ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Van ideologie tot idiotie: ‘geslachten’ en ‘rassen’ op lijst van bedreigde menselijke concepten – 't Scheldt

Van ideologie tot idiotie: ‘geslachten’ en ‘rassen’ op lijst van bedreigde menselijke concepten

Op radio Klara kwam een dame de blijde boodschap verkondigen dat er in een glorievolle toekomst geen geslachten meer zullen zijn.

Op radio Klara kwam een dame de blijde boodschap verkondigen dat er in een glorievolle toekomst geen geslachten meer zullen zijn.

**

Het geslacht geslacht 1

De genderneutraliteit komt eraan met rasse schreden. De binaire opdeling van de mensheid in mannen en vrouwen belandt op de schroothoop van voorbijgestreefde concepten. De transgender weet echt wel van voren hoe hij van achteren leeft. De niet-binaire mens is evolutionair het verbeterde model dat op de genetische catwalk komt paraderen. De genitale twijfelaar kan nooit ongelijk hebben, kan geen vooroordelen koesteren, kan nooit iemand anders onderdrukken. De genderfluïde als de druïde der Gelijkheid. De echte man graaft naar zijn innerlijke vrouw-zijn en de echte vrouw staat haar mannetje met een robuust emancipatieverhaal. Zo zal het zijn en niet anders. Een ruimte voor debat? Belachelijk, vernederend, ongehoord in de ogen van de gelijkheidsideologen.

Het geslacht geslacht 2

In Het Laatste Nieuws bleven we verre van onberoerd bij het interview met Ines De Vos, echtgenote van Bart De Pauw. De reputatie van de maker van ‘Het geslacht De Pauw’ werd afgeslacht waar iedereen bij was, behalve hijzelf. Het gezin ging door een hel, kreeg nooit inzicht in de vage klachten en werd genadeloos gebroodroofd door toenmalig VRT-CEO Paul Lambrechts die gelukkig is buiten gespoeld. De Pauw beleefde een heksenjacht of beter gezegd: hij werd opgejaagd door heksen. Van een filmstudiomatras op retour moet je het inderdaad hebben. Waar het ons vooral om gaat is de stelligheid waarmee De Pauw werd gekortwiekt. Zoals de dame op Klara geen tegenspraak verwacht wanneer ze het gendervrije ideaal omroept, zo verkreeg de Openbare Omroep plots een MeToo-aureool. Iedereen verplicht pro- MeToo, tenzij je voor een meningentribunaal wenst te verschijnen.

Het ras geslacht

Rassen bestaan niet, verzekeren ‘weldenkende’ onderzoekers ons. Alle mensen zijn gelijk, nietwaar? Als dat zo is, waarom stoefen de Black Lives Matter dan zo expliciet over hun zwart zijn? Waarom willen zwarten prijzen winnen op basis van quota voor raciale etniciteit? De comédienne Dawn French verzette zich op de BBC tegen de cancel culture die stipuleert dat je als blanke schrijfster geen zwarte personages mag neerzetten. Als ex-echtgenote van de zwarte komiek Sir Lenny Henry weet ze beter dan de politiek correcte puristen dat raciaal onderscheid wel degelijk bestaat.

Verschillende geslachten bestaan, gezonde en ongezonde spanningen tussen mannen en vrouwen bestaan en rassen bestaan. Wordt het onderhand niet tijd dat die egaliserende onzin ophoudt? Laat elkeen in zijn of haar waarde. Fileer talent van het vel. Blijf bovenal spotten met beenharde moraal. Hoe ging de aloude mop ook alweer? Een rijpere vrouw (neen, geen MILF) wordt in het park van haar handtas beroofd en roept de overvaller ontgoocheld na: ‘Hey, verkrachten is er niet meer bij, zeker?’.

***

Welkom op ons eiland van het onafhankelijke denken. Huur bij ons een pertinente hotelkamer in de vorm van een abonnement! Verzorg jezelf!

24 reacties op “Van ideologie tot idiotie: ‘geslachten’ en ‘rassen’ op lijst van bedreigde menselijke concepten

 1. Ik ben geen transgender, geen neger, geen leugenachtige onbekwame politieker, ‘k heb geen tatoo’s en nóg erger: ik ben geen homo en lees zeker geen links vod als Humo of HLN. Evenmin heb ik ooit gedopt of op kosten van de gemeenschap geleefd en heb zelfs meer dan 42 jaar gewerkt. Ik voel me dus verre van normaal en denk er sterk aan om er een einde aan te maken. Wie heeft er nog een eindje touw liggen?? liefst een sterk.

  1. Dan is dit een blijde oproep opdat ‘tScheldt opgenomen zou worden in Uw legaat… Met Uw fortuin bouwen we een “Roy Cooks Brocanterie annex Foute Vlaamse Bibliotheek”…. met van die boeken waarin Zwarte Piet nog rondloopt… (‘tScheldt)

   1. Er zijn GEEN, geen RASSEN of GESLACHTEN. Er zijn MENSEN?? En KLEUREN. En iedereen kleur zijn prentje (met CORELDRAW) zoals hij zelf wilt. Maar er zijn MANNEN, geleerd bij het leger, toen de eerste vrouwelijke militairen binnen kwamen. “BIJ HET LEGER ZIJN ALLEEN MANNEN”, “SOMMIGE HEBBEN HUN BALLEN IN HUN BROEK, ANDEREN IN HUN NEK, en soms iets lager”. Dus kijk ik naar mijn eigen. en kan ik zeggen ” IK HEB TWEE KOPPEN” ja en als ik dat heb, heeft elke man dat. Gelijk, dat ik ook aan ELKE MAN, DE MENS denk he. Een kop om te denken en een kop om te zeveren. En die waar mijn ballen hangen dient om te denken, die dat ge ziet om te zeveren. En hoe meer dat ik zever, hoe meer dat die andere kop zijn gal spuwt. En dat zijn wij dus, De MENS, niet het geslacht maar de GESLACHTEN, want door te zeveren spuwen wij enkel gal over een ander uit, en dan slachten wij alles wat in de weg staat.
    Daarmee dat de natuur al voor 46% volledig verdwenen is. Omdat er velen zwart kleuren en door alles wat mooi is een zwarte streep trekt

  2. Ongetwijfeld hebt gij zelfs geen piercings in uw genitaliën zeker ! Ik had het kunnen vermoeden ! Nooit maar dan ook nooit gaat gij tot onze Politiek-Correct Ontaarde Elite behoren, normaal stuk plebs ! DAAROM zult ge ook nooit parasitair op subsidies mogen en kunnen vegeteren, nooit gehoord over Mei-68 zeker, objectief-correcte sukkelaar !

  3. Het prototype van een carnivoor die liever een beefsteak-frit eet dan een bord brandnetelsoep met boekweit croutons, zeker ?

  4. Gij zijt dus geenszins politiek-correct, erger nog ; gij behoort zelfs tot de blanke, heterofiele meerderheid ! Schaam u ; u gaat nooit verdedigd worden door het volkomen OVERgesubsidiëerd “Minderhedenforum” want conform het geïnstutionaliseerd autochtonofoob discriminatoir DNA van het PoCo-Systeem is er GEEN eveneens gesubsidiëerd “Meerderhedenforum”. Immers minderheden dienen OVERbeschermd door politiek-correcte “autochtonofobe discriminatie” meesmuilend te minimaliseren tot “positieve discriminatie” en meer nog, politiek-correct te camoufleren als… “positieve actie”(sic) ; “Andermans’ volk eerst ; Eigen Volk kan verrekken” luidt het PoCo-adagium ter zake. Immers, het is politiek-correct om, om even welke meerderheid achteruit te teken ten voordele van om het even welke minderheid middels “positieve actie”(sic) omdat die toch maar tot een banale meerderheid behoren, daar zijn er immers “teveel” van, politiek-correct beschouwd !

 2. Eens benieuwd hoe de import critici ,de zonen en dochters van de omhoog gevallen profeet ,tegen deze lof
  der dwaasheid zullen aankijken ,ik vrees voor onhoudbare lachkrampen of beter nog , gooi een ‘iets’ van de toren naar beneden ,naargelang de toonhoogte van de doods krijs is het mogelijk te weten wat het ‘iets’ is.

 3. Fait divers vandaag in Het Belang van Limburg :”Hasseltse Uitgeverij Clavis vernietigt 7000 (!) jeugdboeken met Zwarte Piet”.
  Ik ga m’n zolder eens afstropen, die boekjes worden collectors items ! Misschien schenk ik ze dan wel aan ‘t Scheldt, die ze dan kan verloten onder hen die de meeste abonnementen neemt;-). Ras, geslacht en kleur, het wordt 1 grote melting pot, dolletjes. Op het woord ‘identiteit’ zal in de toekomst de doodstraf staan, mitsgaders een onthoofding, brandstapel of lynchpartij, vrij naar keuze.
  20 u : Terzake : men heeft het over de ‘Native Americans’, de Indianen noemen wij dat. En de Afro-Americans is ook niet altijd corrrect, sommigen komen uit de Caraïben, Brazilië,….maar die kwamen oorspronkelijk ook uit Afrika natuurlijk, en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan (geeuw).

 4. @ De witte blanke: Mijn nazaten worden schatrijk! Ik heb nog 2 Kuifjes in Kongo (Kuifje in Afrika kwam pas na 1960) en nog een “De vliegende aap” van S&W met negers die nog lippen als de wielen van een rollator hebben. Als de rotzakken van de Wetstraat me nog wat overlaten van mijn pensioen, dan ga ik sparen voor een kluis om ze in te steken. En merde, driedubbele merde… mijn eerste Sinterklaasboeken die ik in 1951 kreeg heb ik ooit weggegooid. Daar stonden nog die échte Zwarte Pieten in en geen half zatte witte figuranten die ze voor de gelegenheid wat asse uit de stoof op zijn gezicht hebben geveegd. Binnen 200 jaar zullen politiek incorrecte rijkaards voor zo’n boeken zoveel bieden als voor een Van Gogh.

  1. Ik heb hier nog een exemplaar teruggevonden van een grappige jeugdboek uit 1957 dat ik bij de prijsuitdeling na het tweede studiejaar in de dorpsschooltje ten geschenke kreeg wegens goed gepresteerd ; “Oki en Doki bij de nikkers” geschreven door de Hollandse onderwijzer Henri Arnoldus. Uiteraard zou dit uitermate koddige jeugdboek inmiddels niet meer door de uiterst smalle PoCo-beugel kunnen die de huidige, in Bokrijk residerende Mei-68-fossielen, destijds uitkakten. Google de titel van dit jeugdboek eens onder “afbeeldingen”, veel “stoute” pret ! Spijtig dat mijn korte broek die ik destijds droeg niet meer past !

  2. Ik vind “Tien kleine negertjes” van Agatha Christie en “De Negerhut van Oom Tom” toch intellectueel hoogstaander dan strips waar een negerke in opduikt zoals bij “Sjors & Sjimmie”. Google eens afbeeldingen van Sjors en Sjimmie, met dIe dikke rode lippen engrote oorringen, die nu niet meer door de belachelijk enge PoCo-censuur beugel zouden kunnen gewrongen worden

 5. Suikerzieke, doofstomme, kleurenblinde, tweeslachtige aan flatulentie lijdende schele otter schreef:

  Daar is maar één enkele categorie mensen die constant gediscrimineerd blijft en dat zij WIJ en wij alleen !

 6. “Rassen bestaan niet”(sic) beweren geïndoctrineerde PoCo’s omdat de enige mensenmensenSOORT (“Homo Sapiens”) die de evolutie overleefde en PoCo’s “mensenSOORT” een “mensenRAS” wanen , in functie van de PoCo-ideologie die ze ons tot kokhalzen toe willen dwangvoederen. Meer dan 60 jaar geleden leerden wij op school objectief-correct geconstateerde feiten omdat politiek-correcte ontaarding en dito desinformatie pas veel later, in Mei-68 gelanceerd werd. Er zijn dus WEL mensenrassen binnen één en dezelfde, de enige overlevende, resterende mensenSOORT ; “het Blanke Ras (“witte” volgens PoCo’s die ons albino’s of sneeuwmannen wanen), het “Zwarte Ras”, (“negers” ten onrechte “Afrikanen” benoemd want “Afrikanen”is een geografische term en geen etnische want er zijn ook bruine Berbers en Arabieren uit Noord-Afrika en blanke Afrikaners, nazaten der Boers uit Zuid-Afrika), verder het Gele Ras (Verre-Oosterlingen), het “Rode Ras”, de autochtone bewoners van het Amerikaans continent, het “Bruine Ras”, Aboriginals, Maori, Papoea’s uit Verre Zuiden. Laat u dus niet wijsmaken dat een Braziliaanse neger, die een “Zuid-Amerikaan” is , toch een “Afrikaan” zou wezen. Laat u ter zake geen ideologische geïnspireerde PoCo-desinformatie propaganda op de mouw spelden !

 7. Gisteren een gesprek door twee mannen op de tram deels kunnen volgen ,het ging erover dat een van de heren vertelde dat “in het kader van de transgender beleving ,de jongens nar school moesten komen met en rok aan , en de meisjes met een lange jongensbroek ” ,welke school heb ik niet mee gekregen omdat het gesprek al aan de gang was toen ik opstapte , een van de gasten had daar geen bezwaar tegen ,de andere vond het maar niks .De indoctrinatie in de scholen door linkse ‘wereldverbeteraars ‘ nemen hallucinante vormen aan. hoog tijd voor een grote kuis in het ministerie van onderwijs en in de scholen zelf !

  1. Wij hebben ons PoCo-gif meer dan een halve eeuw geleden gezaaid en het groeit welig op met als hoveniers die massa gifGroen indoctrinerend onderwijzend personeel (“leerkrachten” in PoCo-bargoens wartaal) dat onze scholen overbevolkt en de bakfiets bende vegetarisch konijnenvoeder vretende PoCo-pipo’s & pipa’s.

  2. Als die jongens met een rok aan moeten gaan pissen dienen ze de voorste rand van hun rok tussen hun tanden te houden om hun rok niet te bepissen. Een broek met broekspriet is toch handiger, maar ge moet natuUrlijk nooit vergeten de laatste druppel af te schudden omdat een piet nu eenmaal die druppel niet kan opsnuiven want een piet heeft immers niet de capaciteiten van een neus.

 8. Breaking news : een Brusselse Groene Politicus, een fervent lezer van de strip “Jommeke” (niks mis mee natuurlijk) heeft het Ei van Colombus ontdekt, nl JOMMEKE IS SEXISTISCH !. Weer wat nieuws op de politiek-correcte korenmolen. Jommeke laat zich laatdunkend op stereotiepe wijze uit over meisjes en vrouwen, bevestigt de traditionele cliché’s, enz enz. En dat moet veranderen, want anders worden onze jonge kinders al zeer vroeg in de ‘verkeerde richting’ gestuurd…. Hertekenen die handel ! Zuiveren en opnieuw aanpassen.
  Tja, het begint toch wat op te vallen, heel die georchestreerde hetze en aanvallen, van ons ‘koloniale verleden’ = Congo (parlementaire onderzoekcommissie), het Museum van Tervuren “aangepast”, de BLM-hysterie, de standbeelden-sloop, de Zwarte Pieten-agressie, Kuifje, Jommeke, de reclame-verkleuring, de TV-programma ‘aanpassing’ van duidingsprogramma’s, presentatoren of -trices (ATV !), de uitgenodigde gasten (kleuren en genders, excentriekelingen en would-be politici, enz , de ‘aanpassing’ (lees : de versoepeling – vooral voor nietnederlandstaligen….) van de eindtermen in het onderwijs, de plotselinge vervanging van het woord ‘blanken’ door ‘witten’ (wie heeft dat eigenlijk gelanceerd en kunnen doordrijven, zowel in Holland als op onze TV, HLN, Humo, enz), het kàn allemaal geen toeval meer zijn. En nu breekt de pleuris uit naar aanleiding van de onthoofding, voorlopig de laatste tot er weer een nieuwe plaatsgrijpt, in Frankrijk, de reacties van Macron, Rutte, Wilders, en daar dan weer de reacties op van kameraad Erdogan, Turkse kranten, en massa-betogingen in diverse landen door aanhangers van de ‘religie van de vrede’, en het zijn er vele miljoenen, de oproep tot boycot van franse producten, de slogan ‘islamofobie’ wordt weer driftig van stal gehaald, en zo gaan we maar door tot….. er misschien toch nog een ‘Clash of Syfilications’ komt, wie zal het zeggen. Erdogan als verdediger van de mondiale islam, die ook mondiaal ‘in de verdrukking komt, aangevallen wordt, gediscrimineerd, benadeeld, genegeerd, achteruitgesteld, enz’, ja die Erdogan is me d’r eentje. Maar heeft een massale aanhang (al iets minder in eigen land), ook hier in de Lage Landen, Duitsland (4 miljoen ?), enz. Bedoelt men hiermee het begrip ‘Vijfde Colonne’, ‘Paard van Troye’ ? De toekomst zal het uitwijzen, maar het land is wel bij de Nato, heeft allicht nucleair gerief in de kelders, en heeft dé sleutelrol in de vluchtelingentsunami’s (hij heeft de kraan maar helemaal open te draaien, en wij, West- en Noord-Europa vooral zullen wat beleven, ambiance zoals we ze nog nooit gezien hebben, waarop we dan snikken ‘wir schaffen das nicht mehr !’. En dan….ja dan ?

 9. Uit een oude brochure van Liebig: Un nègre qui ne serait ni menteur, ni voleur, ne serait pas un nègre. En behalve bijzonder nuttige raadgevingen voor de vertrekkende koloniaal staan er nog wel een aantal dergelijke liefelijkheden in. Het boekje is helaas niet gedateerd, maar ik denk 1940-1950? De waarheid van toen is plots de waarheid niet meer.

  1. Wij hebben omheen het empirisch objectief-correct constateren van feiten een politiek-correcte paravent van eufemismen geplaatst, iets meer dan een halve eeuw geleden tot jolijt van die huidige crapuleuze “jongeren”(ge weet wel) die zo “carte blanche” heu ..;”carte brune” krijgen tot volledig hun goesting doen met de zegen der Rode Kardinalen der Linkse PoCo-Kerk? Die met als Rode Bijbel , dat schotschrift “De Rechten vd Crapuleuze Mens” die uiteraard politiek-correct primeren op de “Rechten van de (potentiële) Slachtoffer Mens”

 10. Het was toch goedkoper geweest indien ik hem zelf zou afgesneden hebben, mijn kloten uitgepeld en mijn leeg scrotum naar binnengeklapt tot preut. Spijtig dat mijn darmen in de weg zitten zodat ik zonder baarmoeder en tikkeneierstokken verder gebukt door het leven zal dienen te gaan. Naar verluidt door professor K.Wakzalver zou ik wel eierenstokken kunnen krijgen door veel eierschalen te verorberen.

 11. Gisteren heb ik me uitgeschreven voor geadresseerde reclame via de post op de ‘robinsonlijst’. Toen ik mijn naam wilde invullen stond er al ingevuld onder aanspreektitel ‘genderneutraal’, als ik daar op klikte kon ik het wel veranderen naar de heer of mevrouw…. Iedereen kan het checken, ideaal ook voor wie alle soorten ongevraagde reclame in de bus krijgt!

 12. heeft het kallergi akkoord en zijn aanhangers (waaronder merkel en verhofstront)hier
  een vinger mee in de pap ?
  de autochtoon word de indiaan van europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *