TUI TUI TUUT – 't Scheldt

TUI TUI TUUT

Aalst Carnaval was tot voor kort het Jurassic Park van de lach, een eiland voor de kust van politiek correct Vlaanderen, waar beperkt in ruimte en tijd, met alles mocht gelachen worden.

Aalst Carnaval was tot voor kort het Jurassic Park van de lach, een eiland voor de kust van politiek correct Vlaanderen, waar beperkt in ruimte en tijd, met alles mocht gelachen worden.

Helaas werden er in het geheim opnames gemaakt van de activiteiten op het eiland en werden de beelden naar buiten gesmokkeld waardoor De-Enige-Juiste-En-Rechtschapen-Wereld plots geconfronteerd werd met de helleput der Vlaamse onderbuikgedachten.

Nog nooit was de Vrije-Wereld-der-Politiek-Correcten zo geschokt. Op het Jurassic Park Eiland van de Lach hadden enkele vismuilen een ‘tracteur’ versierd met poppen met haakneuzen verwijzend naar een wat illustere groep immigranten uit het Antwerpse waarvan de mannen zich steevast in het zwart kleden, pijpenkrullen draaien tussen hun vingers als ze zich vervelen, hun kinderen een stuk van de penis afsnijden na de geboorte, de vrouwen opleggen pruiken te dragen opdat de hemel niet op hun hoofd valt, op zaterdag geen lift, aansteker of gsm gebruiken, op zaterdag geen geld op zak hebben (zij zijn de uitvinders van de bancontactkaart), hun koffie scheiden van de melk, hun vee slechts laten slachten door potige mannen want vrouwen kunnen niet met messen omgaan, hun onreine vrouwen in een tweede bed steken zodat het eerste bed niet bezoedeld raakt door hun viezigheid, andere dan de eigen vrouwen nooit de hand schudden wegens mogelijk vies van zichzelf door een stoornis van de Natuur die zich god nog aan toe elke maand voordoet, Darwins evolutieleer op de brandstapel hebben gezet wegens de onmogelijkheid dat niet God de wereld zou geschapen hebben 5779 jaar geleden, mannen verbieden les te geven aan meisjes, vrouwen verbieden les te geven aan jongens, en ja inderdaad ze snijden een stuk van de penis af van hun kinderen, …enfin het is die groep waar een grapje over werd gemaakt.

De zogenaamde ‘haakneus’ poppen van de Vismooil’n blijken recyclage poppen te zijn die eerder dienden om Christelijke kruisvaarders (links) uit te beelden, de carnavalisten hebben dus nooit bewust racistische Jodenpoppen gemaakt.

Via de Social Media Justice Warriors, een soort van omnipresente digitale zedenpolitie, stak er een wereldwijde storm op om Vlaanderen 90 stokslagen te geven, minstens de uit hun bek stinkende viswijven van het “Vismooil’n-genootschap” verplichte euthanasie op te leggen, een John-Crombeziaanse strategie om de wereld te zuiveren van satire en op hol geslagen humor.

De troubadours van de Vismooil’n zagen zich plots verketterd door beroemde doch wereldvreemde Instituten als het Forum der Joodse Organisaties ter bevordering van het Gegoten Lood (FJO-tbvhggl), het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties in België en haar Operatieve Wolkkolom (CCOJB-ehw), het Simon Wiesenthal Center al-Nakba, de Europese Commissie ter bevordering en bescherming van het Zionisme en tenslotte de Verenigde Naties.

Bram-mé-de-gruutste-vismooil die meewerkte aan de praalwagen van de troubadours verslikte zich bijna in een visgraat toen de herauten van De-Enige-Juiste-En-Rechtschapen-Wereld het eiland betraden en opriepen het Vismooil’n broederschap streng te bestraffen.

Bram probeerde aan zijn broeders uit te leggen dat er een ernstig probleem was en dat hun rechtsbijstandverzekering allicht de kosten niet zou willen dragen omdat ze eigenlijk intentionele racisten waren, iets waar ze op papier, in de kleine lettertjes, in feite afstand van hadden gedaan.

Toen Fred-mé-de-twiede-gruutste-vismooil opperde dat De Verenigde Naties zich toch niet konden beroepen op hun territoriale bevoegdheid om de concessie van het Jurassic Park van de Lach af te nemen, zei Bram koeltjes dat de misdaad van de Vismooil’n vele malen groter was dan het pakweg in leven laten van de gezellen van de “Jama’atu ahlis sunna lidda’awati wal-jihad (Boko Haram)”, of het door de vingers zien van de daden van de jongens van Al-Shabaab. Twee problemen waar de Verenigde Naties al lang paal en perk aan hadden kunnen stellen, moest het hen überhaupt geïnteresseerd hebben.

“Maar-godver-de -fuck, die poppen hebben geen hakenneus, dat zijn onze oude poppen waarmee we eerder de extremistische kruisvaarder hebben afgebeeld”, opperde ex-Vismooil’n voorzitter André-met-de-van-alcohol-doorlopen-bloemkool-neus.

De Vismooil’n broeders krabden daarop gezamenlijk in hun haar en wisten niet goed meer wat zeggen.

De geruchten over de euthanasistische zelf-censuur-plannen van het Vismooil’n gezelschap hadden de Politiek Correcte Wereld nog niet bereikt, of alweer een nieuwe perfecte denkstorm stak op.

In het kielzog van de trefa-winden latende Jodenkar hadden namelijk 4 Mamadou’s meegedanst.

Een Vlaamse vrouw verkleedt zich als Afrikaanse vrouw…haar werkgever, TUI, voelt zich ‘beledigd’.

Een zo mogelijk nog grotere inbreuk op het Politiek Correcte Denken!

Een Vlaamse vrouw had zichzelf zwart geschilderd, een pot op haar hoofd geplant, een kleurrijke ‘pagne’ aangetrokken, een extra kussen rond haar billen gebonden om een lekker dik ‘gat’ te hebben, en het zou kunnen -alnaargelang de bron- dat ze zichzelf heel dikke bloedrode lippen had geschminkt. Bovendien had ze zichzelf Mamadou genoemd.

Omdat deze vrouw het middelpunt is van een criminele organisatie had ze drie vriendinnen gevraagd hetzelfde te doen. Onder de titel “Droi daugen as mamadou” durfden de Vlaamse dames zich laten gaan op het onlangs georganiseerde feest op het Jurassic Park Eiland van de Gulle Lach.

Moord! Brand! Stop de tijd! Stop de persen!

Wie is die Vlaamse vrouw? Who is that bitch?

Maar enfin, die bitch werkt gewoon voor een vliegtuigmaatschappij of wat? Die is stewardess! Da kan toch nie!!

Die bitch moet eruit! Kapot! Neerhalen! Doekdoekdoekdoekdoekdoekdoekdoekdoekdoek… (geluid van machinegeweervuur)

“Alle geluk” dat haar werkgever zich bekommert om de Politiek Correcte Wereld!!

TUI, de verzamelnaam voor de gemiddelde vliegende Vlaming met slechts zuivere gedachten op de juiste plaats (ergens links in de hartstreek), MOEST en ZOU de eer verdedigen van Politiek Correct Vlaanderen (tenslotte haar grootste klant) en stelde in een bericht op het forum van de sociale zedenpolitie, alias VreesBoek, dat:

“We would like to react to the tweet of one of our Cabin Crew, posted as she participated to the Aalst Carnival last weekend. As a company, TUI explicitly and totally condemns any form of discrimination and we distance ourselves from all tweets that in any way or form suggest anything else. We do not identify with the tweets from this particular Cabin Crew and we will engage with her to make sure she understands TUI will not be associated with this kind of language. TUI holds its values of being a Trusted, Unique and Inspiring company to the highest of standards, and even if these words might not have been ill-intentioned, we expect better from our crew. We sincerely apologize to all who are offended by these tweets. We are too.”

Vooral dat laatste zinnetje is van IMMENS belang.

Door de Afrikaanse verkleedpartij van haar werkneemster voelde TUI zich namelijk ‘beledigd’. Het is niet zo dat deze Vlaamse dame gelachen heeft met TUI, of dat ze een klant van TUI een glas wijn in de schoot kapte toen die in haar billen kneep, of dat ze de CEO van TUI beledigde op sociale media, of dat ze heimelijk een sigaret opstak op de tarmac voor het boarden van haar vliegtuig, of dat ze symbolisch een lul afzoog toen ze haar zwemvest aan de rode tuit moest opblazen tijdens de ‘safety-instructies’ in het vliegtuig, of dat ze tijdens het carnaval een bord op haar derrière had gehangen met de boodschap “TUI komt niet van de grond” of zoiets, nee niets van dat al….eigenlijk was ze privé bezig met privé dingen in de context van carnaval….

Ondertussen hebben een honderdtal Vlamingen gereageerd op de sociale VreesBoek van TUI met de boodschap dat TUI haar diensten kan steken waar de zon niet schijnt. Dat zullen dan toevallig de enige nog overgebleven Vlamingen geweest zijn met een restant aan verstand en verbeeldingsvermogen, vermoedelijk ook leden en lezers van ‘tScheldt. Wat TUI dan weer triggerde om een nieuwe boodschap op haar Vreesboek te plaatsen dat haar werkneemster vrij staat te doen en te laten wat ze wil in haar vrije tijd. In een zeldzaam overgebleven exemplaar van een woordenboek dat nog alle bladzijden bevat, dwz van voor de tijd van het politiek correcte denken, wordt de handelswijze van TUI uitgelegd als…‘hypocriet’.

Zoals we al eerder stelden, Vlaanderen heeft niet één ‘tScheldt nodig om terug klaar te zien, maar minstens vijftien ‘tScheldts….

Daarom:

<a class=”word-lid-midden” href=”/lidmaatschap”>Steun‘tScheldt!</a>

1 reactie op “ TUI TUI TUUT

  1. Arm Vlaanderen , de po-co hysterie ten top , net zoals vele VB kandidaten op kieslijsten uit de maffiose “bonden” werden en nog steeds worden geflikkerd ,willen de media -weliswaar die naam onwaardig- de werkende bevolking nog meer uitdunnen door het te laten ontslaan wegens racisme
    Racisme is het meest verkrachtte woord in onze tijd ,de onmacht van de GEDAPO (gedachtepolitie) om het linkse dogma er bij de bevolking in te stampen resulteert dan ook in dergelijke kluchten , het “progressief” werkloze profitariaat heeft blijkbaar ook al de tijd om in de privé van de mensen te snollen , te verdraaien ,kortom de fratsen van de vroegere STASI in praktijk te brengen ,ik ben dus ook verheugd dat er tegen deze fascisten -fascisme is van oudsher links- een dam wordt opgeworpen ,zodat ze kunnen verzuipen in hun eigen drek ,ik zal de eerste zijn om deze po-co beerput dicht te kappen met beton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *