ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Uitgelekt document toont dat overheid reclamebureau zoekt dat ‘fake news’ moet aanvallen om mensen te overtuigen zich te laten vaccineren – 't Scheldt

Uitgelekt document toont dat overheid reclamebureau zoekt dat ‘fake news’ moet aanvallen om mensen te overtuigen zich te laten vaccineren

Via via waaide een overheidsdocument tot bij ‘tScheldt. De overheid zoekt een reclamebureau om fake news rond vaccinatie aan te pakken…

Die overheid toch. Binnenkort moeten miljoenen mensen gevaccineerd worden. Om ‘groepsimmuniteit‘ te verkrijgen zou het best zijn dat iedereen zich vaccineert. Omdat de overheid zich nagenoeg geheel onbetrouwbaar heeft gemaakt sinds het begin van de pandemie, voelt de overheid aan haar water dat ze de vaccinatie best niet gaat verplichten, als ze een volksopstand wil vermijden.

Als ze de bevolking niet gaat verplichten zich te vaccineren, wil de overheid toch 70% van de bevolking ingespoten krijgen. Om die 70% te bereiken wil ze de bevolking ‘voorlichten’, dat is een eufimisme voor “zeggen-wat-noodzakelijk-is-om-de-bevolking-te-laten-doen-wat-wij-willen-dat-ze-doet”. Dit soort communicatie staat dus ver af van ‘waarheid en werkelijkheid’, het is veeleer ‘propaganda met doel‘.

Om de ‘propaganda’ te organizeren zoekt de overheid een reclame/communicatie-bureau.

Een helpende hand schoof de opdrachtsverklaring van coronacommissaris Pedro Facon voor propagandabureau’s door naar ‘tScheldt.

Onder ‘Targets’ van de propaganda-opdracht: lezen we het 10e punt:

“perceptie analyse + samenwerking met federale politie ifv cybercrime + fake news verspreiding”

De overheid zoekt met andere woorden een bureau dat én boodschappen verkondigt, maar tegelijkertijd een aanval inzet op wat zij noemt ‘fake news verspreiding’.

Sta ‘tScheldt toe om zeeeeeeeeeeeer grote vragen te stellen bij een politieke overheid die meent te weten wat ‘fake news’ is.

We geven een voorbeeld…. Minister van Media Benjamin Dalle liet in Het Laatste Nieuws optekenen dat ‘tScheldt de naaktbeelden van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt had gepubliceerd, en hij zei erbij dat dat ‘niet onschuldig’ was. In werkelijkheid heeft ‘tScheldt nooit, op geen enkel moment deze naaktbeelden gepubliceerd. ‘tScheldt publiceerde een geblurde foto, die dan nog een parodie was. Met andere woorden…. de minister van Media wil ‘tScheldt aanpakken en gebruikt hiervoor een krant die hij zwaar subsidieert. Het is de minister die ‘fake news’ creëert!

Enfin, we waarschuwen U maar dat U de komende weken om de oren zal geslagen worden met reclamefilms, boodschappen van influencers, en columns in de media die U subtiel gaan aanzetten om U zich te laten vaccineren…

Is ‘tScheldt tegen vaccinatie? Nee, absoluut niet!

Heeft ‘tScheldt een probleem met de huidige overheid en haar pandemie beleid? Absoluut wel!

Vertrouwt ‘tScheldt de huidige overheid en haar pandemie beleid? Overduidelijk niet!

Vertrouwt ‘tScheldt het vaccin dat de overheid als eerste in Uw arm wil ingespoten krijgen? Eigenlijk niet. We hebben nog geen enkele vaccinoloog horen zeggen dat de effecten van de eerste vaccins (Pfizer en Moderna, beide nieuwe RNA-vaccins) op lange termijn gekend zijn. Dat zou anders zijn voor het Oxford vaccin dat gemaakt is op klassieke manier. Geef ons dan maar het Oxford vaccin zouden we zeggen.

Is de overheid volgens ‘tScheldt in staat om te duiden wat wel en wat geen ‘fake news’ is? Absoluut niet.

Zijn reclamebureau’s de meest geschikte entiteiten om fake news aan te vallen? Absoluut niet! Integendeel, ze zijn de bron van fake news.

**

De gelekte overheidsopdracht

***

Schenk voor eindejaar een ‘tScheldt abonnement aan een naaste die wat zwarte humor kan gebruiken. Kies een abonnement en stuur het e-mailadres van de gelukkige naar ‘tScheldt:

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “Uitgelekt document toont dat overheid reclamebureau zoekt dat ‘fake news’ moet aanvallen om mensen te overtuigen zich te laten vaccineren

    1. We zijn er ons van bewust…. we kregen de docs via FB en we krijgen de docs momenteel niet zuiverder… we vroegen ondertussen extra subsidies aan de overheid voor meer digitale transformatiesteun, helaas ging al het geld naar DPG Media… (‘tScheldt)

      1. Enkel de Regimepers wordt op subsidies getrakteerd want wij houden elkaars broek op, zodat die moeilijk kan afgetrokken worden en wij met onze PoCo-billen bloot zouden komen te staan. “Diens brood men eet, diens woord men spreekt” !

  1. Wij loochenen ten stelligste het fake news door onverlaten verspreid dat sommigen onder ons royale percentjes zouden beuren op de aankoop van die vaccins. Zij zouden zich moeten schamen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *