ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TV-uitzending over moord Julie Van Espen volgende week afgevoerd – 't Scheldt

TV-uitzending over moord Julie Van Espen volgende week afgevoerd

2 reacties op “TV-uitzending over moord Julie Van Espen volgende week afgevoerd

  1. Eens temeer gaan de schuldigen niet gestraft worden. Dit criminele Belgie gaat weer ontsnappen aan haar verplichtingen. Genocide alla Paul Kagame kan hier nog. Beste familie van slachtoffers van Sofie, Maggie, charel, philip De Backer, Philip de Belgique, Pieter de Belgique, Koen de Belgique, wouter de Beke, et la PS en MR , straft ze door bij volgende verkiezing geen stem te gunnen. Wees ook wijs en geef uw stem niet aan partijen die op 1 mei uw centen aan het uitdelen zijn aan mensen die uw centen nu al niet krijgen. Ga voor iemand die Vlaanderen er nog net bovenop kan helpen.

  2. Het resultaat met een Franstalige telefoonpaal als Premier , een doodgraver als secundo en een blauwe maffia ritselaar als ‘verb(l)inder’ ,de grootste verkrachters van het woord democratie , die hopen van met zeven het onland nog verder naar de kloten te helpen ,in samenwerking met de ondertussen staag groeiende vijfde colonne parasiterende veroveraars , war is coming !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *