ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Untermenschen! U leest het enkel hier. – 't Scheldt

Untermenschen! U leest het enkel hier.

Voilà, het woord is er uit. ‘tScheldt is zowat het enige blad waar u deze term vandaag nog kunt lezen. Waarom? Lees verder..

Voilà, het woord is er uit. ‘tScheldt is zowat het enige blad waar u deze term vandaag nog kunt lezen.

**

Waarom? Omdat er geen andere omschrijving denkbaar is voor figuren die gisteren in Engeland een argeloze en ongewapende politieman in een hinderlaag lokten om hem daar met z’n allen tot moes te slaan, de geweldorgie te filmen en erom te juichen. Dit soort afval verdient de doodstraf!

Wij, die onder de mensen komen in het echte leven, weten dat de bevolking dit ook eist. Hobby-academici en zogenaamd democratische politici weigeren dit te aanhoren. Ze kleuren hun stadhuizen in de anti-doodstrafkleuren, melken de afgetrokken linkse slogans uit en voelen zich lekker humanitair-elitair. Nu dat Oscarbekroonde filmklassiekers zoals ‘Gone with the wind’ worden verbannen, standbeelden met hun foute verleden worden neergehaald en allerlei ‘artiesten’ zich verontschuldigen voor hun verkeerde humor (zoals de makers van het vermakelijke ‘Little Britain’) wordt het tijd voor verzet. Niet tegen het racisme dat blijkbaar van propere bedienden in ‘Gone with the wind’ afspat, maar tegen de dictatoriale ‘Weg met ons’-illusie. Franse parlementsleden maakten zich ooit nuttig door te eisen dat scènes met rokende acteurs uit hun succesvolle films zouden worden geknipt. Voortaan moet elke kleurling worden neergepoot als een superheld en elke blanke als een 1ste-klas klootzak.

Friedrich Nietzsche beschreef hoe wij de God uit de klassieke oudheid hadden vermoord en waarom het dus nodig was om als Übermensch onze eigen moraal te grondvesten. Bovenal moesten we zelf naar die standaard leven. De Übermensch is niet superieur aan anderen; hij moet eerst en vooral boven zichzelf uitstijgen. Het is met andere woorden geen pretje om een Übermensch te zijn. De Untermensch is degene die de slavenmoraal zonder verder nadenken ondergaat. Wellicht meent hij het goede te doen, maar hij ondergaat. Later is de term ‘Untermensch’ gebruikt voor mensachtigen, ook wel humanoïden genoemd. Zeer foute term inmiddels, maar wel actueel bij het bekijken van het misdadig gedrag van de ‘nieuwe helden‘ van vandaag. De mainstream media haasten zich om de pathologische uitspattingen van de ‘antiracisme’-betogers te gedogen, maar wij niet. Wij vertolken de mening van de normale mensen! Wij collaboreren nooit met politiek correcte waanideeën. Met antiracisme na corona als moderne dada, blijft ‘tScheldt uw realiteitsgetrouwe ‘partner in crime’.

***

‘tScheldt, gezond verstand op tegenspraak. Kies een abonnement:

3 reacties op “Untermenschen! U leest het enkel hier.

  1. Eerste punt op de hervorming : afschaffing van elke mogelijkheid van vervroegde invrijheidsstelling (de vroegere wet Lejeune, nu vervangen door andere zever). Een straf is een straf.

    Tweede punt : een veroordeelde moordenaar die vertikt om te zeggen waar hij het lijk heeft weggemaakt, mag NOOIT vrijkomen na zijn straf totdat hij deze informatie heeft overgemaakt.
    Zodat de familie eindelijk rust kent. (vb : Britta Cloetens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *