ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent UNIEK: de volledige aanklacht tegen Karel Pinxten: 332 fake dienstreizen, 40 jachtpartijen, 17.000 euro netto per maand… – 't Scheldt

UNIEK: de volledige aanklacht tegen Karel Pinxten: 332 fake dienstreizen, 40 jachtpartijen, 17.000 euro netto per maand…

Voor de abonnees van ‘tScheldt die zich willen wagen aan een hartaanval hebben wij het rapport van de advocaat-generaal van de Europese Rekenkamer tegen Karel Pinxten.

Voor de abonnees van ‘tScheldt die zich willen wagen aan een hartaanval hebben wij het rapport van de advocaat-generaal van de Europese Rekenkamer tegen Karel Pinxten.

De conclusie van advocaat-generaal G. Hogan, dd. 17 december 2020 in de zaak “Europese Rekenkamer tegen Karel Pinxten” kreeg de werkcode: Zaak C-130/1

Het rapport leest als het script voor een van de betere Al Capone-films.

In totaal zou Karel Pinxten een slordige 570.000 euro verdonkermaand hebben, bovenop zijn al exuberante loon van 17.000 euro netto per maand én legale onkosten.

Gerard Hogan, de advocaat-generaal die minutieus het jarenlange misbruik van Pinxten onderzocht, eist dat Pinxten twee derde van zijn pensioenrechten zou afgenomen worden. Een lachertje.

Karel Pinxten was van 1983 tot 2006 burgemeester van Overpelt. Hij was minister van Defensie en minister van Landbouw voor de CVP, waarna hij overstapte naar de Open Vld. Van 2006 tot 2018 was auditeur bij de Europese Rekenkamer. Dat is een duur woord voor iemand die de uitgaven moet controleren van de Europese Unie. Deze functie wordt extreem goed betaald (17.000 euro netto per maand) om te vermijden dat iemand in dergelijke functie de nood zou voelen, of het nodig zou hebben, om te sjoemelen. Ze hadden echter niet gerekend op het malafide karakter van Karel Pinxten.

Klik HIER om abonnee te worden om het document te kunnen lezen. Log vervolgens in zodat je HIER het document ziet staan

 

8 reacties op “UNIEK: de volledige aanklacht tegen Karel Pinxten: 332 fake dienstreizen, 40 jachtpartijen, 17.000 euro netto per maand…

 1. Ochot en dan wat dan ? Als wij het niet in onze zakken steken wordt het toch maar misbruikt om massaal asielkolonisten binnen te sleuren ter omvolking om de huidige generatie Stamboek-Europeanen tot een toekomstig en slaafs-onderdanig mengwerkvolk te laten degenereren zodat het “Haute Finance” Bevolkingssegment (ge weet wel !) NOG conformtabeler zou kunnen blijven heersen.

 2. Geachte

  Alsdat gij het zoudt durven te vermelden dat ik op 27 dezer activiteiten aanweezig was, dan dachvaardig ik u, uw vrouw, uw bomma, uw hond, ew prostaat én uw goudvis. U gaat hierover zweigen akkoord?

  Echbert Lachgraeg, Open VLD

 3. Ja en wie beschermt wie ? Een pensioen van 14.000€ neem daar een deel van weg ,met de rest kan je nog een paar mensen een redelijk inkomen geven,een echte straf is ; alle bezittingen zowel vast,als liquide confisceren zijn staatsburgerschap afnemen , 20 jaar de bak in, zonder recht op vervroegde vrijlating, en in de bak dwangarbeid, zonder recht op vergoeding , hetzelfde voor de Gucht,Geysels, De Croo’s , Verhofstad,en de hele blauwe Loge maffia ,voor de “christelijke en democratische volkspartij” daarbovenop nog pek en veren , veel zullen geen zin meer hebben in een postje.

  1. Inderdaad en de families ook alles afnemen. Gedaan met dat gebrek aan aansprakelijkheid. Enkel zulke maatregelen kunnen zulke lui ervan weerhouden misbruik te maken van de bevolking en zal hen tweemaal doen nadenken.
   Als de postbode op een coronafeestje betrapt wordt, of er van beticht wordt, krijgt hij bovenop de boete van de wetgever, nog een boete van de werkgever! Enkel in dit land vangen hoge bomen geen wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *