ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Van kandidaat-oppertsjeef naar racist in 5 minuten – 't Scheldt

Van kandidaat-oppertsjeef naar racist in 5 minuten

Kandidaat CD&V voorzitter Walter De Donder had een gezellig zaaltje geboekt in Villa Molenhof Roosdaal om CD&V zieltjes te winnen voor zijn gooi naar het hoogste partij-ambt, dat van CD&V voorzitter. De Donder is een romanfiguur die moeiteloos van fictie overstapt in realiteit en andersom zonder van kleding te moeten wisselen. Is hij vandaag burgemeester Modest in Studio100-land, dan is hij morgen burgemeester Walter in Affligem…

Featured Video Play Icon

Kandidaat CD&V voorzitter Walter De Donder had een gezellig zaaltje geboekt in Villa Molenhof Roosdaal om CD&V zieltjes te winnen voor zijn gooi naar het hoogste partij-ambt, dat van CD&V voorzitter. De Donder is een romanfiguur die moeiteloos van fictie overstapt in realiteit en andersom zonder van kleding te moeten wisselen. Is hij vandaag burgemeester Modest in Studio100-land, dan is hij morgen burgemeester Walter in Affligem.

De Donder is naast romanfiguur ook acteur en komt met meer gewone mensen in contact dan de huidige volledig uit elkaar geslagen CD&V top. De Donder weet donders goed wat er leeft onder de mensen.

Zo bestaat De Donder het om zonder verpinken de realpolitieke-lijn van De Crem en Bogaerts over te nemen zonder zich druk te maken over de consequenties. De Donder heeft een job als burgemeester én nog een job als acteur, voor de postjes, de centen of de bekenheid moet hij het dus al lang niet meer doen.

De Donder sprak de gevleugelde woorden: “Het grootste probleem van een probleem is niet dat het probleem er is, maar wel dat het wordt ontkend. De beleidsmensen hebben altijd ontkend dat er een probleem is. Er zijn wijken in Antwerpen die volledig ontvolkt zijn van onze eigen mensen en die ingenomen zijn door andere groepen. Dat is ook in Brussel een stevig probleem.”

En dat was koren op de molen van het informele trollenleger dat de CD&V communicatiedienst in de zomer van 2018 in het leven riep. Tussen haakjes, even iets over dat trollenleger: in plaats van een echt gedisciplineerd trollenleger op de been te brengen opende de CD&V in werkelijkheid een doos van Pandora die zij helemaal niet meer onder controle had. Het was de bedoeling van de CD&V om het trollenleger in te zetten tegen de georganiseerde ARCO kritikasters die de partij digitaal pijn deden. Het CD&V trollenleger was echter van dermate lage kwaliteit dat de individuen die erin opereerden de ARCO kritiek niet pareerden maar ongewild zelfs versterkten. Het trollenleger vond zichzelf echter wel legitiem genoeg om ‘rechts’ en ‘conservatief’ aan te pakken met het kinderlijke aanvalsplan om alles en iedereen van rechtse signatuur op het internet te bekladden als zijnde ‘racistisch’. Het zijn de beroemde “leurders van racisme”. Ze plaatsen foto’s van collaborateurs op Facebook pagina’s van iedereen die niet links is. Ze nemen het woord ‘racisme’ in de mond met even groot gemak als kinderen het woord ‘snoep’ in de mond nemen.

Wij bij ‘tScheldt kennen er een tiental die continu de Facebookpagina van ‘tScheldt bevuilen met Nazi-foto’s, verwijzingen naar collaboratie en racisme. Het zijn stuk voor stuk idioten met CD&V achtergrond. Hun digitale klunzigheid laat hen zelfs niet toe om anoniem te opereren ook al was dat de bedoeling van de CD&V communicatiedienst medio zomer 2018.

Vandaag keerden deze idioten zich tegen hun eigen kandidaat-roerganger. De ranzige commentaren van honderden CD&V-ers op het internet aangaande de uitspraak van De Donder liegen er niet om.

Ter illustratie 1 alleszeggend commentaar van een CD&V-er over Walter De Donder: “Racistische zak. Hoort niet thuis bij @cdenv. Partijkaart afnemen en buiten.” Zo fijngevoelig zijn de CD&V-ers dus.

Of hoe het mislukte trollenleger als een ongeleid projectiel in de eigen voet van de CD&V aan het schieten is.

Ook een grappig spelletje om te spelen…correleer de haatboodschappen tegen Walter De Donder aan Arabisch klinkende namen…succes verzekerd. Ook hier laat de CD&V zich van haar sterkst strategische kant zien….sinds de zomer van 2018 heeft de CD&V er alles aangedaan om moslim-aaibaar te zijn om de moslim-stem binnen te halen. Diezelfde stem schiet nu met scherp terug en krijgt het woord ‘racisme’ niet snel genoeg uitgesproken om De Donder te beschadigen.

 

 

2 reacties op “Van kandidaat-oppertsjeef naar racist in 5 minuten

  1. De CD&V ontkent dat 2+2 4 is. Dat Walter De Donder de realiteit weergeeft kan niet voor de CD&V. En zulke mensen zitten in de Vlaamse regering. Zij wekken de indruk een linkse dictatuur te willen vestigen , waar geen respect meer is voor de vrije meningsuiting en die gericht is op de vernietiging van de tradities en cultuur van ons volk. Binnen afzienbare tijd worden wij zo vreemdelingen in eigen land . Volgens hen zijn het immers niet de nieuwkomers die zich moeten aanpassen maar wij, de autochtonen.

  2. Ploperdeploperde plop nog aan toe ,zomaar kritiek geven op onze devote aanhangers van de omvolking ,de apostelen van een nieuw babylonië ,hun gestolen dukaten van
    Jan modaal durven terug eisen ,een schandaal !!
    Tjeven die al decennia de bevolking uitzuigen , zoals de oude Krokodillen Met hun schijnheilig adagio over de teloorgang van het christendom dat ze wijten aan de verrechtsing van de bevolking , ze zien het bos door de bomen niet meer, en alle zever
    die uit hun mond komt is stierenstront , niks minder , weg met die bende losers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *