ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Van de doden niets dan slechts! – 't Scheldt

Van de doden niets dan slechts!

De Westerse geschiedenis wordt schuimbekkend uitgebaggerd op zoek naar dode foute helden. De hedendaagse helden hebben in hun harde harten een historisch gelijk gekerfd…

De Westerse geschiedenis wordt schuimbekkend uitgebaggerd op zoek naar dode foute helden. De hedendaagse helden hebben in hun harde harten een historisch gelijk gekerfd.

**

Vanuit hun zelfhaat gaan ze op de knieën voor een toenemend antiblank apartheidsbeleid. Zelfs de zwarte buren in ons gebouw schamen zich dat blanken die zwarter dan hen hopen te zijn in hun naam de boel ruïneren. Werkelijk een perverse vorm van blackface! Verbrijzelde beelden, reputaties die aan diggelen liggen en cultuur die plots ontaard blijkt, zijn de koortsige gevolgen. Weg met humor, met inzichten, met de wortels van onze binnenkant. Gevoelens van wie het wel zo’n beetje gehad heeft met dat Black Lives Matter-gedoe tellen eenvoudigweg niet mee. De hedendaagse helden hebben zichzelf tot zuiverende overwinnaar uitgeschreeuwd. Je bent pas onverdacht als je je excuses maakt, je voorouders verwerpt en je je laat gaan in een zelfvernederende schuldmasturbatie. De brousse beleeft een hausse.

Debat met woord en wederwoord is uitgebeend tot een moraliserende monoloog. Iedereen springt op de kar. Zo schamen L’Oréal en Johnson & Johnson zich voor hun populaire wit makende crèmes, waardoor ontelbare Aziaten en Afrikanen abrupt hun ideaalbeeld van zijn sokkel zien vallen. Nederlandse voetbalcommentatoren vliegen van de buis na puberale mopjes maar gangsters zoals George Floyd worden tot 6 keer toe begraven tijdens hysterische heiligenvereringen omdat ze ineens tot martelaar zijn uitgeroepen. Ook kleurlingen moeten trouwens kleur bekennen: op de BBC werd neurochirurg Ben Carson fel geroosterd omdat hij als enige zwarte minister in de Amerikaanse regering zijn president bleef steunen. De linkse liefde stoot diep met haar collaboratiepook.

De Standaard plaatst op haar bladzijde 1 een waarschuwing van de Belgische Staatsveiligheid voor extreemrechts geweld. Pas op bladzijde 10 vermeldt de krant dat volgens die Staatsveiligheid Salafisten met ‘intense bekeringsijver’ opgang maken. Het ‘madkhalitisch’ salafisme richt zich daarbij ‘actief op kinderen’. U ziet waar de regimepers haar prioriteiten legt. Mensen uit de zich omvolkende wijken weten waar het gevaar dreigt en spuwt de lauwe politici uit. Dante schreef dat zij die het goede konden doen maar het verzuimden de ergste hel wacht. Zo er later nog geschiedeniskronieken zouden bestaan zullen de slaafse hedendaagse helden erin niet geëerd worden door hun idolen.

Gerard Van Clapdorp

***

‘tScheldt is dat eiland van het Gezond Verstand in een oceaan van politieke correctheid. Kies een abonnement:

2 reacties op “Van de doden niets dan slechts!

  1. Ik weiger excuses aan te bieden voor een paar crapuleuze sujetten zoals die in elke bevolkingsgroep voorkomen en die zich bezondigd hebben aan wanpraktijken in de zwarte wereld of elders. Niet WIJ hebben van Congo een chaos gemaakt. Dat hebben de zwarte (MAG NIET!!!) mannekens zelf gedaan. Ik ga met opgeheven hoofd door het leven.

  2. De slavenhandel is door de zwarten zelf gebeurt in Afrika ! daar hadden blanken nog niks mee te maken toen ! De wereld staat nu gewoon op zijn kop , de media ? een stel jeanetten die gewoon nie meer weten wat ze moeten uitkramen om volgers te vinden , de politici : van de pot gerukt ! alleen zakken vullen en daarna verdwijnen in de Euro beerput om in stilte nog meer zakken te kunnen vullen . mijn grootvader is in 1920 begonnen met te betalen voor het sociaal systeem , sparen voor later ; de volgend generatie in de 50’s waren ook nog spaarders , daarna kwamen de ‘spenders ‘ die waren reeds het ‘pensioen’spaarboekje aan het opeten , en nu zijn er de grootste schuldenmakers die je maar kan samendromen , gespecializeerd in uitgeven wat ze niet hebben en waar ze ook nooit een deftige cent hebben aan bijgedragen en nog moeten stelen van de laatste zot die nog wil werken , bah wat een rotwereld ! en dan het import dat nooit een slag heeft gedaan en alles verkloot en smerig gemaakt in hun eigen land , een bende lafaards die gaan lopen zijn , vrouwen en kinderen achterlaten en als er wat misgaat in plaats van hun eigen land te beschermen en er voor te vechten ! neen op een ander de boel gaan verkloten tot het ook door en door rot zal zijn geholpen door een bende onnozele kortzichtige lomperikken genoemd links volk , geitenwollen sokkenlopers , druggers , en gasten die nog nooit niks zinnigs gedaan hebben in hun leven . Enkele zeldzame uitzonderingen niet te na gesproken , ja ze zijn er die uitzonderingen maar worden ook slachtoffer van de nietsnutten en het krapuul . En dat heeft gewoon niks met racisme te maken , dat zijn de media die dat ervan maken en mensen opkoteren ( zij die niet verder nadenken bij gebrek aan brains ) en de politiekers ! zij hebben het drukmachien om (vals en ongedekt ) waardeloos geld te drukken ..ongestraft ! als gij dat doet zijt ge een misdadiger . en ja er zijn een paar politieke figuren in het verleden die wel iets gedaan hebben dat ze beter niet hadden gedaan , en die zullen er altijd zijn !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *