geen enkele reactie meer…

 

11 reacties op “Vandaag in Nice, morgen in Brussel, overmorgen in Antwerpen…

 1. Nice zal vlug zijn cachet van chique badplaats verliezen. Wie van de rijken wil daar zijn vakantie nog doorbrengen? Het zal een badplaats worden zoals Blankenberge hier, gewoon voor de gewone mens. De overheid heeft hier zwaar schuld aan. Hoe ver moeten we dit laten komen?
  Ik denk dat we stilaan klaar zijn voor een burgeroorlog.

   1. Verdraagzaamheid komt van 2 kanten. Godsdienstbeleid doe je thuis in de woonkamer. Je dringt het vooral anderen niet op ….

 2. ik zou die rap kapotschieten die box.
  nog efkes en de belgische vrouwen lopen hier ook met sjallekkes rond op hunne kop.
  dacht dat integratie was u aanpassen aan de wetten en gewoontes in het land waar u verblijft en wil wonen en niet u wetten en gewoontes opdringen aan de inheemse bevolking.
  moesten wij daar is proberen te doen.
  maar als ze willen zullen we hun gevangenisregime hier invoeren dan is het gedaan met hier de grote jan te komen uithangen.

 3. Geloven is een privé ding. Net als het hebben van een geslachtsdeel. Heel fijn voor je maar je hoeft het publiekelijk niet te laten zien.
  Op het moment dat iemand fysiek last heeft van je geloof moet de overheid ingrijpen en de uitingen terugbrengen naar een aanvaardbaar niveau. Zoniet dat zal de tijd uitwijzen dat dingen fout zullen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *